В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 11 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
stinaДата: Неділя, 25/09/2011, 19:25 | Сообщение # 151
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Овочевий пиріг
3 стакани тертих кабачків( на мілкій терці потерти), 1 стакан тертої моркви, 3-4 ст.л олії, 1ч.л солі, приблизно пів сакана муки,
2 яйця.
Начинка-100гр твердого сиру(натерти) , 2-3 помідори( нарізати кружечкамита обжарити на олії, з обох сторін), 150-200гр фаршу,
4яйця, 170мл молока. Яйця збити з молоком, посолити та поперчити.
Кабачки натерти, посолити і залишити на 10хв. Після чогодобре віджати.
Моркву теж натерти і віджати. Змішати моркву , кабачки додати олій, яйця, муку. Форму 24см змастити маслом , викласти овочеву масу,
розрівняти та зробити бортики. Випікати основупри190гр приблизно 20 хв (я довше випікала) до золотистого.
Тоді на дно корзинки викласти сир, на нього помідори , на них фарш і залити молоком з яйцями. Пекти ще близько 1 год при 180гр.


Мене звати Людмила!
 
PocяДата: Неділя, 25/09/2011, 19:29 | Сообщение # 152
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (stina)
Овочевий пиріг


Щось повинно бути неймовірно смачне!!! Дуже дякую за рецепт!!!


 
оксанкаДата: Неділя, 25/09/2011, 20:55 | Сообщение # 153
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
stina, Людо, рецепт як раз до сезону, дякую!!! biggrin biggrin biggrin

 
Зоряна9810Дата: Неділя, 25/09/2011, 22:50 | Сообщение # 154
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
stina, ой який легкий пиріг. хороший рецепт

 
Оленка14Дата: Понеділок, 26/09/2011, 09:14 | Сообщение # 155
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Люда смачно виглядає! Дякую за рецепт!
 
stinaДата: Понеділок, 26/09/2011, 09:43 | Сообщение # 156
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (Pocя)
Щось повинно бути неймовірно смачне!

Мені сподобався.
Quote (оксанка)
рецепт як раз до сезону,

Якщо є кабачки ще то можна спобувати.


Мене звати Людмила!
 
КсюшаДата: Понеділок, 10/10/2011, 12:30 | Сообщение # 157
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Пиріг Маркіз
Тісто 1
1.5 стакана муки,1 яйце
100 мягкого масла(маргарину)
2ст.л. води
1ч.л.порошку до печива
замісити тісто,якщо туговате я підливаю чуть води,і поставити на 30 хв в холодильник,
а тим часом готуємо;
Тісто 2
300гр майонезу
3 яйця,сіль перець
200 муки,1ч.л порошку до печива.(як на оладі)
Начинка:3-4 цибулі кольцами обсмажити,додати 05 кг мяса,я даю,свинину,
курячк філе,все обжарити,200-300 гр шампіньйонів,можна пожарити все разом,я гриби жарила окремо.
На бритванку пергаментний папір змастити олією,викладаємо перше тісто,робимо щоб вийшли бортики,
висипаємо начинку і заливаємо Тістом2,ставимо пекти у духовку на 40хв,під час випікання зубочисткою проколюю,чоб гарно пропікався наш пиріг ,печу до румяної скоринки,за фото пробачте,бо з телефона
Прикрепления: 1006875.jpg (17.5 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 18/10/2011, 13:05
 
PocяДата: Понеділок, 10/10/2011, 14:18 | Сообщение # 158
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Приіг Маркіз


Ну що тут скажеш!!! Облизалася! Дякую за рецепт!!!



 
LILEJAДата: Понеділок, 10/10/2011, 21:25 | Сообщение # 159
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Приіг Маркіз

Quote (Pocя)
Ну що тут скажеш!!! Облизалася!

І я так само! happy happy happy


 
КсюшаДата: Середа, 12/10/2011, 12:08 | Сообщение # 160
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Вперед нічого складного та й не довго готується.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 12/10/2011, 12:08
 
УлянкаДата: Середа, 12/10/2011, 23:46 | Сообщение # 161
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Приіг Маркіз

Мені теж припав до душі!


s
 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 13:25 | Сообщение # 162
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
У мене свій рецепт піци,не знайшла на сторінках форуму,тому вирішила поділитись.
300гр сиру домашнього,2 яйця 5ст.л. олії,5ст.л. сметани(кефіру)1.5ч.л порошку до печива.
Муки скільки забере,тісто повинно розкачуватись,і не дуже щоб було туге.
Начинка у мене теж своя "фірмова"я беру капусту дрібно січу і запарюю кипятком,потім відціджую.
На сковорідці жарю моркву(терту)цибулю пів кольцами,даю туди капусту відціджену,і колбасу салямі різану полосочками.Коли добре пррожариться даю пачку майонезу,все пермішую,сіль перець,зелень.Тоді на розкачане тісто ложу помідори кручальцями,як нема помідора заміняю своїм лечо,або просто змазую кектчупом,даю начинку ,завертаю краї і в духовку на 15хвилин,тоді виймаю посипаю тертим сиром і зеленню і ще на хв 5 в духовку.
Прикрепления: 8367361.jpg (48.3 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Вівторок, 18/10/2011, 13:47 | Сообщение # 163
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
на вигляд дуже ням-ням-ням!!!

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 18/10/2011, 14:07 | Сообщение # 164
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
на вигляд дуже ням-ням-ням!!!

і на смак напевно теж, бо сирне тісто я теж колись робила, і воно дуже смачне.


 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 14:24 | Сообщение # 165
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Quote
воно дуже смачне.
мені подобається через те що мені воно якесь мякше ніж дріжджове


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024