Несолодка випічка
| | |
stina | Дата: Неділя, 25/09/2011, 19:25 | Сообщение # 151 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Овочевий пиріг 3 стакани тертих кабачків( на мілкій терці потерти), 1 стакан тертої моркви, 3-4 ст.л олії, 1ч.л солі, приблизно пів сакана муки, 2 яйця. Начинка-100гр твердого сиру(натерти) , 2-3 помідори( нарізати кружечкамита обжарити на олії, з обох сторін), 150-200гр фаршу, 4яйця, 170мл молока. Яйця збити з молоком, посолити та поперчити. Кабачки натерти, посолити і залишити на 10хв. Після чогодобре віджати. Моркву теж натерти і віджати. Змішати моркву , кабачки додати олій, яйця, муку. Форму 24см змастити маслом , викласти овочеву масу, розрівняти та зробити бортики. Випікати основупри190гр приблизно 20 хв (я довше випікала) до золотистого. Тоді на дно корзинки викласти сир, на нього помідори , на них фарш і залити молоком з яйцями. Пекти ще близько 1 год при 180гр.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Pocя | Дата: Неділя, 25/09/2011, 19:29 | Сообщение # 152 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (stina) Овочевий пиріг
Щось повинно бути неймовірно смачне!!! Дуже дякую за рецепт!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 25/09/2011, 20:55 | Сообщение # 153 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| stina, Людо, рецепт як раз до сезону, дякую!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 25/09/2011, 22:50 | Сообщение # 154 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| stina, ой який легкий пиріг. хороший рецепт
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Понеділок, 26/09/2011, 09:14 | Сообщение # 155 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Люда смачно виглядає! Дякую за рецепт!
|
|
| |
stina | Дата: Понеділок, 26/09/2011, 09:43 | Сообщение # 156 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (Pocя) Щось повинно бути неймовірно смачне! Мені сподобався. Quote (оксанка) рецепт як раз до сезону, Якщо є кабачки ще то можна спобувати.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 10/10/2011, 12:30 | Сообщение # 157 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Пиріг Маркіз Тісто 1 1.5 стакана муки,1 яйце 100 мягкого масла(маргарину) 2ст.л. води 1ч.л.порошку до печива замісити тісто,якщо туговате я підливаю чуть води,і поставити на 30 хв в холодильник, а тим часом готуємо; Тісто 2 300гр майонезу 3 яйця,сіль перець 200 муки,1ч.л порошку до печива.(як на оладі) Начинка:3-4 цибулі кольцами обсмажити,додати 05 кг мяса,я даю,свинину, курячк філе,все обжарити,200-300 гр шампіньйонів,можна пожарити все разом,я гриби жарила окремо. На бритванку пергаментний папір змастити олією,викладаємо перше тісто,робимо щоб вийшли бортики, висипаємо начинку і заливаємо Тістом2,ставимо пекти у духовку на 40хв,під час випікання зубочисткою проколюю,чоб гарно пропікався наш пиріг ,печу до румяної скоринки,за фото пробачте,бо з телефона
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 18/10/2011, 13:05 |
|
| |
Pocя | Дата: Понеділок, 10/10/2011, 14:18 | Сообщение # 158 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Приіг Маркіз
Ну що тут скажеш!!! Облизалася! Дякую за рецепт!!!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 10/10/2011, 21:25 | Сообщение # 159 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Приіг Маркіз Quote (Pocя) Ну що тут скажеш!!! Облизалася! І я так само!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 12/10/2011, 12:08 | Сообщение # 160 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Вперед нічого складного та й не довго готується.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 12/10/2011, 12:08 |
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 12/10/2011, 23:46 | Сообщение # 161 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Приіг Маркіз Мені теж припав до душі!
s
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 13:25 | Сообщение # 162 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| У мене свій рецепт піци,не знайшла на сторінках форуму,тому вирішила поділитись. 300гр сиру домашнього,2 яйця 5ст.л. олії,5ст.л. сметани(кефіру)1.5ч.л порошку до печива. Муки скільки забере,тісто повинно розкачуватись,і не дуже щоб було туге. Начинка у мене теж своя "фірмова"я беру капусту дрібно січу і запарюю кипятком,потім відціджую. На сковорідці жарю моркву(терту)цибулю пів кольцами,даю туди капусту відціджену,і колбасу салямі різану полосочками.Коли добре пррожариться даю пачку майонезу,все пермішую,сіль перець,зелень.Тоді на розкачане тісто ложу помідори кручальцями,як нема помідора заміняю своїм лечо,або просто змазую кектчупом,даю начинку ,завертаю краї і в духовку на 15хвилин,тоді виймаю посипаю тертим сиром і зеленню і ще на хв 5 в духовку.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 13:47 | Сообщение # 163 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| на вигляд дуже ням-ням-ням!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 14:07 | Сообщение # 164 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) на вигляд дуже ням-ням-ням!!! і на смак напевно теж, бо сирне тісто я теж колись робила, і воно дуже смачне.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 14:24 | Сообщение # 165 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| мені подобається через те що мені воно якесь мякше ніж дріжджове
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|