В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 13 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
Olena87Дата: Понеділок, 07/05/2012, 14:43 | Сообщение # 181
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
Хочу з Вами поділитись ось таким смачним рецептом пирога...

"Пиріг невістки"
Інгредієнти для тіста:
яйця - 3 шт.
сметана (жирність сметани не важлива) - 250 мл
майонез - 250 мл
мука - 250 мл (може бути і менше,залежить від муки)
розпушувач для тіста - 1 ст. ложка

Інгредієнти для начинки:
картопляного пюре - 200 г
філе куряче (відварене) - 200 г
варені яйця - 3 шт.

Приготування:
3-и яйця розбити в миску, добавити сметану і майонез, все ретельно перемішати і додати розпушувач для тіста. Не великими порціями додати муку, ретельно перемішати до однорідної маси. Тісто повинно вийти не густе, консистенції сметани.
Начинка:
Яйця і філе порізати кубиками і перемішати із картопляним пюре.
(Начинка може бути різноманітною, на ваш смак.)

Випікання :
Застелити на дно пергамент або фольгу, змастити олією. Половину тіста вилити в форму, зверху рівномірно виложити начинку, вилити решту тіста на начинку. Пиріг печеться при температурі 180 градусів, 20 - 30 хвилин. Готовність перевіряти зубочисткою.
Пиріг смачний як в гарячому так і в холодному виді. Смачного!
Прикрепления: 3140261.jpg (93.5 Kb) · 4430299.jpg (80.8 Kb)
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 07/05/2012, 15:09 | Сообщение # 182
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Olena87)
"Пиріг невістки"

ооо, треба до свекрухи їхати wink
смачно повинно бути!


 
ЛесяДата: Понеділок, 07/05/2012, 15:20 | Сообщение # 183
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Olena87, Вже захотіла твого пирога,так він апетитно виглядає.Дякую за рецепт.

 
Olena87Дата: Понеділок, 07/05/2012, 15:36 | Сообщение # 184
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
Зоряна9810, Леся, дякую,він дійсно получається дуже смачним,добре смакує з бульйоном,бачу що в цій темі є схожі рецепти,але мій трішки інший... happy
 
IraДата: Понеділок, 07/05/2012, 16:06 | Сообщение # 185
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Olena87, ой ы нгнав апетиту твый пирыг smile Дякую за рецепт happy

 
КсюшаДата: Понеділок, 07/05/2012, 20:53 | Сообщение # 186
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Olena87, бач ,а ти переживала що ти новачок,диви які класні рецептики підкидуєш,дякую happy happy happy

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Понеділок, 07/05/2012, 21:14 | Сообщение # 187
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Olena87)
смачним рецептом пирога...

дякую за рецепт!!! все що з картоплею то моє!!! wink biggrin biggrin


 
Olena87Дата: Понеділок, 07/05/2012, 23:51 | Сообщение # 188
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
а ти переживала що ти новачок,диви які класні рецептики підкидуєш

просто дуже боюсь не вписатись у Вашу колектив... scare
Quote (оксанка)
все що з картоплею то моє!!!
я також люблю страви з картоплею happy
 
TalochkaДата: Вівторок, 08/05/2012, 14:00 | Сообщение # 189
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Olena87, спасибі за смачний і, схоже, нескладний у приготуванні пиріг.

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ромашкаДата: Середа, 16/05/2012, 10:27 | Сообщение # 190
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Olena87, смачний і простий у приготуванні пиріг
 
PoetkaДата: Субота, 19/05/2012, 19:59 | Сообщение # 191
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Пробували кіш,або ше його називають тарт???????
Скажу чесно самий улюблений пиріг нашвидкоруч це кіш:

Отож для тіста:
1,5 ст. муки перетерти з 150-200 гр. масла( пробувала замінити маргарином,не те,раджу масло) в пісок посолити і підлити 4 ст. л. води(крижаної) і 1 ст. ложку олії, вимісити гарне тісто і залишити в холоді 1 год,як нема часу то не біда,можна пекти одразу.Розкачати,розтягти (як вмієте) на деко, чи форму поколоти і випікати сам корж при 200 гр. 15 хв,до золотистого рум"янку, потім викласти начинку( люба і різна) в мене перетертий з маслом і 4 яйцями і паприкою домашній сир зверху тушена морква з цибулею в томаті і присипана зелена цибулька, зверху затерти твердим сиром і запікати 30 хв. вже при 185 гр.
Смакота!!!! Сиром можна затерти вже коли кіш буде пропечений, поставити у духовку на 1 хв,щоб сир розплавився.Смачного!!!!


Я ОЛЯ!
 
TalochkaДата: Неділя, 20/05/2012, 23:20 | Сообщение # 192
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Poetka Олю, дякую за рецепт такого смачного кіша! thumb

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - Неділя, 20/05/2012, 23:22
 
оксанкаДата: Неділя, 20/05/2012, 23:46 | Сообщение # 193
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Poetka)
кіш,або ше його називають тарт

я таку назву чула, але такої смакоти вроді не їла Олю дякую за рецепт wink


 
КсюшаДата: Понеділок, 21/05/2012, 12:10 | Сообщение # 194
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Poetka, я теж таке чула ,,але не пробувала,треба якось спробувати

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
TalochkaДата: Вівторок, 29/05/2012, 19:47 | Сообщение # 195
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
М’ятно-апельсиновий хліб


М'який, з ніжним ароматом м'яти та яскраво-золотавою скоринкою.


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024