Несолодка випічка
|
|
|
Olena87 | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 14:43 | Сообщение # 181 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| Хочу з Вами поділитись ось таким смачним рецептом пирога... "Пиріг невістки" Інгредієнти для тіста: яйця - 3 шт. сметана (жирність сметани не важлива) - 250 мл майонез - 250 мл мука - 250 мл (може бути і менше,залежить від муки) розпушувач для тіста - 1 ст. ложка
Інгредієнти для начинки: картопляного пюре - 200 г філе куряче (відварене) - 200 г варені яйця - 3 шт.
Приготування: 3-и яйця розбити в миску, добавити сметану і майонез, все ретельно перемішати і додати розпушувач для тіста. Не великими порціями додати муку, ретельно перемішати до однорідної маси. Тісто повинно вийти не густе, консистенції сметани. Начинка: Яйця і філе порізати кубиками і перемішати із картопляним пюре. (Начинка може бути різноманітною, на ваш смак.)
Випікання : Застелити на дно пергамент або фольгу, змастити олією. Половину тіста вилити в форму, зверху рівномірно виложити начинку, вилити решту тіста на начинку. Пиріг печеться при температурі 180 градусів, 20 - 30 хвилин. Готовність перевіряти зубочисткою. Пиріг смачний як в гарячому так і в холодному виді. Смачного!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 15:09 | Сообщение # 182 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Olena87) "Пиріг невістки" ооо, треба до свекрухи їхати смачно повинно бути!
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 15:20 | Сообщение # 183 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Olena87, Вже захотіла твого пирога,так він апетитно виглядає.Дякую за рецепт.
|
|
| |
Olena87 | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 15:36 | Сообщение # 184 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| Зоряна9810, Леся, дякую,він дійсно получається дуже смачним,добре смакує з бульйоном,бачу що в цій темі є схожі рецепти,але мій трішки інший...
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 16:06 | Сообщение # 185 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Olena87, ой ы нгнав апетиту твый пирыг Дякую за рецепт
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 20:53 | Сообщение # 186 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Olena87, бач ,а ти переживала що ти новачок,диви які класні рецептики підкидуєш,дякую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 21:14 | Сообщение # 187 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Olena87) смачним рецептом пирога... дякую за рецепт!!! все що з картоплею то моє!!!
|
|
| |
Olena87 | Дата: Понеділок, 07/05/2012, 23:51 | Сообщение # 188 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) а ти переживала що ти новачок,диви які класні рецептики підкидуєш просто дуже боюсь не вписатись у Вашу колектив... Quote (оксанка) все що з картоплею то моє!!! я також люблю страви з картоплею
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 08/05/2012, 14:00 | Сообщение # 189 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Olena87, спасибі за смачний і, схоже, нескладний у приготуванні пиріг.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ромашка | Дата: Середа, 16/05/2012, 10:27 | Сообщение # 190 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Olena87, смачний і простий у приготуванні пиріг
|
|
| |
Poetka | Дата: Субота, 19/05/2012, 19:59 | Сообщение # 191 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Пробували кіш,або ше його називають тарт??????? Скажу чесно самий улюблений пиріг нашвидкоруч це кіш: Отож для тіста: 1,5 ст. муки перетерти з 150-200 гр. масла( пробувала замінити маргарином,не те,раджу масло) в пісок посолити і підлити 4 ст. л. води(крижаної) і 1 ст. ложку олії, вимісити гарне тісто і залишити в холоді 1 год,як нема часу то не біда,можна пекти одразу.Розкачати,розтягти (як вмієте) на деко, чи форму поколоти і випікати сам корж при 200 гр. 15 хв,до золотистого рум"янку, потім викласти начинку( люба і різна) в мене перетертий з маслом і 4 яйцями і паприкою домашній сир зверху тушена морква з цибулею в томаті і присипана зелена цибулька, зверху затерти твердим сиром і запікати 30 хв. вже при 185 гр. Смакота!!!! Сиром можна затерти вже коли кіш буде пропечений, поставити у духовку на 1 хв,щоб сир розплавився.Смачного!!!!
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Talochka | Дата: Неділя, 20/05/2012, 23:20 | Сообщение # 192 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Poetka Олю, дякую за рецепт такого смачного кіша!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Неділя, 20/05/2012, 23:22 |
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 20/05/2012, 23:46 | Сообщение # 193 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Poetka) кіш,або ше його називають тарт я таку назву чула, але такої смакоти вроді не їла Олю дякую за рецепт
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 21/05/2012, 12:10 | Сообщение # 194 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Poetka, я теж таке чула ,,але не пробувала,треба якось спробувати
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 29/05/2012, 19:47 | Сообщение # 195 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| М’ятно-апельсиновий хліб
М'який, з ніжним ароматом м'яти та яскраво-золотавою скоринкою.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |