В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 12 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
оксанкаДата: Вівторок, 18/10/2011, 15:11 | Сообщение # 166
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
свій рецепт піци

дякую за рецепт! biggrin


 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 18:27 | Сообщение # 167
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, Нема за що,пробуйте на здоров"я.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Неділя, 18/12/2011, 23:59 | Сообщение # 168
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
А зараз виконую замовлення Ані.
ТІСТО НА ПИРІЖКИ
1літр теплої води
80гр дріжджів
2ст.л. мівіни
1-2ст.л. цукру
100грам олії,
1 цибулю потерти(хто любить)
чуть солі.Муки так щоб тісто було чуть тугіше ніж на пампухи.
Замісити тісто поставити щоб підкисло (виходить велика порція)
Тоді на стільницю лиємо олію і виролбляємо наші пиріжки ,можна тісто розкачувати а можна щипати,як кому зручно.
Начинка може бути люба я робила з квашеною капустою ,картоплею,і грибами.Можна і солодку начинку.Жарити в олії


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
AntaliaДата: Понеділок, 19/12/2011, 00:05 | Сообщение # 169
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
замовлення Ані
Дякую, Оксана. Ще б на фото подивитись... cool wink
 
КсюшаДата: Понеділок, 19/12/2011, 00:20 | Сообщение # 170
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
То фото з телефона ,бо у мене щось сталось з фотоапаратом
Прикрепления: 2667655.jpg (63.7 Kb) · 1923550.jpg (51.4 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 19/12/2011, 00:21
 
оксанкаДата: Понеділок, 19/12/2011, 00:36 | Сообщение # 171
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
ТІСТО НА ПИРІЖКИ

Quote (Ксюша)
(виходить велика порція)

Дякую, Оксанко, я так розумію що ти маленькими порціями пекти не вмієш happy happy happy happy happy бо я твої смачні рецептики все ділю на половину tongue happy


 
КсюшаДата: Понеділок, 19/12/2011, 02:02 | Сообщение # 172
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, не можу маленькими пекти,бо у мене двоє студентів,а такий мені рецепт дали,можна 100%ділити на половину.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
stinaДата: Понеділок, 19/12/2011, 11:16 | Сообщение # 173
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
ТІСТО НА ПИРІЖКИ

Дякую за рецепт, в мене такий був і десь загубився,


Мене звати Людмила!
 
ir71Дата: Вівторок, 17/01/2012, 19:37 | Сообщение # 174
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Пиріг «Очі Дракона»

Млинцевий пиріг «Очі Дракона» виглядає просто приголомшливо, він дійсно на тебе дивиться!
Попереду ще НОВИЙ РІК за східним!
Готуємо:
Випікаємо 12-14 млинчиків по вашому рецептом
Для начинки:
Яйця курячі варені-6шт
Курка запечена або відварна без кісток
Сир плавлений - 3-4 ст.л.
Лук зелений - 1 пучок
Цибуля ріпчаста-1шт.
Кріп свіжий, подрібнений до смаку
Сир твердий натертий на тертці
Сіль за смаком
Горіх мускатний щіпка
Чорний перець за смаком
Приправа для курки:
Сметана -3-4 ст.л.
Сир твердий пластинками
Масло вершкове для змащування форми

Для фаршу варене куряче м'ясо без кісток пропускаємо через блендер разом з плавленим сиром.
Цибуля ріпчаста, рубаний кубиками, обсмажити в рослинній олії, додаємо у фарш, додаємо рубаний зелений лук і рубаний кріп. Солимо, перчимо, перемешаваем, додаємо мускатний горіх і приправу для курки. Додаємо 2 ст. л. Сметани. Ретельно перемішуємо.
У форму (краще взяти круглу), змащену маслом, викладаємо 4 млинчика внахлест, викладаємо половину начинки, потім ще 4 млинчика внахлест, начинка, яйця відварені викладаємо по колу симетрично один на проти одного, посипаємо тертим твердим сиром, закриваємо залишилися млинцями, Промазуємо сметаною , зверху викладаємо пластинки твердого сиру.




Запікаємо в духовці 10-15 мнуть при температурі 180 градусів (або до золотистої скоринки).
Розрізаємо пиріг на трикутні шматочки, так що б розрізи проходили через центр яйця.



Фото з нету


 
PocяДата: Вівторок, 17/01/2012, 21:41 | Сообщение # 175
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Який цікавий пиріг! Людській фантазії нема меж! Дякую,Іринко за рецепт! Не знаю як на рахунок дракона але фото зроблено в такому цікавому ракурсі,що чисто як крокодильчик виглядає з води! Супер!!!!! biggrin

 
TalochkaДата: Вівторок, 10/04/2012, 13:42 | Сообщение # 176
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Я дуже люблю сирну випічку, тобто коли сир твердих сортів додається в саме тісто.
Тому охоче ділюся з вами рецептами швидкого в приготуванні і смачного сирного печива, а також сирних маффінів. smile Правда, у мене і перше, і друге - з пармезаном. tongue

Пармезанове печиво



Маффіни з пармезаном



Смачного! smile


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
TalochkaДата: Понеділок, 23/04/2012, 13:27 | Сообщение # 177
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Нескладний в приготуванні, але ситний пиріг:

Пиріг з м'ясним фаршем



Смачного!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
IraДата: Понеділок, 23/04/2012, 19:48 | Сообщение # 178
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Talochka, все монітор облизала tongue tongue ще й кусочок поцупила на потім wink

 
TalochkaДата: Вівторок, 24/04/2012, 14:37 | Сообщение # 179
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Quote (Ira)
ще й кусочок поцупила на потім

В такому разі, Іринко, ще один - спеціально для тебе: wink



"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
IraДата: Вівторок, 24/04/2012, 14:42 | Сообщение # 180
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Talochka)
спеціально для тебе:

ООЙ ДЯКУЮ!!!!! happy happy


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024