Несолодка випічка
|
|
|
оксанка | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 15:11 | Сообщение # 166 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) свій рецепт піци дякую за рецепт!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 18:27 | Сообщение # 167 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, Нема за що,пробуйте на здоров"я.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 18/12/2011, 23:59 | Сообщение # 168 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| А зараз виконую замовлення Ані. ТІСТО НА ПИРІЖКИ 1літр теплої води 80гр дріжджів 2ст.л. мівіни 1-2ст.л. цукру 100грам олії, 1 цибулю потерти(хто любить) чуть солі.Муки так щоб тісто було чуть тугіше ніж на пампухи. Замісити тісто поставити щоб підкисло (виходить велика порція) Тоді на стільницю лиємо олію і виролбляємо наші пиріжки ,можна тісто розкачувати а можна щипати,як кому зручно. Начинка може бути люба я робила з квашеною капустою ,картоплею,і грибами.Можна і солодку начинку.Жарити в олії
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 00:05 | Сообщение # 169 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) замовлення Ані Дякую, Оксана. Ще б на фото подивитись...
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 00:20 | Сообщение # 170 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| То фото з телефона ,бо у мене щось сталось з фотоапаратом
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 19/12/2011, 00:21 |
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 00:36 | Сообщение # 171 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) ТІСТО НА ПИРІЖКИ Quote (Ксюша) (виходить велика порція) Дякую, Оксанко, я так розумію що ти маленькими порціями пекти не вмієш бо я твої смачні рецептики все ділю на половину
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 02:02 | Сообщение # 172 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, не можу маленькими пекти,бо у мене двоє студентів,а такий мені рецепт дали,можна 100%ділити на половину.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
stina | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 11:16 | Сообщение # 173 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) ТІСТО НА ПИРІЖКИ Дякую за рецепт, в мене такий був і десь загубився,
Мене звати Людмила!
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 19:37 | Сообщение # 174 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Пиріг «Очі Дракона»
Млинцевий пиріг «Очі Дракона» виглядає просто приголомшливо, він дійсно на тебе дивиться! Попереду ще НОВИЙ РІК за східним! Готуємо: Випікаємо 12-14 млинчиків по вашому рецептом Для начинки: Яйця курячі варені-6шт Курка запечена або відварна без кісток Сир плавлений - 3-4 ст.л. Лук зелений - 1 пучок Цибуля ріпчаста-1шт. Кріп свіжий, подрібнений до смаку Сир твердий натертий на тертці Сіль за смаком Горіх мускатний щіпка Чорний перець за смаком Приправа для курки: Сметана -3-4 ст.л. Сир твердий пластинками Масло вершкове для змащування форми
Для фаршу варене куряче м'ясо без кісток пропускаємо через блендер разом з плавленим сиром. Цибуля ріпчаста, рубаний кубиками, обсмажити в рослинній олії, додаємо у фарш, додаємо рубаний зелений лук і рубаний кріп. Солимо, перчимо, перемешаваем, додаємо мускатний горіх і приправу для курки. Додаємо 2 ст. л. Сметани. Ретельно перемішуємо. У форму (краще взяти круглу), змащену маслом, викладаємо 4 млинчика внахлест, викладаємо половину начинки, потім ще 4 млинчика внахлест, начинка, яйця відварені викладаємо по колу симетрично один на проти одного, посипаємо тертим твердим сиром, закриваємо залишилися млинцями, Промазуємо сметаною , зверху викладаємо пластинки твердого сиру.
Запікаємо в духовці 10-15 мнуть при температурі 180 градусів (або до золотистої скоринки). Розрізаємо пиріг на трикутні шматочки, так що б розрізи проходили через центр яйця.
Фото з нету
|
|
| |
Pocя | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 21:41 | Сообщение # 175 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Який цікавий пиріг! Людській фантазії нема меж! Дякую,Іринко за рецепт! Не знаю як на рахунок дракона але фото зроблено в такому цікавому ракурсі,що чисто як крокодильчик виглядає з води! Супер!!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 10/04/2012, 13:42 | Сообщение # 176 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Я дуже люблю сирну випічку, тобто коли сир твердих сортів додається в саме тісто. Тому охоче ділюся з вами рецептами швидкого в приготуванні і смачного сирного печива, а також сирних маффінів. Правда, у мене і перше, і друге - з пармезаном.
Пармезанове печиво
Маффіни з пармезаном
Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 23/04/2012, 13:27 | Сообщение # 177 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Нескладний в приготуванні, але ситний пиріг:
Пиріг з м'ясним фаршем
Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 23/04/2012, 19:48 | Сообщение # 178 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Talochka, все монітор облизала ще й кусочок поцупила на потім
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 24/04/2012, 14:37 | Сообщение # 179 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Quote (Ira) ще й кусочок поцупила на потім В такому разі, Іринко, ще один - спеціально для тебе:
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 24/04/2012, 14:42 | Сообщение # 180 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Talochka) спеціально для тебе: ООЙ ДЯКУЮ!!!!!
|
|
| |