Несолодка випічка
|
|
|
оксанка | Дата: Вівторок, 29/05/2012, 21:07 | Сообщение # 196 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Quote (Talochka) М'який, з ніжним ароматом м'яти та яскраво-золотавою скоринкою. всього-навсього а якщо по-взрослому,то дуууууууууууже апетино і уявляю як смачно!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 30/05/2012, 17:11 | Сообщение # 197 |
шеф-повар
| оксанка, дякую тобі, дорогенька!
Хто бажає турецької піци Kimali Pide, за рецептом сюди.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 30/05/2012, 17:18 | Сообщение # 198 |
найкращі кондитери
| Quote (Talochka) Хто бажає турецької піци Kimali Pide, за рецептом сюди. Наталю я бажаю все -все що ти готуєш. В тебе страви такі апетитні і смачнющі....
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 31/05/2012, 00:13 | Сообщение # 199 |
шеф-повар
| Зоряночко, після таких коментарів мені ще приємніше ділитися з вами рецептами! Дякую!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 21/08/2012, 18:11 | Сообщение # 200 |
шеф-повар
| Давненько в цій темі хліба не було! А оскільки зараз море кабачків і цукіні, то і хлібчик сезонний - Хліб з цукіні і сиром.
Хліб повинен сподобатися тим, хто любить ось таку тверду скоринку і м'якеннький м'якуш.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 21/08/2012, 19:27 | Сообщение # 201 |
найкращі кондитери
| Talochka, Хоч я поки що хліба пекти не буду.але поїдаючи зараз твоє бананове морозиво,думаю що настане час і для цього.дякую що ти є у нас!!!!!!!!
|
|
| |
|
Talochka | Дата: Середа, 22/08/2012, 16:15 | Сообщение # 203 |
шеф-повар
| Quote (Леся) дякую що ти є у нас!!!!!!!! Quote (оксанка) дякую, що про нас так дбаєш!!!! У мене просто слів нема, лише
Сообщение отредактировал Talochka - Середа, 22/08/2012, 16:15 |
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 25/10/2012, 20:02 | Сообщение # 204 |
шеф-повар
| Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Cмачного!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 25/10/2012, 20:27 | Сообщение # 205 |
найкращі кондитери
| Talochka, дякую щось таке цікавеньке,дуже люблю оті всі сири голубі ,плісняві,мабуть дуже смачна випічка
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|
Talochka | Дата: П`ятниця, 26/10/2012, 12:10 | Сообщение # 207 |
шеф-повар
| Quote (Ксюша) дуже люблю оті всі сири голубі ,плісняві,мабуть дуже смачна випічка Ой, Ксюшо, то ти мене розумієш! Я теж їх люблю. І вони найкраще поєднуються із чимось контрастним, солодким.
Quote (оксанка) ледве назву прочитала Як я скучила за твоїм неймовірним почуттям гумору! Ось цей шматочок спеціально для тебе:
Сообщение отредактировал Talochka - П`ятниця, 26/10/2012, 12:16 |
|
| |
|
Talochka | Дата: Субота, 27/10/2012, 01:30 | Сообщение # 209 |
шеф-повар
| Іринко,
|
|
| |
anilah | Дата: П`ятниця, 09/11/2012, 22:37 | Сообщение # 210 |
дегустатор
| Хочу поділитись дуже смачним і дешевим рецептом картопляних локшів.
Це такі великі тонкі пляцки. Треба зварити в лупині картоплю, полупити, а коли буде холодна, потерти на терці, посолити, дати муку і замісити тісто. Тісто поділити на однакові мячики, розкачати тонко і випікати на розігрітій сковороді з капелькою олії 1-2 хв. з обидвох сторін.Складати на тарілку,добре змащуючи кожну розтопленим маслом з олією. Локші можна помастити начинкою з меленого маку і пасипати пудрою, сливовим повидлом, або тушеною квасною капустою.
Я Галина!
|
|
| |