Несолодка випічка
| | |
Окса-70 | Дата: Субота, 02/02/2013, 18:50 | Сообщение # 226 |
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Пиріжкове тісто на кефірі. У мене мама смажить такі пиріжки,але додає ще трохи соди до кефіру.
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 25/02/2013, 20:24 | Сообщение # 227 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Давненько тут хліба не було. Пригощайтеся: Томатно-житній хліб
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 25/02/2013, 22:45 | Сообщение # 228 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата (Talochka) Давненько тут хліба не було який же він класний! я би вже вкусила його! але добре що він далеко від мене ...
|
|
| |
Танюша | Дата: Понеділок, 25/02/2013, 23:39 | Сообщение # 229 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Talochka ваш хлібчик дуже апетитний цікавий рецепт такого я ще не пекла.
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 26/02/2013, 12:45 | Сообщение # 230 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Зоряна9810, дякую! А у мене вже інший є - ще смачніший! На днях напишу рецепт.
Танюша, дуже дякую! Код Якщо Ви не проти, давайте на "ти"
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 24/03/2013, 00:33 | Сообщение # 231 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| І так на замовлення Talochka, рецепт Рибного пирога тісто 500грам муки 2яйця 1склянка сметани 1ст.л.цукру,0.5ч.л.солі 2ст.л.маргарину.Замісити тісто (я роблю в комбайні.) начинка 300грам рибного філе порізати тонкими смужками 300гр картоплі відварити,дати 2ст.л. масла 50грам молока,одним словом зробити гарне пюре ,пожарити 2 цибулі і додати до пюре. Тісто розділити на дві одинакові кульки розтачати на бритванку змащену ,викласти один пласт тіста, пюре підстивше зверху на нього нашу рибку і прикрити другим коржем тіста, защипати краї.Верх змастити яйцем ,поколоти в кілької місцях і пекти до золотої скоринки. моя поправка а я цей раз робила тісто двояке,перше тісто що у нас по рецепту,але робила половину нарми,в начинку я добавила гриби свіжі жарені з морквою і цибулькою,змішала з рибкою і порізала сир косичку ,все посолила поперчила ,дала кріп,а друге тісто то я робила пачку майонезу ,2яйця 1.5ч.л.порошку до печива,сіль перець 100-150грам муки,зробити тісто як на оладки і ним залити наш пиріг і пекти до золотистого кольору(тісто від пирога Маркіз) Скажу чесно і так і так смачно
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 25/03/2013, 00:49 | Сообщение # 232 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ксюша, велике спасибі за рецепт! І базовий рецепт цікавий, а з твоєю поправкою, лише уявляю, як смачно вийшло!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Понеділок, 25/03/2013, 02:51 | Сообщение # 233 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| Ксюша, дякую за рецепт, думаю дуже смачно! треба колись спробувати, ще ніколи рибного пирога не робила
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 25/03/2013, 10:42 | Сообщение # 234 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Дівчатка ,печіть і пробуйте на здоров"я
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 25/03/2013, 18:42 | Сообщение # 235 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Сирні коржики за 5 хвилин!
інгредієнти: - Борошно - дві склянки, - Кефір - один стакан, - Сіль - 0,5 ч. ложки,, - Цукор - 0,5 ч. ложки,, - Сода - 0,5 ч.ложки, - Тертий сир - один стакан, - Шинка - 250 гр.(я брала мелене куряче мясо)
Приготування:
У кефір додати сіль, цукор, соду, добре перемішати. Додати сир твердих сортів і борошно. Добре перемішати.
Отримане тісто розділити на колобки, розкачати невеликі коржики (можна посмажити так), покласти начинку. (Попередньо шинку натерти на тертці. Якщо немає шинки, то можна використовувати ковбасу, сосиски). Можна використовувати різні сорти сиру. Пробуйте, тут буде працювати ваша фантазія! З'єднати краї і трохи розкачати.
|
|
| |
Танюша | Дата: Понеділок, 25/03/2013, 21:06 | Сообщение # 236 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| дуже апетитні коржики впевнена що смачні щей швидко готуються
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Четвер, 18/04/2013, 17:13 | Сообщение # 237 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| Цитата (Pavluk) Пиріжкове тісто на кефірі. Скажіть, треба тонко розкачувати? Жирів і соди не потрібно?Додано (18/04/2013, 17:13) --------------------------------------------- НАЧИНКА ДЛЯ ПИРІЖКІВ 3 яйця зварити і покришити . 2 цибулі нарізати кубіками і обжарити. Зварити 1 ст.рису.Все змішати. Сіль.Перець.Можна трохи майонезу.
Сообщение отредактировал Marta-18 - Понеділок, 15/04/2013, 15:53 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 14/05/2013, 17:59 | Сообщение # 238 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| На вихідних з старшою малою готувала ось такі пиріжки бомбочки. Назва реально відповідає їм. Бо тісто виходить таке як в чебуреках і при накусування сік з помідорки ніби вистрілює в рота. Правда я внесла зміни в начинці, але думаю начинку можна давати любу , але щоб був помідор. Дуже добре підходять для пікніка на перекус. Отже Бомбочки. - 3 - 3, 5 склянки борошна ( в мене пішло 3,5) - 1 склянка води - 4 ст.л. рослинної олії - 1 ч.л. цукру - 1 ч.л. солі начинка: - 5 помідорів - 200 г бринзи або сиру - 2 зубчики часнику - зелень - сіль приготування: 1. Помідори порізати кружальцями. 2. Бринзу розім'яти виделкою, якщо сир то посолити, видавити через часникодавку часник, додати порізану зелень і перемішати. 3. У воді (окропі) розмішати цукор і сіль, додати рослинне масло. Додати борошно. Вимісити м'яке тісто. 4. Дати тісту відпочити 30 хв. 5. Розкачати половину тіста у великій тонкий пласт. 6. Розкласти на тісто кружечки помідор не ближче ніж 3 см один від одного. 7. На помідор викласти начинку. 8. Розкачати другий пласт тіста, накрити їм перший з начинкою. 9. Стаканів відповідного діаметру вирізати пиріжки по контурах кожного кружечка помідора, так чинимо з усіма пиріжками. 10. Смажити пиріжки у великій кількості розпеченого рослинного масла з обох сторін. Викласти на паперовий рушник для усунення надлишок олії. Приємного апетиту! Мої зміни такі були: до домашнього сиру , нарізала багато зеленої цибулі і кропу, і дала ще ковбаски молочної. Робила без часнику.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 15/05/2013, 00:09 | Сообщение # 239 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Дякую за рецептик
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Середа, 15/05/2013, 11:21 | Сообщение # 240 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| Зоряна9810, супер рецептик, дякую!
|
|
| |
|