В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 16 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
Окса-70Дата: Субота, 02/02/2013, 18:50 | Сообщение # 226
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Пиріжкове тісто на кефірі.

У мене мама смажить такі пиріжки,але додає ще трохи соди до кефіру.
 
TalochkaДата: Понеділок, 25/02/2013, 20:24 | Сообщение # 227
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Давненько тут хліба не було. podmigivaniya-118 Пригощайтеся:
Томатно-житній хліб

privetstvie-197


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 25/02/2013, 22:45 | Сообщение # 228
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата (Talochka)
Давненько тут хліба не було
який же він класний! я би вже вкусила його! але добре що він далеко від мене ...


 
ТанюшаДата: Понеділок, 25/02/2013, 23:39 | Сообщение # 229
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Talochka ваш хлібчик дуже апетитний  цікавий рецепт такого я ще не пекла.
 
TalochkaДата: Вівторок, 26/02/2013, 12:45 | Сообщение # 230
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Зоряна9810, дякую! obyatiya-87 А у мене вже інший є - ще смачніший! podmigivaniya-118 На днях напишу рецепт.

Танюша, дуже дякую!
Код
Якщо Ви не проти, давайте на "ти"


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: Неділя, 24/03/2013, 00:33 | Сообщение # 231
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
І так на замовлення Talochka, рецепт Рибного пирога
тісто
500грам муки
2яйця
1склянка сметани
1ст.л.цукру,0.5ч.л.солі
2ст.л.маргарину.Замісити тісто (я роблю в комбайні.)
начинка
300грам рибного філе порізати тонкими смужками
300гр картоплі відварити,дати 2ст.л. масла
50грам молока,одним словом зробити гарне пюре ,пожарити 2 цибулі і додати до пюре.
Тісто розділити на дві одинакові кульки розтачати на бритванку змащену ,викласти один пласт тіста, пюре підстивше зверху на нього нашу рибку і прикрити другим коржем тіста, защипати краї.Верх змастити яйцем ,поколоти в кілької місцях і пекти до золотої скоринки.
моя поправка
а я цей раз робила тісто двояке,перше тісто що у нас по рецепту,але робила половину нарми,в начинку я добавила гриби свіжі жарені з морквою і цибулькою,змішала з рибкою і порізала сир косичку ,все посолила поперчила ,дала кріп,а друге тісто то я робила пачку майонезу ,2яйця 1.5ч.л.порошку до печива,сіль перець 100-150грам  муки,зробити тісто як на оладки і ним залити наш пиріг і пекти до золотистого кольору(тісто від пирога Маркіз)
Скажу чесно і так і так смачно


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
TalochkaДата: Понеділок, 25/03/2013, 00:49 | Сообщение # 232
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ксюша, велике спасибі за рецепт! І базовий рецепт цікавий, а з твоєю поправкою, лише уявляю, як смачно вийшло!

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
_uliana_88Дата: Понеділок, 25/03/2013, 02:51 | Сообщение # 233
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Ксюша, дякую за рецепт, думаю дуже смачно! 023 треба колись спробувати, ще ніколи рибного пирога не робила sorom
 
КсюшаДата: Понеділок, 25/03/2013, 10:42 | Сообщение # 234
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дівчатка ,печіть і пробуйте на здоров"я

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Понеділок, 25/03/2013, 18:42 | Сообщение # 235
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Сирні коржики за 5 хвилин!

інгредієнти:
- Борошно - дві склянки,
- Кефір - один стакан,
- Сіль - 0,5 ч. ложки,,
- Цукор - 0,5 ч. ложки,,
- Сода - 0,5 ч.ложки,
- Тертий сир - один стакан,
- Шинка - 250 гр.(я брала мелене куряче мясо)

Приготування:

У кефір додати сіль, цукор, соду, добре перемішати.
Додати сир твердих сортів і борошно.
Добре перемішати.

Отримане тісто розділити на колобки, розкачати невеликі коржики (можна посмажити так), покласти начинку. (Попередньо шинку натерти на тертці. Якщо немає шинки, то можна використовувати ковбасу, сосиски).
Можна використовувати різні сорти сиру. Пробуйте, тут буде працювати ваша фантазія!
З'єднати краї і трохи розкачати.

Прикрепления: 9245107.jpg (87.7 Kb)


 
ТанюшаДата: Понеділок, 25/03/2013, 21:06 | Сообщение # 236
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
дуже апетитні коржики впевнена що смачні щей швидко готуються
 
Marta-18Дата: Четвер, 18/04/2013, 17:13 | Сообщение # 237
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Цитата (Pavluk)
Пиріжкове тісто на кефірі.
Скажіть, треба тонко розкачувати? Жирів і соди не потрібно?

Додано (18/04/2013, 17:13)
---------------------------------------------
НАЧИНКА ДЛЯ ПИРІЖКІВ
3 яйця зварити і покришити . 2 цибулі нарізати кубіками і обжарити. Зварити 1 ст.рису.Все змішати. Сіль.Перець.Можна трохи майонезу.

Сообщение отредактировал Marta-18 - Понеділок, 15/04/2013, 15:53
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 14/05/2013, 17:59 | Сообщение # 238
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline

На вихідних з старшою малою готувала ось такі пиріжки бомбочки. Назва реально відповідає їм. Бо тісто виходить таке як в чебуреках і при накусування сік з помідорки ніби вистрілює в рота.  Правда я внесла зміни в начинці, але думаю начинку можна давати любу , але щоб був помідор. Дуже добре підходять для пікніка на перекус.

Отже
Бомбочки.
- 3 - 3, 5 склянки борошна ( в мене пішло 3,5)
- 1 склянка води
- 4 ст.л. рослинної олії
- 1 ч.л. цукру
- 1 ч.л. солі
начинка:
- 5 помідорів
- 200 г бринзи або сиру
- 2 зубчики часнику
- зелень
- сіль
приготування:
1. Помідори порізати кружальцями.
2. Бринзу розім'яти виделкою, якщо сир то посолити, видавити через часникодавку часник, додати порізану зелень і перемішати.
3. У воді (окропі) розмішати цукор і сіль, додати рослинне масло. Додати борошно. Вимісити м'яке тісто.
4. Дати тісту відпочити 30 хв.
5. Розкачати половину тіста у великій тонкий пласт.
6. Розкласти на тісто кружечки помідор не ближче ніж 3 см один від одного.
7. На помідор викласти начинку.
8. Розкачати другий пласт тіста, накрити їм перший з начинкою.
9. Стаканів відповідного діаметру вирізати пиріжки по контурах кожного кружечка помідора, так чинимо з усіма пиріжками.
10. Смажити пиріжки у великій кількості розпеченого рослинного масла з обох сторін.
Викласти на паперовий рушник для усунення надлишок олії.
Приємного апетиту!
Мої зміни такі були: до домашнього сиру , нарізала багато зеленої цибулі і кропу, і дала ще ковбаски молочної. Робила без часнику.
Прикрепления: 6425648.jpg (54.4 Kb) · 0621040.jpg (51.5 Kb)


 
КсюшаДата: Середа, 15/05/2013, 00:09 | Сообщение # 239
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дякую за рецептик

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
_uliana_88Дата: Середа, 15/05/2013, 11:21 | Сообщение # 240
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Зоряна9810, супер рецептик, дякую! da-38
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024