Несолодка випічка
| | |
Таньчик | Дата: Четвер, 16/05/2013, 13:38 | Сообщение # 241 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Зоряна9810, cмачненько мабуть, а теж іх зустіла в контактах,...додаю фото з нету
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Танюша | Дата: Четвер, 16/05/2013, 21:00 | Сообщение # 242 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Зоряна9810,дякую за цікавий рецепт пиріжків неодмінно спробую.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 29/05/2013, 22:08 | Сообщение # 243 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ось знайшла цікавий рецепт,може кому пригодиться Бісквітний рулет з червоною рибою і сиром
Інгредієнти Для тіста: Борошно з висівок - 3 ст.ложки. Яйця - 3 шт. Сіль, перець - за смаком. Для начинки: Сир знежирений - 100 м. Розпушувач - 1 ст.л. Молоко сухе знежирене - 1 ст.ложка. Філе слабосоленої форелі - 250 м. Зелена цибуля - пучок. Спосіб приготування Етап 1 Приготувати тісто. Білки відокремити від жовтків. Білки з сіллю збити міксером до стійких піків. В окремій мисці збити жовтки до освітлення, додати сир, борошно з висівок і розпушувач, ще раз збити. Додати 1/3 збитих білків, швидко, але ретельно перемішати ложкою або віночком (вручну), додати інші білки, додати сіль і перець і акуратно перемішати. Етап 2 Деко змастити олією, застелити папером для випічки. Викласти тісто на підготовлений лист, надавши форму прямокутника кондитерської лопаткою або ложкою. Вдарити кілька разів деком об стіл (не сильно), щоб з тіста вийшли зайві бульбашки повітря. Етап 3 Випікати на верхньому рівні попередньо розігрітої духовки 10 хвилин. Бісквіт повинен залишитися світлим, але повністю пропектися. Етап 4 Для начинки змішати 3 столові ложки кремообразного знежиреного сиру і дрібно нарізаний невеликий пучок зеленої цибулі і 1 ст. ложку сухого знежиреного молока. Сухе молоко можна не додавати, якщо сир не сильно рідкий. Етап 5 Застелити робочу поверхню папером для випічки або кухонним рушником. Перевернути готовий бісквіт на папір або рушник і акуратно видалити папір для випічки (на якій він випікався), дати бісквіту трохи охолонути. Етап 6 Викласти в теплий бісквіт сирну начинку, розподілити її по всій поверхні бісквіта. Поверх викласти тонко нарізане філе риби, досить щільно, впритул один до одного, щоб не залишалося порожнеч, згорнути рулетом і відправити в холодильник на 2 години. Етап 7 Різати рулет можна, коли він повністю охолоне
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 29/05/2013, 23:44 | Сообщение # 244 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Відкритий пиріг з м'ясом і овочами(рецепт з нету) інгредієнти: Для тіста: 100 грам вершкового масла, одна третина склянки молока, 1 столова ложка сметани, 0,5 чайної ложки гашеного соди. 2 - 2,5 склянки борошна. Для заливки: 3 яйця, 2 столові ложки сметани або майонезу, 2 столові ложки борошна, сіль, перець. Для начинки: 1 відварна куряча грудка, 1 помідор, половина солодкого перцю, 150 грам зеленого горошку.приготування: Для тіста масло розтерти з половиною норми борошна, додати молоко і сметану з содою, поступово додати решту борошна. Замісити м'яке тісто, прибрати в холодильник на 30 хвилин. Цибулю обсмажити. Курку дрібно порізати, помідор і перець кубиками. Додати горошок посолити, поперчити. Збити виделкою яйця зі сметаною, борошном, посолити, поперчити. Форму змастити маслом, викласти тісто, зробити бортики, розподілити начинку і залити яйцями зі сметаною. Випікати в попередньо нагрітій духовці до 190 градусів 50 хвилин.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 30/05/2013, 19:43 |
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 29/05/2013, 23:50 | Сообщение # 245 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Пиріг-перевертиш(рецепт з нету)
інгредієнти: Для тіста: 3 яйця, 1 ст. кефіру, 1-1,5 ст. борошна (щоб тісто було як на оладки), 1 ч.л. солі 1ч.л. соди погасити оцтом або 2 ч.л. розпушувача. Приготування: Форму обов'язково вистелити папером для випічки, щоб сир залишився на пирозі. Укладаємо шарами: - печериці консервовані 300 гр. - Тертий сир 300 гр, - Рис відварений 1 склянка (можна до напівготовності), - Фарш 300 гр (разом з цибулею обсмажити), - Морожена стручкова квасоля 300 гр Залити зверху тістом і в духовку на 40 хв. при 175 град. Коли спечеться - вийняти з духовки і залишити 20 хвилин постояти, трохи охолонути, а потім - перевернути на блюдо. Сир буде чудово-тягучим ... начинка пирога - соковита ... смакота)))))))))) До того ж - роботи з ним трохи, особливо - якщо раптом залишився склянку відвареного рису
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 30/05/2013, 19:43 |
|
| |
Ira | Дата: Середа, 29/05/2013, 23:51 | Сообщение # 246 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, так нечесно наніч наганяти апетиту.........гарні рецепти ,дякую!
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 30/05/2013, 00:23 | Сообщение # 247 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цитата (Ira) так нечесно наніч наганяти апетиту.........гарні рецепти ,дякую! я теж так кажу.давлюся слиною від цієї смакоти
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 30/05/2013, 08:44 | Сообщение # 248 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Дівчата то все той інтеренет.А я думаю а чом би до нас не принести а вдруг хтось спробує
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 30/05/2013, 11:24 | Сообщение # 249 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата (Ксюша) Пиріг-перевертиш я захлиснусь скоро слюною. Це ж такі апетитні фото...
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 30/05/2013, 19:44 | Сообщение # 250 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Цитата Зоряна9810, Це ж такі апетитні фото... уміють же люди фотографувати
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Четвер, 30/05/2013, 20:51 | Сообщение # 251 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| Знайшла ще один пиріг, Інгредієнти: -400 Гр. курячого м'яса (грудки) .-1 Банка консервованих печериць. -1 Пласт листкового тіста (приблизно 300 гр.). -3 Яйця - 200 мл вершків -300 Гр. сиру. -2-3 Цибулини. -Зелень: пара гілочок кропу, зелена цибуля і все, що Ви віддаєте перевагу. -Сіль, перець, приправа для курки (за смаком). Приготування:1. У сковорідці розігріваємо олію. На ньому обсмажуємо нашатковану цибулю (можна дрібно, півкільцями або кільцями).2. Куряче філе ріжемо шматочками (будь-якої довжини і товщини), солимо, перчимо, засипаємо ПРИПРАВКИ і перемішуємо. Додаємо до цибулі і смажимо до золотистого кольору курки.3. Розкриваємо банку грибів, зливаємо воду. Ріжемо грибочки. Додаємо до курки (вже знятою з плити) і добре перемішуємо. На плиту не ставимо - не смажимо.4. У мисочці збиваємо три яйця, додаємо вершки. Туди ж натираємо сир (на будь тертці). Шаткуємо зелень. Солимо, перчимо. Добре вимішати..5. Розігріваємо духовку до 200о.6. Пласт тіста (попередньо розморожений, якщо купівельної) розгортаємо за розмірами форми. Змащуємо форму рослинним маслом і викладаємо тісто таким чином, щоб залишалися невеликі борти. Висипаємо на нього курку з грибами. Трохи "пресуємо".7. Зверху заливаємо яєчно-сирною масою і акуратненько прикриваємо края тістом.Ставимо в розігріту духовку випікаємо до готовності
|
|
| |
Talochka | Дата: Субота, 01/06/2013, 13:09 | Сообщение # 252 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Цільнозернові булочки з чорним перцем
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| | |
natali0310 | Дата: Вівторок, 09/07/2013, 19:08 | Сообщение # 254 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 47
Статус: Offline
| Вирішила спекти гречаний пиріг "Яворівський" рецепт взяла з журналу "Рецепти господині". Що можна сказати, неочікувано ситний пиріг виявився. Виставляю рецепт на ваш розсуд. Тісто "дріжджова слойка", дуже легко готується та смачне (я буду його в подальшому використовувати в пирогах з іншими начинками); 3/4 ст молока теплого, 20 гр дріжджів (я брала сухі), 0,5 пачки маргарина, сіль і муки щоб тісто було м"яким. Замісити тісто коли начинка буде вже готова, сформувати пиріг, помастити яйцем і пекти при температурі 180 градусів 1 годину. Начинка: 1,5 кг картоплі зварити та потовкти в пюре 1 ст гречки запарити 2 ст окропу та зварити до напівготовності гречану кашу потушкувати разом по 2 морквини та цибулини. Все посолити, поперчити та змішати. Добре смакує цей пиріг з грибною юшкою. Смачного!
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 30/07/2013, 18:47 | Сообщение # 255 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| А я з капустяним пирогом:
Швидко і смачно! Рецепт
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
|