В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 19 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
LILEJAДата: Четвер, 08/08/2013, 12:02 | Сообщение # 271
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Піца "Леонардо"
 
Молоко - 200 мл
Борошно - 330 г
Олія оливкова - 2 ст. л.
Дріжджі (сухі) - 7 г
Сіль - 0,5 ч. л.
Цукор - 2 ч. л.
Ковбаса - 200 г.
Сир - 100 г.
Помідори - 2 шт.
Гриби - 3 шт.
Перець, італійські трави, томатна паста.


У теплому молоці розчинити цукор і дріжджі і дати постояти 10 хвилин. Сіль просіяти з борошном, додати рідку суміш, в кінці влити олію. Місити 5хвилин до отримання гладкого тіста.
Змастити маслом посудину, в якій буде підростати тісто, тісто скачати кулею і покласти напівгодини в тепле місце, накрити посудину плівкою.
Готове тісто розділити на 2 частини і розтягнути руками в тонких 2 кола або можна і розтачати.
Сир натерти на тертці. Гриби порізати пластинками. Ковбасу і помідори нарізатипівкільцями. 
Змазати тісто томатною пастою. Викласти на тісто начинку (начинка повиннабути повністю готовою, не сирою). Зверху посолоти, поперчити, посипати сиром та
травами.

Нагріти форму для випічки, змастити оливковою олією, щоб денце після випічки хрустіло, викласти піцу і пекти в розігрітій духовці, при температурі 250-270 С, 15 хв до золотистого кольору бортиків. Якщо в духовці є вентелятор, то включити його. Чим вища температура випікання, тим хрусткішою буде основа.
P.S. Я змащувала тісто томатним соусом і ще додала кукурудзу. Шампіньйони брала мариновані.  Піца дуже смачна. Зникла на ура. Вийшло 2 великі піци.
 
Прикрепления: 4618749.jpg (56.5 Kb) · 9918930.jpg (64.2 Kb)


 
TalochkaДата: Вівторок, 13/08/2013, 00:36 | Сообщение # 272
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Іра Іринко, я твій рецепт одразу побачила і собі занотувала. А от твій коментар з такими приємними словами пропустила. Дякую тобі! s1468 І пиріг твій, я впевнена, смачний - так що не прибідняйся, що він простенький. podmigivaniya-118

LILEJA, те, що піца смачна - нема сумніву! Фото з таким італійським фльором! podmigivaniya-118 Дякую за рецепт!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
оксанкаДата: Вівторок, 13/08/2013, 15:42 | Сообщение # 273
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата (Talochka)
Піца "Леонардо"
чудовийрецепт  для  поповнення  каталогу da-38


 
LILEJAДата: Понеділок, 19/08/2013, 00:23 | Сообщение # 274
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Talochka, дякую за такий гарний коментар. А піца дійсно смакує всім! 
оксанка, дякую.


 
IraДата: Середа, 21/08/2013, 16:42 | Сообщение # 275
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
LILEJA, як я могла пропустити такий смачненький шматочок  піцци......Дякую за рецептик!!!

 
Marta-18Дата: Четвер, 22/08/2013, 19:47 | Сообщение # 276
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
ПИРІЖКИ СМАЖЕНІ
Тісто 1: 4 ст. л. муки розмішати з 4 ст.л. оливи і залити 0,5 ст. кипятку.Розмішати і охолодити до літнього.
Тісто 2: в 1, 5 ст. теплої води розвести 30 гр. дріжджів, дати 2 ч.л. солі, 1 ст.л. цукру, і  дати муку...приблизно 2-3 ст.
Змішати два тіста. Вимісити. Тісто має бути мягке, і трохи липнути до рук.Накрити і дати підійти 30 хв.Виробити пиріжки і дати підійти 20-30 хв.Смажити на олії. Начинка підійде будь-яка. Смажені накрити рушником.
Прикрепления: 6341173.jpg (33.2 Kb)


Сообщение отредактировал Marta-18 - Четвер, 22/08/2013, 20:04
 
TalochkaДата: Четвер, 21/11/2013, 14:43 | Сообщение # 277
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Дівчатонька, я повертаюся з хлібом!  podmigivaniya-118 Цього разу з японським! 
Хліб у японському стилі





"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
TalochkaДата: Середа, 27/11/2013, 15:56 | Сообщение # 278
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
А цей хліб зовсім протилежний до того, що в попередньому пості.  podmigivaniya-118 Власне, то і не зовсім хліб, а хлібні рогалики. М'якуш тут не такий пухкий, зате корисніший, бо з висівками. А про користь висівок говорив ще Гіппократ, знаменитий лікар стародавності, і рекомендував їх своїм пацієнтам як засіб для очищення шлунка і кишечника та нормалізації травлення.




За рецептом сюдиprivetstvie-197


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - Середа, 27/11/2013, 16:02
 
оксанкаДата: Середа, 27/11/2013, 18:20 | Сообщение # 279
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Talochka, сууууууууууупер  рецепти,  суууууууууууупер  фотки!!!дяяяяяяяяяяяякую

 
TalochkaДата: Середа, 27/11/2013, 19:21 | Сообщение # 280
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
оксанка, це тобі дякую! Я теж за тобою скууууууууучила!!! 

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
_uliana_88Дата: Четвер, 28/11/2013, 00:38 | Сообщение # 281
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Talochka, дякую за рецепти на вигляд супер! Дуже  апетитно!!! da-38
 
IraДата: П`ятниця, 29/11/2013, 13:42 | Сообщение # 282
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Talochka, оххххх ну і смачнючі рогалики.....і неменш смачне фото так і хочеться спробувати тудиво-випічку!!!!!

 
TalochkaДата: Субота, 30/11/2013, 00:33 | Сообщение # 283
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
_uliana_88Ira, дуже вам дякую за такі приємні слова!  poceluy-267

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
TalochkaДата: П`ятниця, 06/12/2013, 17:34 | Сообщение # 284
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Я знову з капустяним пирогом, вірніше Тартом з капустяною начинкою та перепелиними яйцями.



"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: П`ятниця, 06/12/2013, 20:05 | Сообщение # 285
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka,смакота,де ти такі рецепти знаходиш.Дякую


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024