Несолодка випічка
|
|
|
LILEJA | Дата: Четвер, 08/08/2013, 12:02 | Сообщение # 271 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Піца "Леонардо" Молоко - 200 мл Борошно - 330 г Олія оливкова - 2 ст. л. Дріжджі (сухі) - 7 г Сіль - 0,5 ч. л. Цукор - 2 ч. л. Ковбаса - 200 г. Сир - 100 г. Помідори - 2 шт. Гриби - 3 шт. Перець, італійські трави, томатна паста.
У теплому молоці розчинити цукор і дріжджі і дати постояти 10 хвилин. Сіль просіяти з борошном, додати рідку суміш, в кінці влити олію. Місити 5хвилин до отримання гладкого тіста. Змастити маслом посудину, в якій буде підростати тісто, тісто скачати кулею і покласти напівгодини в тепле місце, накрити посудину плівкою. Готове тісто розділити на 2 частини і розтягнути руками в тонких 2 кола або можна і розтачати. Сир натерти на тертці. Гриби порізати пластинками. Ковбасу і помідори нарізатипівкільцями. Змазати тісто томатною пастою. Викласти на тісто начинку (начинка повиннабути повністю готовою, не сирою). Зверху посолоти, поперчити, посипати сиром та травами. Нагріти форму для випічки, змастити оливковою олією, щоб денце після випічки хрустіло, викласти піцу і пекти в розігрітій духовці, при температурі 250-270 С, 15 хв до золотистого кольору бортиків. Якщо в духовці є вентелятор, то включити його. Чим вища температура випікання, тим хрусткішою буде основа. P.S. Я змащувала тісто томатним соусом і ще додала кукурудзу. Шампіньйони брала мариновані. Піца дуже смачна. Зникла на ура. Вийшло 2 великі піци.
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 13/08/2013, 00:36 | Сообщение # 272 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Іра Іринко, я твій рецепт одразу побачила і собі занотувала. А от твій коментар з такими приємними словами пропустила. Дякую тобі! І пиріг твій, я впевнена, смачний - так що не прибідняйся, що він простенький.
LILEJA, те, що піца смачна - нема сумніву! Фото з таким італійським фльором! Дякую за рецепт!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 13/08/2013, 15:42 | Сообщение # 273 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (Talochka) Піца "Леонардо" чудовийрецепт для поповнення каталогу
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 19/08/2013, 00:23 | Сообщение # 274 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Talochka, дякую за такий гарний коментар. А піца дійсно смакує всім! оксанка, дякую.
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 21/08/2013, 16:42 | Сообщение # 275 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| LILEJA, як я могла пропустити такий смачненький шматочок піцци......Дякую за рецептик!!!
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Четвер, 22/08/2013, 19:47 | Сообщение # 276 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| ПИРІЖКИ СМАЖЕНІ Тісто 1: 4 ст. л. муки розмішати з 4 ст.л. оливи і залити 0,5 ст. кипятку.Розмішати і охолодити до літнього. Тісто 2: в 1, 5 ст. теплої води розвести 30 гр. дріжджів, дати 2 ч.л. солі, 1 ст.л. цукру, і дати муку...приблизно 2-3 ст. Змішати два тіста. Вимісити. Тісто має бути мягке, і трохи липнути до рук.Накрити і дати підійти 30 хв.Виробити пиріжки і дати підійти 20-30 хв.Смажити на олії. Начинка підійде будь-яка. Смажені накрити рушником.
Сообщение отредактировал Marta-18 - Четвер, 22/08/2013, 20:04 |
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 21/11/2013, 14:43 | Сообщение # 277 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Дівчатонька, я повертаюся з хлібом! Цього разу з японським! Хліб у японському стилі
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 27/11/2013, 15:56 | Сообщение # 278 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| А цей хліб зовсім протилежний до того, що в попередньому пості. Власне, то і не зовсім хліб, а хлібні рогалики. М'якуш тут не такий пухкий, зате корисніший, бо з висівками. А про користь висівок говорив ще Гіппократ, знаменитий лікар стародавності, і рекомендував їх своїм пацієнтам як засіб для очищення шлунка і кишечника та нормалізації травлення.
За рецептом сюди.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Середа, 27/11/2013, 16:02 |
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 27/11/2013, 18:20 | Сообщение # 279 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Talochka, сууууууууууупер рецепти, суууууууууууупер фотки!!!дяяяяяяяяяяяякую
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 27/11/2013, 19:21 | Сообщение # 280 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| оксанка, це тобі дякую! Я теж за тобою скууууууууучила!!!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Четвер, 28/11/2013, 00:38 | Сообщение # 281 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| Talochka, дякую за рецепти на вигляд супер! Дуже апетитно!!!
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 29/11/2013, 13:42 | Сообщение # 282 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Talochka, оххххх ну і смачнючі рогалики.....і неменш смачне фото так і хочеться спробувати тудиво-випічку!!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Субота, 30/11/2013, 00:33 | Сообщение # 283 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| _uliana_88, Ira, дуже вам дякую за такі приємні слова!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 06/12/2013, 17:34 | Сообщение # 284 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Я знову з капустяним пирогом, вірніше Тартом з капустяною начинкою та перепелиними яйцями.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 06/12/2013, 20:05 | Сообщение # 285 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Talochka,смакота,де ти такі рецепти знаходиш.Дякую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |