Несолодка випічка
|
|
|
LILEJA | Дата: Четвер, 08/08/2013, 12:02 | Сообщение # 271 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Піца "Леонардо" Молоко - 200 мл Борошно - 330 г Олія оливкова - 2 ст. л. Дріжджі (сухі) - 7 г Сіль - 0,5 ч. л. Цукор - 2 ч. л. Ковбаса - 200 г. Сир - 100 г. Помідори - 2 шт. Гриби - 3 шт. Перець, італійські трави, томатна паста.
У теплому молоці розчинити цукор і дріжджі і дати постояти 10 хвилин. Сіль просіяти з борошном, додати рідку суміш, в кінці влити олію. Місити 5хвилин до отримання гладкого тіста. Змастити маслом посудину, в якій буде підростати тісто, тісто скачати кулею і покласти напівгодини в тепле місце, накрити посудину плівкою. Готове тісто розділити на 2 частини і розтягнути руками в тонких 2 кола або можна і розтачати. Сир натерти на тертці. Гриби порізати пластинками. Ковбасу і помідори нарізатипівкільцями. Змазати тісто томатною пастою. Викласти на тісто начинку (начинка повиннабути повністю готовою, не сирою). Зверху посолоти, поперчити, посипати сиром та травами. Нагріти форму для випічки, змастити оливковою олією, щоб денце після випічки хрустіло, викласти піцу і пекти в розігрітій духовці, при температурі 250-270 С, 15 хв до золотистого кольору бортиків. Якщо в духовці є вентелятор, то включити його. Чим вища температура випікання, тим хрусткішою буде основа. P.S. Я змащувала тісто томатним соусом і ще додала кукурудзу. Шампіньйони брала мариновані. Піца дуже смачна. Зникла на ура. Вийшло 2 великі піци.
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 13/08/2013, 00:36 | Сообщение # 272 |
шеф-повар
| Іра Іринко, я твій рецепт одразу побачила і собі занотувала. А от твій коментар з такими приємними словами пропустила. Дякую тобі! І пиріг твій, я впевнена, смачний - так що не прибідняйся, що він простенький.
LILEJA, те, що піца смачна - нема сумніву! Фото з таким італійським фльором! Дякую за рецепт!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 13/08/2013, 15:42 | Сообщение # 273 |
найкращі кондитери
| Цитата (Talochka) Піца "Леонардо" чудовийрецепт для поповнення каталогу
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 19/08/2013, 00:23 | Сообщение # 274 |
шеф-повар
| Talochka, дякую за такий гарний коментар. А піца дійсно смакує всім! оксанка, дякую.
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 21/08/2013, 16:42 | Сообщение # 275 |
найкращі кондитери
| LILEJA, як я могла пропустити такий смачненький шматочок піцци......Дякую за рецептик!!!
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Четвер, 22/08/2013, 19:47 | Сообщение # 276 |
кулінар
| ПИРІЖКИ СМАЖЕНІ Тісто 1: 4 ст. л. муки розмішати з 4 ст.л. оливи і залити 0,5 ст. кипятку.Розмішати і охолодити до літнього. Тісто 2: в 1, 5 ст. теплої води розвести 30 гр. дріжджів, дати 2 ч.л. солі, 1 ст.л. цукру, і дати муку...приблизно 2-3 ст. Змішати два тіста. Вимісити. Тісто має бути мягке, і трохи липнути до рук.Накрити і дати підійти 30 хв.Виробити пиріжки і дати підійти 20-30 хв.Смажити на олії. Начинка підійде будь-яка. Смажені накрити рушником.
Сообщение отредактировал Marta-18 - Четвер, 22/08/2013, 20:04 |
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 21/11/2013, 14:43 | Сообщение # 277 |
шеф-повар
| Дівчатонька, я повертаюся з хлібом! Цього разу з японським! Хліб у японському стилі
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 27/11/2013, 15:56 | Сообщение # 278 |
шеф-повар
| А цей хліб зовсім протилежний до того, що в попередньому пості. Власне, то і не зовсім хліб, а хлібні рогалики. М'якуш тут не такий пухкий, зате корисніший, бо з висівками. А про користь висівок говорив ще Гіппократ, знаменитий лікар стародавності, і рекомендував їх своїм пацієнтам як засіб для очищення шлунка і кишечника та нормалізації травлення.
За рецептом сюди.
Сообщение отредактировал Talochka - Середа, 27/11/2013, 16:02 |
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 27/11/2013, 18:20 | Сообщение # 279 |
найкращі кондитери
| Talochka, сууууууууууупер рецепти, суууууууууууупер фотки!!!дяяяяяяяяяяяякую
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 27/11/2013, 19:21 | Сообщение # 280 |
шеф-повар
| оксанка, це тобі дякую! Я теж за тобою скууууууууучила!!!
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Четвер, 28/11/2013, 00:38 | Сообщение # 281 |
шеф-повар
| Talochka, дякую за рецепти на вигляд супер! Дуже апетитно!!!
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 29/11/2013, 13:42 | Сообщение # 282 |
найкращі кондитери
| Talochka, оххххх ну і смачнючі рогалики.....і неменш смачне фото так і хочеться спробувати тудиво-випічку!!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Субота, 30/11/2013, 00:33 | Сообщение # 283 |
шеф-повар
| _uliana_88, Ira, дуже вам дякую за такі приємні слова!
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 06/12/2013, 17:34 | Сообщение # 284 |
шеф-повар
| Я знову з капустяним пирогом, вірніше Тартом з капустяною начинкою та перепелиними яйцями.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 06/12/2013, 20:05 | Сообщение # 285 |
найкращі кондитери
| Talochka,смакота,де ти такі рецепти знаходиш.Дякую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |