В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 18 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
TalochkaДата: Четвер, 01/08/2013, 13:59 | Сообщение # 256
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Продовжую свою монополію!  smehs-260

Тарт з начинкою із сиру, шпинату та зелені у картопляній скоринці 



Рецепт


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: Четвер, 01/08/2013, 22:31 | Сообщение # 257
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka, я вже таке хочу,і то дуже.я думаю що я вже не раз писала під твоїми фото що все що не солодка випічка у вигляді пирогів то все моє.Так що рецепт попрошу в студію

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
LILEJAДата: Четвер, 01/08/2013, 23:37 | Сообщение # 258
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Talochka, Наталя, я вже уявляю як то смачно.  І треба ж було вночі на твої рецепти натрапити. Апетиту нагнала.   dymae

 
TalochkaДата: П`ятниця, 02/08/2013, 10:06 | Сообщение # 259
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ксюша, рецепт уже "в студії"! usmishka

LILEJA Лілю, вночі не їж краще, а от сьогодні вдень можеш приготувати. (От Ксюша уже на базарі шпинат купує podmigivaniya-118 )


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - П`ятниця, 02/08/2013, 10:06
 
TalochkaДата: П`ятниця, 02/08/2013, 11:58 | Сообщение # 260
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline


Це пиріг, який у французькій кухні називають кіш. Хто не чув про такий, прошу сюдиprivetstvie-197


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ir71Дата: П`ятниця, 02/08/2013, 12:21 | Сообщение # 261
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
А аромат zdivuvannja а вигляд  а посуда    можна разом з тарілкою згамати .Ох і балуєш ти нас ,Наталочко 

 
КсюшаДата: П`ятниця, 02/08/2013, 14:51 | Сообщение # 262
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka
Цитата
Ксюша уже на базарі шпинат купує
нема шпинату спробувала замінити листям салату ,у нас тільки рукула була на базарі,а я її не переношу


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
TalochkaДата: П`ятниця, 02/08/2013, 15:31 | Сообщение # 263
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
ir71 Ірусю, дякую!  :poceluy-267:  Це у мене за період відсутності трішки накопилося, то я зараз видаю! 

Ксюша, про твої стосунки з руколою я пам'ятаю. То ти вже спекла?


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
TalochkaДата: П`ятниця, 02/08/2013, 15:33 | Сообщение # 264
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ой, я уже побачила, що спекла! Ксюш, вже куштували?

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: П`ятниця, 02/08/2013, 19:49 | Сообщение # 265
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka, вже майже доїдаємо,дуже смачний

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: П`ятниця, 02/08/2013, 20:23 | Сообщение # 266
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата (Talochka)
то я зараз видаю!
  нарешті!!!!!!!! da-38  а  то  я  вже  реально  скучила,  кажу  щииииииииииииро!!!!  трохи  вибилася з  колії  на час  відпустки,  але  поки  таки насолоджуюся  хоч твоїми  фотками!!! emocii-160 da-38


 
оксанкаДата: П`ятниця, 02/08/2013, 20:26 | Сообщение # 267
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата (Talochka)
Хто не чув про такий, прошу
явже  чула  від  тебе!!!  і  навіть  маю  його  рецепт sorom


 
TalochkaДата: П`ятниця, 02/08/2013, 23:53 | Сообщение # 268
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ксюша, я так рада! emocii-563

оксанка, моя хороша! Твої коментарі мене так підбадьорюють!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
оксанкаДата: Субота, 03/08/2013, 20:30 | Сообщение # 269
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата (Talochka)
Це для мене зараз саме актуально
da-38

Цитата (Talochka)
Твої коментарі мене так підбадьорюють!
хоть  чимось  можу  тобі  допомогти emocii-160 poceluy-267
З нетерпінням  чекаю  на  нові фотки!!!!!!!можна і без  рецептів smehs-260


 
IraДата: Понеділок, 05/08/2013, 14:21 | Сообщение # 270
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Talochka, ууххххх які твої пироги апетитні!!!!!!!!! Ну вмієш ти  їх так смачно готувати,а ще так достойно подати!!!!!  Ти майстриня пирогів,бо вони в твоєму виконання особливі!!!!!

А у мене ось такий простенький
ПИРІГ З КАРТОПЛЕЮ І КУРЯЧИМ ФІЛЕ

тісто:
масло 100гр.
яйце 1шт.
мука 250гр.
сметана 1ст.лож.
сіль 0,5ч лож.
Замісити зі всіх інгедієнтів замісити тісто і викласти в форму зформувавши бортики.(У мене тортівнидя d24см)

Начинка:
картопля3-4шт.
філе курки 300гр.
Філе і картоплю відварити і порізати кубиками.  Цибулю обсмажити на олії до прозорості і вимішати з картоплею і філе. Цю суміш викласти на наше тісто у формі.

Готуємо заливку:
сметана50гр.
яйця 2шт.
молоко 50гр.
сіль,перець,мускатний горіх,зелень.
Все збити вилкою і залити картоплю з мясом. Зверху
 можна викласти шматочки шампіньйонів. Випікати 50хв. при температурі 200гр.
Прикрепления: 0939501.jpg (67.4 Kb) · 4382364.jpg (67.4 Kb)




Сообщение отредактировал Ira - Понеділок, 05/08/2013, 14:23
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024