Несолодка випічка
|
|
|
Talochka | Дата: Четвер, 01/08/2013, 13:59 | Сообщение # 256 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Продовжую свою монополію!
Тарт з начинкою із сиру, шпинату та зелені у картопляній скоринці
Рецепт
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 01/08/2013, 22:31 | Сообщение # 257 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Talochka, я вже таке хочу,і то дуже.я думаю що я вже не раз писала під твоїми фото що все що не солодка випічка у вигляді пирогів то все моє.Так що рецепт попрошу в студію
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
LILEJA | Дата: Четвер, 01/08/2013, 23:37 | Сообщение # 258 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Talochka, Наталя, я вже уявляю як то смачно. І треба ж було вночі на твої рецепти натрапити. Апетиту нагнала.
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 02/08/2013, 10:06 | Сообщение # 259 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ксюша, рецепт уже "в студії"!
LILEJA Лілю, вночі не їж краще, а от сьогодні вдень можеш приготувати. (От Ксюша уже на базарі шпинат купує )
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - П`ятниця, 02/08/2013, 10:06 |
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 02/08/2013, 11:58 | Сообщение # 260 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
|
Це пиріг, який у французькій кухні називають кіш. Хто не чув про такий, прошу сюди.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 02/08/2013, 12:21 | Сообщение # 261 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| А аромат а вигляд а посуда можна разом з тарілкою згамати .Ох і балуєш ти нас ,Наталочко
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 02/08/2013, 14:51 | Сообщение # 262 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Talochka, Цитата Ксюша уже на базарі шпинат купує нема шпинату спробувала замінити листям салату ,у нас тільки рукула була на базарі,а я її не переношу
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 02/08/2013, 15:31 | Сообщение # 263 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| ir71 Ірусю, дякую! :poceluy-267: Це у мене за період відсутності трішки накопилося, то я зараз видаю!
Ксюша, про твої стосунки з руколою я пам'ятаю. То ти вже спекла?
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 02/08/2013, 15:33 | Сообщение # 264 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ой, я уже побачила, що спекла! Ксюш, вже куштували?
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 02/08/2013, 19:49 | Сообщение # 265 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Talochka, вже майже доїдаємо,дуже смачний
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 02/08/2013, 20:23 | Сообщение # 266 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (Talochka) то я зараз видаю! нарешті!!!!!!!! а то я вже реально скучила, кажу щииииииииииииро!!!! трохи вибилася з колії на час відпустки, але поки таки насолоджуюся хоч твоїми фотками!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 02/08/2013, 20:26 | Сообщение # 267 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (Talochka) Хто не чув про такий, прошу явже чула від тебе!!! і навіть маю його рецепт
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 02/08/2013, 23:53 | Сообщение # 268 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ксюша, я так рада!
оксанка, моя хороша! Твої коментарі мене так підбадьорюють!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 03/08/2013, 20:30 | Сообщение # 269 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (Talochka) Це для мене зараз саме актуально
Цитата (Talochka) Твої коментарі мене так підбадьорюють! хоть чимось можу тобі допомогти З нетерпінням чекаю на нові фотки!!!!!!!можна і без рецептів
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 05/08/2013, 14:21 | Сообщение # 270 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Talochka, ууххххх які твої пироги апетитні!!!!!!!!! Ну вмієш ти їх так смачно готувати,а ще так достойно подати!!!!! Ти майстриня пирогів,бо вони в твоєму виконання особливі!!!!!
А у мене ось такий простенький ПИРІГ З КАРТОПЛЕЮ І КУРЯЧИМ ФІЛЕ тісто: масло 100гр. яйце 1шт. мука 250гр. сметана 1ст.лож. сіль 0,5ч лож. Замісити зі всіх інгедієнтів замісити тісто і викласти в форму зформувавши бортики.(У мене тортівнидя d24см)
Начинка: картопля3-4шт. філе курки 300гр. Філе і картоплю відварити і порізати кубиками. Цибулю обсмажити на олії до прозорості і вимішати з картоплею і філе. Цю суміш викласти на наше тісто у формі.
Готуємо заливку: сметана50гр. яйця 2шт. молоко 50гр. сіль,перець,мускатний горіх,зелень. Все збити вилкою і залити картоплю з мясом. Зверху можна викласти шматочки шампіньйонів. Випікати 50хв. при температурі 200гр.
Сообщение отредактировал Ira - Понеділок, 05/08/2013, 14:23 |
|
| |