Несолодка випічка
|
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 09/11/2012, 22:52 | Сообщение # 211 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| anilah, яке апетитне фото!Дякую за рецепт!
|
|
| |
Ira | Дата: Субота, 10/11/2012, 00:17 | Сообщение # 212 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| anilah, щось новеньке і смачненьке дякую!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 12/11/2012, 23:04 | Сообщение # 213 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| anilah Галино, дякую за новий рецепт! Я чомусь, прочитавши рецепт, спочатку подумала, що ці локші мають бати товстенькими, але на фото побачила, що воні тонкі, як налисники.
А у мене грузинські Лобіані
Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 24/12/2012, 16:53 | Сообщение # 214 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Для любителів капустяної начинки в пирогах і випічки з листкового тіста:
Рецепт
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 24/12/2012, 19:40 | Сообщение # 215 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| (Talochka) Для любителів капустяної начинки в пирогах і випічки з листкового тіста: Тут навіть не треба пробувати готувати лищ подивитися на твої фото і мліти ,і давитися слюнькою і...............Дякую Наталочко за твої рецепти,за шикарні фото і за те що ти завжди з нами.
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 25/12/2012, 11:19 | Сообщение # 216 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Лесю, дякую тобі щиро! Доступно тільки для користувачів
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 18/01/2013, 19:16 | Сообщение # 217 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Індійського хліба у нас ще, здається, не було. Пригощайтеся - запашний наан!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Окса-70 | Дата: П`ятниця, 18/01/2013, 21:02 | Сообщение # 218 |
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Такі апетитні фото,мммм!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 19/01/2013, 00:43 | Сообщение # 219 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Talochka) Індійського хліба у нас ще, здається, не було. такого ще не було, дякую Наталочко що так нас новинкам навчаєш!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 19/01/2013, 01:13 | Сообщение # 220 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Talochka,ти як завжди дивуєш новими і новими стравами,завдяки тобі ,твоїм стравам і фото наче переносимось в ті краї ,звідки походять рецепти.Дякую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 19/01/2013, 09:39 | Сообщение # 221 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Talochka) Пригощайтеся - запашний наан! Наталю,я сліпа прочитала запашний іван.Ну думаю Наталя рецептик подарувала на самі свята і в тему і присвячений до свят. Та назва суті не міняє,бо хліб завжди у всьому голова і на святковому столі він найпочесніший!Тому дякуюза черговий цікавий рецепт.
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 19/01/2013, 12:30 | Сообщение # 222 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Talochka, Наталочко!!!Смачненький хлібчик.Дякую за рецепт!!!
|
|
| |
ромашка | Дата: Неділя, 20/01/2013, 22:03 | Сообщение # 223 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Talochka, така випічка вся апетитна. а ФОТО НАЧЕ КУЛІНАРНОГО ЖУРНАЛУ!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 21/01/2013, 01:03 | Сообщение # 224 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| ромашка, Леся, ir71, Ксюша, оксанка, Окса-70, Дівчатонька, дякую вам усім за те, що ви - такі вдячні, уважні і чуйні читачі! Кожен ваш коментар мене дуже надихає! Quote (ir71) Наталю,я сліпа прочитала запашний іван.Ну думаю Наталя рецептик подарувала на самі свята і в тему і присвячений до свят. Ой, Ірусю, розсмішила! Індійська паляниця "Запашний Іван"! Quote (ir71) ...не маю часу щоб це все випробувати Ірусю, охоче вірю. З тією кількістю фантастичних тортів, які ти печеш, я взагалі не знаю, як у тебе лишається час ще на щось.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 31/01/2013, 18:50 | Сообщение # 225 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Пиріжкове тісто на кефірі. кефір - 200г, борошно - 2ст., сіль - 0,5ч.л., яйце - 1шт. З даних продуктів замісити м'яке еластичне тісто. Покласти його у будь-яку ємність, та залишити в холодильнику на 1 годину. Після цього тісто готове до використання. Таке тісто найкраще підходить для пиріжків, які смажать в олії.
П.с. Я сьогодні насмажила пиріжки з цього тіста з квасолевою начинкою. Поки що тісто м'яке, смачне та тоненьке. Навіть мій синочок ласує пиріжками, хоч не дуже любить все з начинками. Фото додам згодом, коли другу порцію зготую, а то ця вже закінчилася
Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 31/01/2013, 18:52 |
|
| |