В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
AntaliaДата: Четвер, 22/04/2010, 23:29 | Сообщение # 31
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Їж, Таня, поправляйся.

Сообщение отредактировал Antalia - Четвер, 22/04/2010, 23:30
 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 23/04/2010, 10:44 | Сообщение # 32
Группа: Видалені





Аня щиро дякую. Але куда поправляйся: мене вже легше перескочити ніж обійти. biggrin biggrin biggrin
 
AntaliaДата: П`ятниця, 23/04/2010, 10:51 | Сообщение # 33
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
biggrin lol
 
ДіанкаДата: П`ятниця, 23/04/2010, 11:01 | Сообщение # 34
Діанка
нова людина
Группа: Особливі
Сообщений: 7
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Хто немає такого рецепту запишіть собі

О, в мене якраз нема.Треба записати,а то давно таке шукаю smile

 
orestaДата: П`ятниця, 23/04/2010, 14:32 | Сообщение # 35
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Quote (Antalia)
ПИРІЖКИ З КАРТОПЛЕЮ.

А я таке тісто теж роблю,ну може чуть по кількості продуктів інше але суть та сама.І справді тісто хороше і до роботи гарно піддається.


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
ir71Дата: Четвер, 06/05/2010, 14:16 | Сообщение # 36
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ледачі розтягаї з м'ясом.
Справді для лінивих biggrin

трохи не вийшли але має бути смачно

Листкове тісто (магазинне) - 500 гр.
Фарш свинячий - 500 гр.
Сіль - за смаком
Перець - на смаком
сир твердий 50гр

Фарш обсмажити на сковороді, додати сіль і перець.Тісто розкачати, порізати на квадрати. У центр ложкою викласти начинку, з'єднати краї тіста так, що б центр залишався відкритим, як би розстібнутим.Посипати сиром.Випікати 20 хвилин при Т-200.
Рецепт взяла на alissterva.livejournal


 
AntaliaДата: Четвер, 06/05/2010, 18:59 | Сообщение # 37
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Іра, вийшло все добре. З фаршом не може бути погано.Дякую.
 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 06/05/2010, 20:38 | Сообщение # 38
Группа: Видалені





Смачно!
 
ir71Дата: Субота, 08/05/2010, 11:59 | Сообщение # 39
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ліниві чебуреки

Кілька листів лаваша
фарш як на звичайні чебуреки,з зеленю та часником
олія.

листи нарізаємо у вигляді форми чебурека.Змащуємо тоненьки фаршом і складаємо пополам.Жаримо на великій кількості олії до золотистого відтіннку.



 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 25/05/2010, 18:53 | Сообщение # 40
Группа: Видалені





Лангоші від Галі (anilah) Рецепт і фото автора.


1кг муки,
0,5л теплого молока,
250г.сметани або білого йогурта
1ст.л.цукру
3ч.л.солі
1ч.л.соди
1 яйце
50г дріждів
Замісити мяке тісто.Зразу його вложити до змащеного олією великого целофанового кулька і дати в холодильник.На другий день з тіста відриваємо стільки кусків,скільки треба,жирними руками розтягуємо на тонко і жаримо з обидвох сторін.Промокаємо салфетою,змащуємо кетчупом або майонезом,сметаною з часником,а зверху поструганий сир.

 
ir71Дата: Вівторок, 25/05/2010, 20:33 | Сообщение # 41
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Галю дякую!

 
anilahДата: Середа, 26/05/2010, 17:46 | Сообщение # 42
anilah
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
Піта.
Тісто робила домашня пекарня.
500г.муки,
15г.дріжжів,
0,5ч.л.цукру,
неповна чайна ложка солі,
250-300мл теплої води,
3ст.л.оливкового масла.

Замісити тісто і залишити на 1год.в теплі.Розділити на 8 колобків,прикрити рушником і знови залишити на 1год.Потім розкачати тонкі круги 0,5см,прикрити і почекати 30хв.Пекти в розігрітій на 250 кілька хвилин,як надуються.Начинка люба.

Прикрепления: 5210098.jpg (11.8 Kb)


Я Галина!
 
ir71Дата: Середа, 26/05/2010, 19:42 | Сообщение # 43
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Галю велике дякую за прекрасний рецепт!Я маю свій рецепт але думаю варто спробувати піти по твоєму рецепту smile

 
Яринка-1Дата: Четвер, 27/05/2010, 14:17 | Сообщение # 44
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Ой,стільки смачного наготували .І чебуреки хочу і лангоші.Піту все також ніяк не спечу,треба спробувати
 
ЗеенфельдерДата: Субота, 03/07/2010, 11:31 | Сообщение # 45
Зеенфельдер
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 24
Статус: Offline
Дівчата, вчора робила перший раз тісто схоже на листкове - вийшло супер! Я використала під піцу. Ділюся з вами рецептом: 170г маргарину з морозилки натерла на грубій терці, всипала 250г борошна, додала 3 ст л сметани домашньої та 1 яйце (в оригінальному рецепті був 1 жовток, але і з цілим яйцем добре вийшло), щіпку солі. Зліпила шар та загорнула в плівку харчову. Поклала в морозилку на ніч. Потім вранці переклала на нижню полицю холодильника на декілька годин, щоб розморозилося и робила піцу вже з м"якого тіста. Лист для випічки побризкала водою і випікала. Хрумке, легке і смачне! biggrin Сьогодні буду робити з такого тіста корзинки для салата. Спробуйте!

Мене звати Яна
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024