Несолодка випічка
|
|
|
Antalia | Дата: Четвер, 22/04/2010, 23:29 | Сообщение # 31 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Їж, Таня, поправляйся.
Сообщение отредактировал Antalia - Четвер, 22/04/2010, 23:30 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 10:44 | Сообщение # 32 |
Группа: Видалені
| Аня щиро дякую. Але куда поправляйся: мене вже легше перескочити ніж обійти.
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 10:51 | Сообщение # 33 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
|
|
|
| |
Діанка | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 11:01 | Сообщение # 34 |
нова людина
Группа: Особливі
Сообщений: 7
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Хто немає такого рецепту запишіть собі О, в мене якраз нема.Треба записати,а то давно таке шукаю
|
|
| |
oresta | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 14:32 | Сообщение # 35 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Quote (Antalia) ПИРІЖКИ З КАРТОПЛЕЮ. А я таке тісто теж роблю,ну може чуть по кількості продуктів інше але суть та сама.І справді тісто хороше і до роботи гарно піддається.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 06/05/2010, 14:16 | Сообщение # 36 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ледачі розтягаї з м'ясом. Справді для лінивих трохи не вийшли але має бути смачно Листкове тісто (магазинне) - 500 гр. Фарш свинячий - 500 гр. Сіль - за смаком Перець - на смаком сир твердий 50гр Фарш обсмажити на сковороді, додати сіль і перець.Тісто розкачати, порізати на квадрати. У центр ложкою викласти начинку, з'єднати краї тіста так, що б центр залишався відкритим, як би розстібнутим.Посипати сиром.Випікати 20 хвилин при Т-200. Рецепт взяла на alissterva.livejournal
|
|
| |
Antalia | Дата: Четвер, 06/05/2010, 18:59 | Сообщение # 37 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Іра, вийшло все добре. З фаршом не може бути погано.Дякую.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 06/05/2010, 20:38 | Сообщение # 38 |
Группа: Видалені
| Смачно!
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 08/05/2010, 11:59 | Сообщение # 39 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ліниві чебуреки Кілька листів лаваша фарш як на звичайні чебуреки,з зеленю та часником олія. листи нарізаємо у вигляді форми чебурека.Змащуємо тоненьки фаршом і складаємо пополам.Жаримо на великій кількості олії до золотистого відтіннку.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 25/05/2010, 18:53 | Сообщение # 40 |
Группа: Видалені
| Лангоші від Галі (anilah) Рецепт і фото автора. 1кг муки, 0,5л теплого молока, 250г.сметани або білого йогурта 1ст.л.цукру 3ч.л.солі 1ч.л.соди 1 яйце 50г дріждів Замісити мяке тісто.Зразу його вложити до змащеного олією великого целофанового кулька і дати в холодильник.На другий день з тіста відриваємо стільки кусків,скільки треба,жирними руками розтягуємо на тонко і жаримо з обидвох сторін.Промокаємо салфетою,змащуємо кетчупом або майонезом,сметаною з часником,а зверху поструганий сир.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 25/05/2010, 20:33 | Сообщение # 41 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Галю дякую!
|
|
| |
anilah | Дата: Середа, 26/05/2010, 17:46 | Сообщение # 42 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
| Піта. Тісто робила домашня пекарня. 500г.муки, 15г.дріжжів, 0,5ч.л.цукру, неповна чайна ложка солі, 250-300мл теплої води, 3ст.л.оливкового масла. Замісити тісто і залишити на 1год.в теплі.Розділити на 8 колобків,прикрити рушником і знови залишити на 1год.Потім розкачати тонкі круги 0,5см,прикрити і почекати 30хв.Пекти в розігрітій на 250 кілька хвилин,як надуються.Начинка люба.
Я Галина!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 26/05/2010, 19:42 | Сообщение # 43 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Галю велике дякую за прекрасний рецепт!Я маю свій рецепт але думаю варто спробувати піти по твоєму рецепту
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 27/05/2010, 14:17 | Сообщение # 44 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Ой,стільки смачного наготували .І чебуреки хочу і лангоші.Піту все також ніяк не спечу,треба спробувати
|
|
| |
Зеенфельдер | Дата: Субота, 03/07/2010, 11:31 | Сообщение # 45 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 24
Статус: Offline
| Дівчата, вчора робила перший раз тісто схоже на листкове - вийшло супер! Я використала під піцу. Ділюся з вами рецептом: 170г маргарину з морозилки натерла на грубій терці, всипала 250г борошна, додала 3 ст л сметани домашньої та 1 яйце (в оригінальному рецепті був 1 жовток, але і з цілим яйцем добре вийшло), щіпку солі. Зліпила шар та загорнула в плівку харчову. Поклала в морозилку на ніч. Потім вранці переклала на нижню полицю холодильника на декілька годин, щоб розморозилося и робила піцу вже з м"якого тіста. Лист для випічки побризкала водою і випікала. Хрумке, легке і смачне! Сьогодні буду робити з такого тіста корзинки для салата. Спробуйте!
Мене звати Яна
|
|
| |