Дріжджова випічка.
|
|
оксанка | Дата: Понеділок, 12/12/2011, 23:19 | Сообщение # 166 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (мамця) Булочки гусениці Оооо,та це дійсно прикол!!!!!!!!!!!! Дякую!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
kcюшka | Дата: Понеділок, 12/12/2011, 23:27 | Сообщение # 167 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| мамця, Дякую за такий класний рецепт, він мене так зацікавив.............супер!!!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 13/12/2011, 11:13 | Сообщение # 168 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цікавенькі булочки.Оксанко дякую за рецептик і майстер клас.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 13/12/2011, 14:22 | Сообщение # 169 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Дуже гарна задумка з сосискою!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
мамця | Дата: Вівторок, 20/12/2011, 12:42 | Сообщение # 170 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Дівчата, в нас у Франківську, є піцерія" Піцца +"я дуже люблю таку піццу.Ходити туди часто, то тре мати багато грошей, тож я посилено шукала рецепт того тіста.Ось знайшла, та вже встигла його випробувати.Чоловік сказав, що про піцерію тепер можна забути Одже Тісто: - 20 гр. дріждів, розвести у 1/2 склянки теплого молока, додати сюди ж 1 ч. лож. цукру + 1 ч. лож. олії + 1 лож. розтопленого масла (і я ще додаю десь 20 гр. теплої кип"яченої води). - Цьому дати постояти 5 хв. - після чого додаємо 300-350 гр. муки, і вже коли місимо тісто додаємо 1 ч. л. солі (якщо додати зразу в дріжджі, то сіль вбиває дріжджеві бактерії ) - Тісто місимо приблизно такої консистенції як на вареники (чуть чуть вільніше), тому муки можна додавати поки не вимісимо, поки не буде тісто відставати менш більш від рук. - відкладаємо тісто на 30 хв. в тепле місце і присипаємо зверху мукою, або накриваємо рушником. паста тушимо дрібненько нарізану цибулину і 2 зубочки часнику (теж дрібненько нарізати), це на 1 лож. масла. Потім добавляємо кетчуп або томатну пасту, протушуємо трішки, і ще долити десь 2-3 лож. води. начинка - ковбаска -сир -помідори -оливки - кукурудза - ананаси - шампіньйони - сало - шинка - .... процес приготування Розкачуємо тісто, приблизно 2-4 мм. товщина. Викладаємо його на змащену бляшку. Зверху мастимо пастою, повністю, всі краєчки. Тоді ставимо ковбаску, шинку чи ананаси, шампіньони (я беру мариновані порізані, і тушу їх ще з цибулькою), сало, кукурудза... в кого яка фантазія. На верх завжди ставлю помідору, і присипаю тертим сиром (не жалію). Ставимо в розігріту до 200-250 градусів духовку, і випікаємо 5-8 хв, щоб тісто знизу підрум"янилось. СМАЧНОГО !!! А ось фото
Оксана Я.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 20/12/2011, 12:48 | Сообщение # 171 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Дякую Оксанцю за рецепт.Це ти про піцерію.яка напроти Ратуші???
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 20/12/2011, 12:50 | Сообщение # 172 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| мамця, Сяню, дякую за рецептик.... така смачнюча піцца!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
мамця | Дата: Вівторок, 20/12/2011, 12:57 | Сообщение # 173 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Quote (Леся) Це ти про піцерію.яка напроти Ратуші??? Нє, це про ту що на початку "сотки"Що біля Ратуші, то мені здається, що вони просто хочуть зкопіювати.В них вона не така смачна, хоча дешевша на гривень 7.
Оксана Я.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 20/12/2011, 13:50 | Сообщение # 174 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| мамця, фото просто очуміти можна, така смакота, я чуть слюною не подавилася....
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 20/12/2011, 15:32 | Сообщение # 175 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| мамця, дякую за рецепт, смачно виглядає.Обов"язково попробую.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
канарка | Дата: Понеділок, 23/01/2012, 13:15 | Сообщение # 176 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| Хочу поділитися з Вами пісними пампухами які пекла на Святвечір. Рецепт взяла з журналу "Рецепти господині". Дуже гарне тісто і швидко не черствіють.
1кг. борошна( в мене пішло менше, напевне все залежить від борошна) 80гр. дріжджів 100гр. цукру дрібка солі 100млг. олії 500млг. води ван.цукор за бажанням Дріжджі розчинити у теплій воді + цукор. Залишити у теплому місці до початку бродіння. До борошна + сіль+ дріжджову суміш+ олію. Готове тісто покласти на 1,5год. у тепле місце. Коли підійде перемнути. Розтачувати товщиною 1см. Готові вироби залишити на кілька хв. щоб підросли і смажити на олії . Готові посипати цукровою пудрою. Дуже смачні пампухи. Готуйте на здоровя. (Фотки нажаль немаю.)
|
|
| |
Annushka55 | Дата: Понеділок, 06/02/2012, 03:55 | Сообщение # 177 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| Ira, А то не забагато дріжжів у рогаліках - 23 г сухих? Може то 23 г свіжих чи пачка сухих?
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 06/02/2012, 16:59 | Сообщение # 178 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Annushka55, ні все правильно з дріжжами, просто тісто здобне тому і дріжжів треба більше.
|
|
| |
kcюшka | Дата: Вівторок, 20/03/2012, 23:56 | Сообщение # 179 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| ПАРОВІ ПИРОГИ (пісні) 0,5л. води (тепленької) 100гр. цукру 100гр. олії 50гр. дріжджів муки скільки забере, ставимо щоб підкисало ( можна разок збити тісто ). Тачити як на пончики, не тоненько!!! Зразу варити, не дати їм підкисати бо вони будуть розліплюватись. Помадка - це цукор, какао, вода. Все заварити. Смачного!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 21/03/2012, 15:25 | Сообщение # 180 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| kcюшka, А в серединку в пироги нічого не дається чи вони як книдлі? Дякую за рецептик!
|
|
| |