В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 13 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Дріжджова випічка.
оксанкаДата: Середа, 21/03/2012, 18:29 | Сообщение # 181
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (kcюшka)
ПАРОВІ ПИРОГИ (пісні)

дякую за рецепт!!!!!! wink




Сообщение отредактировал оксанка - Середа, 21/03/2012, 18:29
 
TalochkaДата: Вівторок, 10/04/2012, 19:07 | Сообщение # 182
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
kcюшka, які надзвичайні пироги! Я парові пироги куштувала колись в Харкові, але сама пекти не пробувала. Ксюша, спасибі за рецепт! smile

А я з пампушками. Рецепт зрештою нічим особливим не вирізняється, але якщо все ж когось зацікавив, то мій Домовичок запрошує вас сюди:



"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Зоряна9810Дата: Середа, 13/06/2012, 23:02 | Сообщение # 183
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Піца від Світлани. (від сусідки)
Тісто: на 0,5 л води
2 яйця
100 грам олії
1 ч. л. цукру і трошки
1 п. сухих дріжджів
1 ч. л солі
Тісто вийде рідше ніж на вареники
виходить 5 паляниць по 200-250 грам
Начинка любе і різне...
В нас залишки курячого шашлика, ананаси, помідори, кукурудза, і сииииир


 
IraДата: Четвер, 14/06/2012, 00:01 | Сообщение # 184
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
В нас залишки курячого шашлика, ананаси, помідори, кукурудза, і сииииир

і смаааакотаааа!!!!!!!!!!! Супер!


 
LILEJAДата: Четвер, 14/06/2012, 09:57 | Сообщение # 185
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Зоряна9810, зайшла зранку на форум, а тут така піца. Тягну собі шматочок. smile

 
оксанкаДата: Четвер, 14/06/2012, 18:50 | Сообщение # 186
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Піца від Світлани. (від сусідки)

і я дякую за черговий рецептик happy happy теж тягну шматочок


 
TalochkaДата: Середа, 04/07/2012, 18:11 | Сообщение # 187
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Для тих, хто не боїться експериментувати із смаками, Китайські булочки із свининою





"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
MariykaДата: Середа, 04/07/2012, 19:23 | Сообщение # 188
Mariyka
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
Дівчата хочу запитати: а для чого у тісто іноді додають горілку?

"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
 
РоксоланаДата: Четвер, 05/07/2012, 00:34 | Сообщение # 189
Роксолана
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Mariyka,
Для того, щоб тісто довго не черствіло , і не вбирало багато жиру. happy


я трохи нерозумна!
 
Оля-яДата: Субота, 18/08/2012, 01:43 | Сообщение # 190
Оля-я
набираюсь досвіду
Группа: Особливі
Сообщений: 23
Статус: Offline
Пиріжки ПОРОСЯТА




Для тіста:
– 230 гр молока
– 20-30 гр дріжджів
– 1 ст. л. цукру
– 1 яйце
– 1/2 ч. л. солі
– приблизно 550 гр муки
– 1-2 ст. л разтопленого масла

Начинка:
Підходить будь яка начинка.
У моїх поросятах: варене куряче м'ясо + тушені грибочки

Приготування:
Дріжджі розвести в теплому молоці з цукром, добавити яйце, муку, масло, сіль і замісити тісто як на вареники. Накрити мокрим рушником, поставити в тепле місце і дати тісту підійти 30-45 хв.

Коли тісто підросте, розділити його на дві частини: одна велика, а друга менша - це наші п'ятачки і вушка.
З більшої частини тіста сформувати пиріжки з начиною.
Меншу частину тісто розкачати тонко і вирізати кружки (можна кришкою від пляшки), у цих кругах трубочкою для коктелів вирізати дві маленьки дирочки - це наші п'ятачки.
Ще вирізаємо трикутники - це вушка.
Пиріжки змастити яйцем і приклеїти п'ятачки (їх також змастити). Потім ножем зробити невеликі надрізи там, де мають бути вушка і втавити трикутні заготовки.
Очі: приклеїти горошини гострого перцю.



Поросят випікати 40 хв. при темп. 180-200 градусів.

Такі поросята можна подавати до бульйону.
Гості будуть приємно здивовані, тільки потрібно пояснити, що господиня ні на що не намікає цими ПОРОСЯТАМИ.
Прикрепления: 5718248.jpg (67.6 Kb) · 5062375.jpg (50.2 Kb)
 
ЛесяДата: Субота, 18/08/2012, 09:44 | Сообщение # 191
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оля-я, Прикольні поросята.Дякую,я ще такого не бачила.

 
оксанкаДата: Понеділок, 20/08/2012, 22:32 | Сообщение # 192
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Оля-я)
Пиріжки ПОРОСЯТА

щось я пропустила...так цікаві пиріжки biggrin

А я вчора їла супер-пупер смачні рогалики( як напечу сама додам фото- торжественно обіцяю).

Ото ж СМАЧНЮЧІ РОГАЛИКИ

0,5 л кислого молока(можна замінити жирним кефіром)
1п дріжджів(100гр.)
3 ст.л. цукру
3 ст.л.олії
1 п.порошку до печива
3 яйця
1п.ванільки
Муки скільки забере, щоб було таке як на вареники.
Поділити на 8 частин, розкачами на круг, порізати на трикутнички.
Від ширшого кінця покласти повидло чи фрукти, і скачати до гострого кінчика в рогалик.
Викласти на деко і пекти. Готові посипати пудрою.
Замітьте не потрібно чекати,щоб тісто підходило
Смачного!!!

обіцяне фото тут




Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 09/09/2012, 21:05
 
КсюшаДата: Понеділок, 20/08/2012, 22:35 | Сообщение # 193
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, я вже не памятаю коли щось таке пекла,щось літо геть розслабило

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Понеділок, 20/08/2012, 23:01 | Сообщение # 194
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
оксанка, дякую за рецептик!!!! Треба щось таке пекти ,а то маю двох робітників яким кожен день треба обіди давати,то якраз згодиться свіжий рецептик!!!!!!!!!!

 
оксанкаДата: Понеділок, 20/08/2012, 23:13 | Сообщение # 195
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ira)
,а то маю двох робітників

во,во то ще класний варіант для ліверу, я думаю спершу так зробити, але чуть солі треба буде додати


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024