Дріжджова випічка.
|
|
оксанка | Дата: Середа, 21/03/2012, 18:29 | Сообщение # 181 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (kcюшka) ПАРОВІ ПИРОГИ (пісні) дякую за рецепт!!!!!!
Сообщение отредактировал оксанка - Середа, 21/03/2012, 18:29 |
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 10/04/2012, 19:07 | Сообщение # 182 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| kcюшka, які надзвичайні пироги! Я парові пироги куштувала колись в Харкові, але сама пекти не пробувала. Ксюша, спасибі за рецепт!
А я з пампушками. Рецепт зрештою нічим особливим не вирізняється, але якщо все ж когось зацікавив, то мій Домовичок запрошує вас сюди:
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 13/06/2012, 23:02 | Сообщение # 183 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Піца від Світлани. (від сусідки) Тісто: на 0,5 л води 2 яйця 100 грам олії 1 ч. л. цукру і трошки 1 п. сухих дріжджів 1 ч. л солі Тісто вийде рідше ніж на вареники виходить 5 паляниць по 200-250 грам Начинка любе і різне... В нас залишки курячого шашлика, ананаси, помідори, кукурудза, і сииииир
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 14/06/2012, 00:01 | Сообщение # 184 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) В нас залишки курячого шашлика, ананаси, помідори, кукурудза, і сииииир і смаааакотаааа!!!!!!!!!!! Супер!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Четвер, 14/06/2012, 09:57 | Сообщение # 185 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Зоряна9810, зайшла зранку на форум, а тут така піца. Тягну собі шматочок.
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 14/06/2012, 18:50 | Сообщение # 186 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Піца від Світлани. (від сусідки) і я дякую за черговий рецептик теж тягну шматочок
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 04/07/2012, 18:11 | Сообщение # 187 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Для тих, хто не боїться експериментувати із смаками, Китайські булочки із свининою
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Mariyka | Дата: Середа, 04/07/2012, 19:23 | Сообщение # 188 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
| Дівчата хочу запитати: а для чого у тісто іноді додають горілку?
"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
|
|
| |
Роксолана | Дата: Четвер, 05/07/2012, 00:34 | Сообщение # 189 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Mariyka, Для того, щоб тісто довго не черствіло , і не вбирало багато жиру.
я трохи нерозумна!
|
|
| |
Оля-я | Дата: Субота, 18/08/2012, 01:43 | Сообщение # 190 |
набираюсь досвіду
Группа: Особливі
Сообщений: 23
Статус: Offline
| Пиріжки ПОРОСЯТА
Для тіста: – 230 гр молока – 20-30 гр дріжджів – 1 ст. л. цукру – 1 яйце – 1/2 ч. л. солі – приблизно 550 гр муки – 1-2 ст. л разтопленого масла
Начинка: Підходить будь яка начинка. У моїх поросятах: варене куряче м'ясо + тушені грибочки
Приготування: Дріжджі розвести в теплому молоці з цукром, добавити яйце, муку, масло, сіль і замісити тісто як на вареники. Накрити мокрим рушником, поставити в тепле місце і дати тісту підійти 30-45 хв.
Коли тісто підросте, розділити його на дві частини: одна велика, а друга менша - це наші п'ятачки і вушка. З більшої частини тіста сформувати пиріжки з начиною. Меншу частину тісто розкачати тонко і вирізати кружки (можна кришкою від пляшки), у цих кругах трубочкою для коктелів вирізати дві маленьки дирочки - це наші п'ятачки. Ще вирізаємо трикутники - це вушка. Пиріжки змастити яйцем і приклеїти п'ятачки (їх також змастити). Потім ножем зробити невеликі надрізи там, де мають бути вушка і втавити трикутні заготовки. Очі: приклеїти горошини гострого перцю.
Поросят випікати 40 хв. при темп. 180-200 градусів.
Такі поросята можна подавати до бульйону. Гості будуть приємно здивовані, тільки потрібно пояснити, що господиня ні на що не намікає цими ПОРОСЯТАМИ.
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 18/08/2012, 09:44 | Сообщение # 191 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Оля-я, Прикольні поросята.Дякую,я ще такого не бачила.
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 20/08/2012, 22:32 | Сообщение # 192 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Оля-я) Пиріжки ПОРОСЯТА щось я пропустила...так цікаві пиріжки
А я вчора їла супер-пупер смачні рогалики( як напечу сама додам фото- торжественно обіцяю).
Ото ж СМАЧНЮЧІ РОГАЛИКИ
0,5 л кислого молока(можна замінити жирним кефіром) 1п дріжджів(100гр.) 3 ст.л. цукру 3 ст.л.олії 1 п.порошку до печива 3 яйця 1п.ванільки Муки скільки забере, щоб було таке як на вареники. Поділити на 8 частин, розкачами на круг, порізати на трикутнички. Від ширшого кінця покласти повидло чи фрукти, і скачати до гострого кінчика в рогалик. Викласти на деко і пекти. Готові посипати пудрою. Замітьте не потрібно чекати,щоб тісто підходило Смачного!!!
обіцяне фото тут
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 09/09/2012, 21:05 |
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 20/08/2012, 22:35 | Сообщение # 193 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, я вже не памятаю коли щось таке пекла,щось літо геть розслабило
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 20/08/2012, 23:01 | Сообщение # 194 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| оксанка, дякую за рецептик!!!! Треба щось таке пекти ,а то маю двох робітників яким кожен день треба обіди давати,то якраз згодиться свіжий рецептик!!!!!!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 20/08/2012, 23:13 | Сообщение # 195 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Ira) ,а то маю двох робітників во,во то ще класний варіант для ліверу, я думаю спершу так зробити, але чуть солі треба буде додати
|
|
| |