В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 14 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Дріжджова випічка.
stinaДата: Вівторок, 21/08/2012, 09:32 | Сообщение # 196
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (оксанка)
СМАЧНЮЧІ РОГАЛИКИ

Гарний рецепт, а головне не треба довго чекати , люблю коли швидко . Дякую!


Мене звати Людмила!
 
ЛесяДата: Вівторок, 21/08/2012, 09:59 | Сообщение # 197
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (stina)
люблю коли швидко

А мені подобається коли довго!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin


 
оксанкаДата: Вівторок, 21/08/2012, 11:46 | Сообщение # 198
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Леся)
А мені подобається коли довго!!!!!!

відповідь не в темку tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin


 
TalochkaДата: Вівторок, 21/08/2012, 12:09 | Сообщение # 199
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Quote (Леся)
А мені подобається коли довго!!!!!!

відповідь не в темку happy happy happy happy happy happy happy happy


Дівчата, куди це вас хилить?!!
Оксанчику, але за рецепт (хоч і не довгограючий ) спасибі! У мене свекруха такі пече, тому підтверджую, що смачні!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
PoetkaДата: Четвер, 30/08/2012, 20:20 | Сообщение # 200
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Піцарелла:





П.С. Раджу приготувати досить смачна піцца, я просто не давала часник а порізала ковбаску(московська) з помідорами а сам корж пересмарувала підсмаженою морквою ,цибулею з томатним соусом і присипала базиліком...ну і само-собою розуміється зверху потерла пармеджано......


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Четвер, 30/08/2012, 20:24
 
TalochkaДата: П`ятниця, 31/08/2012, 09:20 | Сообщение # 201
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Олю, дуже апетитно виглядає!
А твій варіант взагалі багатий! Впевнена, що дуже смачно!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 31/08/2012, 09:59 | Сообщение # 202
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Піцарелла:

дуже апетитно виглядає...в нас вчора на вечерю теж була піцца, мала моя робила...


 
orestaДата: Понеділок, 11/02/2013, 14:20 | Сообщение # 203
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Привіт ДІВЧАТА!  Не знаю де виставити рецепт  круасанів.Тому пишу сюди.  Ну значить так:
                   
                                                              КРУАСАНИ
   Інградієнти:
Борошно  -500 г
Дріжджі сухі-15г
Цукор  -60г
Трошки солі
Молоко  - 500г
Масло сливочне  -100г в тісто
Масло сливочне 300г в розкачку

 Хід роботи:   Всі сухі інградієнти  змішати докупи в міксері  а тоді  підливати молоко тепленьке і на малих обертах вимішувати.  Пізніше добавляємо  100г масла і мішеємо 15 хв.   Далі викладаємо тісто на стіл і домішуємо руками.
 Коли домісимо то ставимо його відпочивати на 2 години в тепле місце накривши кухонною плівкою.

         Через  2 год  коли тісто підніметься вдвіччі  викладаємо на стіл і розкачуємо на 1.5 см.  Беремо масло 300г   кімнатної температури і розмащуємо по тісту як будерброд.  Вимастивши все масло складаємо тісто конвертом і розкачуємо все до 1 см.  Тоді позмітаємо все борошно з тіста складаємо його в 4 і ставимо його в холодильник попередньо замотавши плівкою    на пів години.   
Через пів години викладаємо на стіл і знову розкачуємо на 1 см  і позмвтавши борошно складаємо книжкою  в троє або в четверо і знову вплівку і в холодильник на пів години.
   Через пів години всю операцію повторюємо і залишаємо в холодильнику на 2-3 години або до ранку.
   Тільки тоді можна приступити до виготовлення круасанів.  Вони можуть бути порожні або вигадуємо  начинки  солодкі  і не дуже.   Вирізуємо одинакові трикутники і кладемо начинку завертаємо   Пекти пів години при 200 С     А на разі    СМАЧНОГО!   
Прикрепления: 0903683.jpg (56.3 Kb)


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
orestaДата: Понеділок, 11/02/2013, 14:23 | Сообщение # 204
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Прикрепления: 2858327.jpg (37.5 Kb)


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
orestaДата: Понеділок, 11/02/2013, 14:26 | Сообщение # 205
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Я робила круасани з родзинками і з шоколадом.
Прикрепления: 9331960.jpg (48.5 Kb)


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
LILEJAДата: Понеділок, 11/02/2013, 14:50 | Сообщение # 206
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
oresta, треба трохи "побавитись" з тістом, але виглядає смачно.



 
ir71Дата: Понеділок, 11/02/2013, 21:39 | Сообщение # 207
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
как завернуть булочку с маком



 
КсюшаДата: Понеділок, 11/02/2013, 21:51 | Сообщение # 208
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, круто

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Вівторок, 12/02/2013, 12:41 | Сообщение # 209
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата (oresta)
КРУАСАНИ
Чого мені на Львів не передала?а то я купляю магазинні і ними облизуюся,а тут така краса і смакота.Дякую за рецептик!!!! da-38 da-38 da-38


 
ir71Дата: Середа, 20/02/2013, 20:54 | Сообщение # 210
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024