Дріжджова випічка.
|
|
stina | Дата: Вівторок, 21/08/2012, 09:32 | Сообщение # 196 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (оксанка) СМАЧНЮЧІ РОГАЛИКИ Гарний рецепт, а головне не треба довго чекати , люблю коли швидко . Дякую!
Мене звати Людмила!
|
|
| |
|
|
Talochka | Дата: Вівторок, 21/08/2012, 12:09 | Сообщение # 199 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
|
Дівчата, куди це вас хилить?!! Оксанчику, але за рецепт (хоч і не довгограючий ) спасибі! У мене свекруха такі пече, тому підтверджую, що смачні!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Poetka | Дата: Четвер, 30/08/2012, 20:20 | Сообщение # 200 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Піцарелла:
П.С. Раджу приготувати досить смачна піцца, я просто не давала часник а порізала ковбаску(московська) з помідорами а сам корж пересмарувала підсмаженою морквою ,цибулею з томатним соусом і присипала базиліком...ну і само-собою розуміється зверху потерла пармеджано......
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Четвер, 30/08/2012, 20:24 |
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 31/08/2012, 09:20 | Сообщение # 201 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Олю, дуже апетитно виглядає! А твій варіант взагалі багатий! Впевнена, що дуже смачно!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 31/08/2012, 09:59 | Сообщение # 202 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| дуже апетитно виглядає...в нас вчора на вечерю теж була піцца, мала моя робила...
|
|
| |
oresta | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 14:20 | Сообщение # 203 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Привіт ДІВЧАТА! Не знаю де виставити рецепт круасанів.Тому пишу сюди. Ну значить так: КРУАСАНИ Інградієнти: Борошно -500 г Дріжджі сухі-15г Цукор -60г Трошки солі Молоко - 500г Масло сливочне -100г в тісто Масло сливочне 300г в розкачку
Хід роботи: Всі сухі інградієнти змішати докупи в міксері а тоді підливати молоко тепленьке і на малих обертах вимішувати. Пізніше добавляємо 100г масла і мішеємо 15 хв. Далі викладаємо тісто на стіл і домішуємо руками. Коли домісимо то ставимо його відпочивати на 2 години в тепле місце накривши кухонною плівкою.
Через 2 год коли тісто підніметься вдвіччі викладаємо на стіл і розкачуємо на 1.5 см. Беремо масло 300г кімнатної температури і розмащуємо по тісту як будерброд. Вимастивши все масло складаємо тісто конвертом і розкачуємо все до 1 см. Тоді позмітаємо все борошно з тіста складаємо його в 4 і ставимо його в холодильник попередньо замотавши плівкою на пів години. Через пів години викладаємо на стіл і знову розкачуємо на 1 см і позмвтавши борошно складаємо книжкою в троє або в четверо і знову вплівку і в холодильник на пів години. Через пів години всю операцію повторюємо і залишаємо в холодильнику на 2-3 години або до ранку. Тільки тоді можна приступити до виготовлення круасанів. Вони можуть бути порожні або вигадуємо начинки солодкі і не дуже. Вирізуємо одинакові трикутники і кладемо начинку завертаємо Пекти пів години при 200 С А на разі СМАЧНОГО!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
oresta | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 14:23 | Сообщение # 204 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
|
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
oresta | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 14:26 | Сообщение # 205 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Я робила круасани з родзинками і з шоколадом.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 14:50 | Сообщение # 206 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| oresta, треба трохи "побавитись" з тістом, але виглядає смачно.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 21:39 | Сообщение # 207 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| как завернуть булочку с маком
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 21:51 | Сообщение # 208 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, круто
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 12:41 | Сообщение # 209 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Чого мені на Львів не передала?а то я купляю магазинні і ними облизуюся,а тут така краса і смакота.Дякую за рецептик!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 20/02/2013, 20:54 | Сообщение # 210 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
|
|
| |