В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 16 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Дріжджова випічка.
TalochkaДата: П`ятниця, 14/06/2013, 16:21 | Сообщение # 226
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
IraКсюшаobyatiya-87

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
оксанкаДата: Субота, 27/07/2013, 17:00 | Сообщение # 227
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Рогалики  на  кефірі  супер  пухкенькі

Тісто:
500 гр  кефіру
4 яйця
50гр дріжджів
150  гр  цукру
1 п. ванільного цукру
1,2 кг  муки (обов’язково  просіяти)
150 гр.  маргарину  (розтопити і  охолодити,додати  в  самому  кінці).
Змішати  всі  інгредієнти,  тісто виходить  дуже  м’яке.
Поставити підкисати 1 год.
Поділити  на  порційні куски.Кожен  розкачати кругом, поділити на  вісім трикутників,
з широкого  краю  покласти начинку і  скрутити  до  тоненького краю.
Викласти на деко застелене пергаментом,  змастити зверху  взбитим  попередньо  яйцем,за бажанням  посипати  маком,  кунжутом...залишити  підкисати 15 хв  і  пекти  в розігрітій духовці  при  180гр  протягом  20 хв
Готуйте,не пожалкуєте!!!   Смачного!

Прикрепления: 5311780.jpg (70.7 Kb)




Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 27/07/2013, 20:45
 
НаталонькаДата: Субота, 27/07/2013, 18:39 | Сообщение # 228
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
оксанка,  дякую за гарний рецепт рогаликів. Впевнена, що рогалики будуть супер пухкими і супер смачними.
 
СашаДата: Субота, 27/07/2013, 19:29 | Сообщение # 229
Саша
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
Цитата (оксанка)
покласти начинку і скурити до тоненького краю.
Оксанко ти певно швидко друкувала. Але мене насмішила. Я уявила як ти викурила по кілька рогаликів))))))))


Я - Марійка.

Сообщение отредактировал Саша - Субота, 27/07/2013, 21:20
 
оксанкаДата: Субота, 27/07/2013, 20:44 | Сообщение # 230
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата (Саша)
Я уявила як викурила по кілька рогаликів))))))))
smehs-260 smehs-260 smehs-260 самій  смішно стало,  головне  що  я  взагалі  не  кур’ю,  вже  виправляю sorom


 
КсюшаДата: Субота, 27/07/2013, 23:38 | Сообщение # 231
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, вау які рогалики,але мабуть завтра потягну до кави зранку.Дякую за рецепт

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 28/07/2013, 16:32 | Сообщение # 232
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата (оксанка)
Рогалики  на  кефірі  супер  пухкенькі
а фото відповідає назві!!!


 
IraДата: Неділя, 28/07/2013, 21:10 | Сообщение # 233
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Цитата (оксанка)
Рогалики  на  кефірі  супер  пухкенькі
ооо дякую!!!!! Назбиралося трохи кефіру думаю щоб то зробити,а тут і рецептик в студію da-38


 
оксанкаДата: П`ятниця, 15/11/2013, 14:59 | Сообщение # 234
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Бананові булочки
(
рецепт  з  інтернету,  тому  поки  без  мого  фото)

інгредієнти:

- 600 г борошна
- 20 г вершкового масла
- 0,5 пачки швидкодіючих дріжджів ( 5 г)
- 250 мл молока
- 3 столових ложки цукру
- 3 банани

приготування:

1 . Ставимо опару : для цього в склянці підігрітого молока розчиняємо цукор і дріжджі. Додаємо жмені 2 борошна і розмішуємо .

2 . Ставимо опару бродити в тепло , поки вона не стане в об'ємі в три рази більше.

3 . Тим часом банани очищаємо і блендером перетворюємо на пюре.

4 . У бананове пюре виливаємо опару , додаємо масло і борошно, що і замішуємо тісто.

5 . Тісто ділимо на порції і викладаємо на деко , покрите папером для випічки. Ставимо в тепло , щоб булочки піднялися .

6 . Випікати при 200 градусах. Коли булочки зарум'яняться можна їх змастити збитим яйцем і випікати ще 5 хвилин.


 
КсюшаДата: Неділя, 05/01/2014, 22:39 | Сообщение # 235
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Доброго вечора вирішила поділитись рецептом дуже смачних пампушків ,може ще не всі зробили,то рекомендую,
0.5кг муки
2яйця і 3 жовтки.
100грам цукру(можна білше)для тих хто не вмокає в пудер готові
100грам розтопленого масла
50грам дріжджів
250грам теплого молока
пакетик ванільного цукру ,трошки лимона я дала лиш соку.
Отже яйця розтерти з цукром я все робила в комбайні.
В муці зробити дирку туди покришити дріжджі і залити теплим молоком.
Зверху чуть посипати цукром поки яйця в комбайні збивались опара трошки підкисла і тоді я все засипала в комбайн і вимішувала тісто ,тоді додати розтоплене масло і дальше гарно виміщати.Поставити в тепле місце щоб підкисло,зразу скажу тісто досить таке рідке після викисання,але за допомогою муки розробила його на дошці вирізала стаканом і залишила на хвилин 10 щоб підкисло поки закипів кулінарний жир.Потім вибирала на дошку коли вистили наповнила джемом і посипала цукром пудром.Ось пригощайтесь
Прикрепления: 7369498.jpg (87.6 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - П`ятниця, 10/01/2014, 00:48
 
muroslava07Дата: Четвер, 09/01/2014, 23:39 | Сообщение # 236
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Ксюша, скажіть скільки приблизно молока йде? Ну ніяк я з пампушками не дружу. Чи то мука така чи руки не такі  sorom . Ще на свята в селі взяла пропорції бабусиних пампухів. Буду й ті пробувати, але ваші гарненькі.
 
КсюшаДата: П`ятниця, 10/01/2014, 00:47 | Сообщение # 237
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
muroslava07, це я пропустила ,там йде стакан молока 250 грам

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
muroslava07Дата: П`ятниця, 10/01/2014, 23:14 | Сообщение # 238
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Ксюша, дякую. Ех... замішу напевне порцію і ваших. Може що і вийде.
 
КсюшаДата: П`ятниця, 10/01/2014, 23:17 | Сообщение # 239
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
muroslava07, без проблем замісиш і все вийде,дуже класні ,до мене можна на ти звертатись на форумах так прийнято

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
muroslava07Дата: П`ятниця, 10/01/2014, 23:36 | Сообщение # 240
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Все зрозуміла, дякую. Як буде ЩО - то принесу фотку.
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024