Дріжджова випічка.
|
|
Talochka | Дата: П`ятниця, 14/06/2013, 16:21 | Сообщение # 226 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ira, Ксюша,
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 27/07/2013, 17:00 | Сообщение # 227 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Рогалики на кефірі супер пухкенькі Тісто: 500 гр кефіру 4 яйця 50гр дріжджів 150 гр цукру 1 п. ванільного цукру 1,2 кг муки (обов’язково просіяти) 150 гр. маргарину (розтопити і охолодити,додати в самому кінці). Змішати всі інгредієнти, тісто виходить дуже м’яке. Поставити підкисати 1 год. Поділити на порційні куски.Кожен розкачати кругом, поділити на вісім трикутників, з широкого краю покласти начинку і скрутити до тоненького краю. Викласти на деко застелене пергаментом, змастити зверху взбитим попередньо яйцем,за бажанням посипати маком, кунжутом...залишити підкисати 15 хв і пекти в розігрітій духовці при 180гр протягом 20 хв Готуйте,не пожалкуєте!!! Смачного!
Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 27/07/2013, 20:45 |
|
| |
Наталонька | Дата: Субота, 27/07/2013, 18:39 | Сообщение # 228 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| оксанка, дякую за гарний рецепт рогаликів. Впевнена, що рогалики будуть супер пухкими і супер смачними.
|
|
| |
Саша | Дата: Субота, 27/07/2013, 19:29 | Сообщение # 229 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| Цитата (оксанка) покласти начинку і скурити до тоненького краю. Оксанко ти певно швидко друкувала. Але мене насмішила. Я уявила як ти викурила по кілька рогаликів))))))))
Я - Марійка.
Сообщение отредактировал Саша - Субота, 27/07/2013, 21:20 |
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 27/07/2013, 20:44 | Сообщение # 230 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (Саша) Я уявила як викурила по кілька рогаликів)))))))) самій смішно стало, головне що я взагалі не кур’ю, вже виправляю
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 27/07/2013, 23:38 | Сообщение # 231 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, вау які рогалики,але мабуть завтра потягну до кави зранку.Дякую за рецепт
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 28/07/2013, 16:32 | Сообщение # 232 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата (оксанка) Рогалики на кефірі супер пухкенькі а фото відповідає назві!!!
|
|
| |
Ira | Дата: Неділя, 28/07/2013, 21:10 | Сообщение # 233 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Цитата (оксанка) Рогалики на кефірі супер пухкенькі ооо дякую!!!!! Назбиралося трохи кефіру думаю щоб то зробити,а тут і рецептик в студію
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 14:59 | Сообщение # 234 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Бананові булочки (рецепт з інтернету, тому поки без мого фото)
інгредієнти:
- 600 г борошна - 20 г вершкового масла - 0,5 пачки швидкодіючих дріжджів ( 5 г) - 250 мл молока - 3 столових ложки цукру - 3 банани
приготування:
1 . Ставимо опару : для цього в склянці підігрітого молока розчиняємо цукор і дріжджі. Додаємо жмені 2 борошна і розмішуємо .
2 . Ставимо опару бродити в тепло , поки вона не стане в об'ємі в три рази більше.
3 . Тим часом банани очищаємо і блендером перетворюємо на пюре.
4 . У бананове пюре виливаємо опару , додаємо масло і борошно, що і замішуємо тісто.
5 . Тісто ділимо на порції і викладаємо на деко , покрите папером для випічки. Ставимо в тепло , щоб булочки піднялися .
6 . Випікати при 200 градусах. Коли булочки зарум'яняться можна їх змастити збитим яйцем і випікати ще 5 хвилин.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 05/01/2014, 22:39 | Сообщение # 235 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Доброго вечора вирішила поділитись рецептом дуже смачних пампушків ,може ще не всі зробили,то рекомендую, 0.5кг муки 2яйця і 3 жовтки. 100грам цукру(можна білше)для тих хто не вмокає в пудер готові 100грам розтопленого масла 50грам дріжджів 250грам теплого молока пакетик ванільного цукру ,трошки лимона я дала лиш соку. Отже яйця розтерти з цукром я все робила в комбайні. В муці зробити дирку туди покришити дріжджі і залити теплим молоком. Зверху чуть посипати цукром поки яйця в комбайні збивались опара трошки підкисла і тоді я все засипала в комбайн і вимішувала тісто ,тоді додати розтоплене масло і дальше гарно виміщати.Поставити в тепле місце щоб підкисло,зразу скажу тісто досить таке рідке після викисання,але за допомогою муки розробила його на дошці вирізала стаканом і залишила на хвилин 10 щоб підкисло поки закипів кулінарний жир.Потім вибирала на дошку коли вистили наповнила джемом і посипала цукром пудром.Ось пригощайтесь
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - П`ятниця, 10/01/2014, 00:48 |
|
| |
muroslava07 | Дата: Четвер, 09/01/2014, 23:39 | Сообщение # 236 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Ксюша, скажіть скільки приблизно молока йде? Ну ніяк я з пампушками не дружу. Чи то мука така чи руки не такі . Ще на свята в селі взяла пропорції бабусиних пампухів. Буду й ті пробувати, але ваші гарненькі.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 10/01/2014, 00:47 | Сообщение # 237 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| muroslava07, це я пропустила ,там йде стакан молока 250 грам
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
muroslava07 | Дата: П`ятниця, 10/01/2014, 23:14 | Сообщение # 238 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Ксюша, дякую. Ех... замішу напевне порцію і ваших. Може що і вийде.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 10/01/2014, 23:17 | Сообщение # 239 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| muroslava07, без проблем замісиш і все вийде,дуже класні ,до мене можна на ти звертатись на форумах так прийнято
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
muroslava07 | Дата: П`ятниця, 10/01/2014, 23:36 | Сообщение # 240 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Все зрозуміла, дякую. Як буде ЩО - то принесу фотку.
|
|
| |