Дріжджова випічка.
|
|
Mariyka | Дата: Четвер, 21/02/2013, 09:52 | Сообщение # 211 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
| я собі також скачала це відео з інтернету. тут все так докладно
"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 10:47 | Сообщение # 212 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Універсальне тісто на майонезі. Підходить для будь випічки!
Випічка з майонезного тесту довго не черствіє. Годиться для будь начинки.
Майонез 150 грам Сіль - 0,5 чайної ложки. Цукор - 3 чайних ложки. Дріжджі - 25 грамів Борошно - близько 4 склянок Водa - 1 склянка
Приготування: Дріжджі розвести у воді, додати майонез, сіль, цукор Всипати борошно поступово, щоб вийшло м'яке, еластичність тісто. Яйця і олія в цьому тісті не потрібні, в майонезі це справді є. Накрити тісто серветкою, дати постояти близько 1,5 годин, піднятися. За цей час тісто треба пару раз обмяти і можна приступати до випічки.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 10:53 | Сообщение # 213 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, ти завжи щось новеньке знайдеш,а головне цікаво і думаю що у нас точно приживеться
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Саша | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 14:50 | Сообщение # 214 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| Добрий день всім жителькам цього форуму! Скоро буде Великдень, і тому виникає питання, хто які має гарні пецепти пасочок? Бажано перевірені..Може я не в ту темку пишу, то виправте мене.
Я - Марійка.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 16:07 | Сообщение # 215 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Саша, у нас окрема тема ось тут
|
|
| |
Саша | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 16:32 | Сообщение # 216 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| Дякую,дійсно є.
Я - Марійка.
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 18:28 | Сообщение # 217 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (ir71) Універсальне тісто на майонезі. Підходить для будь випічки! дякую!!! треба спробувати
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 18:32 | Сообщение # 218 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| ir71, цікаве тісто дякую!!!!!!
|
|
| |
Mariyka | Дата: Вівторок, 09/04/2013, 22:08 | Сообщение # 219 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
| Ще дріжджове тісто на майонезі не пробувала і не чула
"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Понеділок, 15/04/2013, 12:02 | Сообщение # 220 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| ТІСТО " НІЖНЕ" НА ПИРІЖКИ, БУЛОЧКИ,,,( повністю відповідає назві)
В 0.5 стакані теплого молока розвести 50 гр. свіжих дріжджів, дати 1 ст.л. цукру, 1 ст.л муки. Відставити і нехай постоіть до появи шапочки. Взяти каструльку і до неі влити 1 стакан молока, закипятити, дати 0,5 пачки маргарини (в гаряче молоко)і всипати 100 гр.цукру. Це все охолодити до літнього. Взяти миску всипати туди...для початку 2 ст.муки, влити нашу опару(" шапочку"), дати 1-2 яйця, щіпку солі, молоко , яке вже охололо, 1 ст.л. майонезу і вимісити.Трохи помісили і дати 3-4 ст.л оливи.Ще трохи місимо. Тісто має бути еластичним, має потріскувати під час вимішування. Що легше було вимішувати я на руки підливаю ще оливи.Вимісили тісто , накрити рушником і нехай кисне 1,5 год. Виробити кульки. Потім пиріжки або булочки...На братванці ще вироблені нехай постоять. Змастити жовтком. Пекти. Як спечуться, то кожен виріб змастіть оливою.Солодкі просто оливою, з не солодкою начинкою - олива+ подушений часник+щіпку солі.Змащені накрити на тій же братванці рушником. Фото, пиріжків і булочок з цього тіста виставлю трохи пізніше, бо USB трохи пошкодила . Я впевнена, що це тісто вам сподобається.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 15/04/2013, 12:07 | Сообщение # 221 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Marta-18, гарне тісто.дякую що ділишся своїми рецептами. а так як ти працювала в хлібопекарні то й рецепти мають бути достойні.
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Понеділок, 15/04/2013, 12:12 | Сообщение # 222 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| Зоряна, в хлібопекарні...то не то що спечеш вдома то 100%. То все зовсім по-іншому. І обладнання і все решта. А в мініпекарні(у власника...то. взагалі, дурдом!!!!Вони хочуть тільки кількість, але не якість.
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 04/06/2013, 16:28 | Сообщение # 223 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Пляцок з румбамбару з "топленого" тіста
Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 04/06/2013, 17:37 | Сообщение # 224 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Talochka, дякую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 06/06/2013, 15:53 | Сообщение # 225 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Talochka, ой мало слиною неподавилася коли побачила твій пиріг! Супер!!!
|
|
| |