Другі страви
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 25/06/2013, 21:41 | Сообщение # 241 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Картопля з печерицями в сметані
- картопля - печериці - цибуля - борошно - Оливкова олія - Сіль, перець - сметана
приготування:
1. Картоплю очистити, нарізати тонкими кружечками. 2. Цибулю дрібно нарізати і перемішати зі столовою ложкою борошна! Пояснюю навіщо. По-перше, він буде дуже золотистим і красивим після обсмажування, а по-друге, це додасть потрібну консистенцію готового блюда. До речі, цей же прийом дуже хороший для приготування різних соусів! Цибуля, відповідно обсмажуємо на оливковій олії. 3. Гриби теж ріжемо на невеликі шматочки. І теж обсмажуємо. Окремо від цибулі 4. Отже! Викладаємо картоплю в форму, додаємо гриби, цибулю, спеції і сметану! Все добре перемішуємо! І запікаємо 40 хвилин при 180 градусах!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 25/06/2013, 21:49 | Сообщение # 242 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, щось таке смачненьке,вже облизала
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 25/06/2013, 23:02 | Сообщение # 243 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| ir71, дякую за смачненьку картопельку!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 15:23 | Сообщение # 244 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Картопля з мисливськими ковбасками (готується в горшечках)
інгредієнти: - картопля - Мисливські ковбаски - морква - цибуля - Сіль, перець - часник
приготування: 1. Почистити картоплю нарізати кубиками, потім нарізати кільцями ковбаску мисливську, обсмажити моркву і трохи томатної пасти з водичкою. Все в картоплю. 2. Додати часник, сіль, перець, гвоздику. 3. Все перемішати і ставити в горщиках в духовку на 45 хвилин, потім витягнути і додати сир і зелень.
|
|
| |
Яринка | Дата: Субота, 16/11/2013, 21:55 | Сообщение # 245 |
дегустатор
Группа: файна газдиня
Сообщений: 43
Статус: Offline
| ЗАПІКАНКА З МИСЛИВСЬКИМИ КОВБАСКАМИ
Картоплю і цибулю порізати кружечками.посолити і виложити в бритванку. Посипати тертим сиром. Потім помідори нарізані кружечками і мисливські ковбаски. 2ст.л майонезу 1ст.л томатної пасти 300мл води все добре вимішати.додвши сіль спеції. залити запіканку цією сумцшшю. Зверху знову добре присипати сиром. Поставити в духовку на середню температуру приблизно на 1 год.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 20/12/2013, 11:36 | Сообщение # 246 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Картопля з мясними рулетиками. інгредієнти: - М'ясо - 500 гр. - Яйце - 2 шт. - Вершки 33 % -3 стол.л. +200 гр. ( Для заливки ) - Зелень - 1 кроп . - Часник - 2 зубч .
1 . Збити 2 яйця + вершки + зелень + щіпка солі.На змазаним. і розігрійте . сковороді спекти омлет.Остудіть його , змастити трохи майонезом , згорнути трубочкою і нарізати на невеликі шматочки. 2 . М'ясо нарізати порційними . шматочками , відбити , змастити сумішшю ( сіль , перець , часник) . На кожен шматочок м'яса укласти по шматочку омлету , згорнути рулетом. 3 . Форму для запікання змастити , викласти м'ясні рулети , поруч картоплю ( кружечками ) . 4 . Поставити в розігрів . духовку на 20 хвилин. 5 . Потім дістати залити вершками і запікати ще 30 хвилин. 6 . Перед подачею полити ароматним часниково- кроповим маслечком . ( Змішати 2 стол.л. розм. Вершкового масла +2 зубч . Часнику + кріп) . Фото з нету. але рецепт випробуваний, і скажу вам що дуже смачно.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 20/12/2013, 19:19 | Сообщение # 247 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, смакота,я щось подібне роблю але без омлету і рулетиків а просто мясо пластами кладу і ще різні сезонні овочі,теж смачно
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 02/07/2015, 17:34 | Сообщение # 248 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Я собі вчора готувала куряче філе,нам дуже сподобалося,правда з моїми поправками,бо немала деяких інгридієнтів Курка з броколлі і морквою тушкована в вершках
Калорійність на 100 гр готового блюда - 85 ккал Це смачне і корисне блюдо відмінно підійде на обід або на вечерю ІНГРЕДІЄНТИ:- Куряче філе - 300 гр - Морква - 120 гр - Брокколі (можна взяти заморожену) - 300 гр - Вершки 10% жирності - 120 гр - Легкий сирний або вершковий сир - 1 ст.л. (15-20 гр) - Соєвий соус - 1 ст.л. - Бальзамічний оцет (білий) - 1 ст.л. - Часник - 1-2 зубчики - Приправа "Італійські трави", сіль, перець - за смаком РЕЦЕПТ: 1) Куряче філе миємо, ріжемо кубиками. Готуємо маринад для курки (щоб філе було м'яким і ніжним): змішуємо соєвий соус, бальзамічний оцет, видавлений або дрібно порізаний часник, сушений трави, перець мелений. У цій суміші маринуємо курку 20-30 хвилин. 2) Поки філе маринується моєму і чистимо морква, натираємо її на крупній тертці. Брокколі (заздалегідь размороженную) поділяємо на невеликі суцвіття, солимо за смаком. 3) Курку викладаємо на розігріту сковороду (без олії) і тушкуємо під кришкою, періодично помішуючи 5 хвилин. Додаємо моркву, тушкуємо на середньому вогні ще 3-4 хвилини, потім додаємо брокколі, перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо ще на 5-7 хвилин. 4) Вершки змішуємо з сирним або вершковим сиром і вливаємо до курки і овочам, доводимо до кипіння й тушкуємо на невеликому вогні 5-7 хвилин. При подачі можна посипати свіжою зеленню або тертим сиром.
Я робила без броколлі,і не хфоткала нажаль,дуже смачне.курка не суха .
Сообщение отредактировал Леся - Четвер, 02/07/2015, 17:35 |
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 03/07/2015, 15:15 | Сообщение # 249 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Леся, дійсно, має бути смачно, та й корисно! Дякую, що поділилася рецептом!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
komarroman85 | Дата: П`ятниця, 25/06/2021, 14:05 | Сообщение # 250 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
| Полюбляю смажений стейк.
|
|
| |
podkurp | Дата: Четвер, 10/08/2023, 11:06 | Сообщение # 251 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
| Дуже цікаві рецепти на телеграм каналі https://t.me/cmacota
|
|
| |
igomak07 | Дата: Субота, 21/10/2023, 16:14 | Сообщение # 252 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 40
Статус: Offline
| Зазвичай готуємо м'ясо та рибу. Це ідеальний варінат других страв
|
|
| |
AnastasiiaKrilova | Дата: Неділя, 22/10/2023, 08:48 | Сообщение # 253 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 43
Статус: Offline
| Цитата igomak07 ( ) Зазвичай готуємо м'ясо та рибу. Це ідеальний варінат других страв Мені так само здається. А гарнір та салат до м'яса чи рибки вже зовсім легко можна підібрати. Я от вчора мала експеримент на кухні і вперше готувала по рецепту дорадо https://blog.comfy.ua/ua/dorado-shho-krashhe-smazhiti-chi-zapikati/ . Вийшло нереально смачно! Рецепт наче легкий, але рибка виходить така смачна, немов її у ресторані готували)) Тому раджу спробувати!
|
|
| |
|