В гості до Ірини
 Другі страви - Сторінка 17 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 17 з 17
  • «
  • 1
  • 2
  • 15
  • 16
  • 17
Модератор форуму: Зоряна9810  
Другі страви
ir71Дата: Вівторок, 25/06/2013, 21:41 | Сообщение # 241
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Картопля з печерицями в сметані


- картопля
- печериці
- цибуля
- борошно
- Оливкова олія
- Сіль, перець
- сметана

приготування:

1. Картоплю очистити, нарізати тонкими кружечками.
2. Цибулю дрібно нарізати і перемішати зі столовою ложкою борошна! Пояснюю навіщо. По-перше, він буде дуже золотистим і красивим після обсмажування, а по-друге, це додасть потрібну консистенцію готового блюда. До речі, цей же прийом дуже хороший для приготування різних соусів! Цибуля, відповідно обсмажуємо на оливковій олії.
3. Гриби теж ріжемо на невеликі шматочки. І теж обсмажуємо. Окремо від цибулі
4. Отже! Викладаємо картоплю в форму, додаємо гриби, цибулю, спеції і сметану! Все добре перемішуємо! І запікаємо 40 хвилин при 180 градусах!
Прикрепления: 2670773.jpg (50.0 Kb)


 
КсюшаДата: Вівторок, 25/06/2013, 21:49 | Сообщение # 242
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, щось таке смачненьке,вже облизала

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Вівторок, 25/06/2013, 23:02 | Сообщение # 243
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ir71, дякую за смачненьку картопельку!!!!!

 
оксанкаДата: П`ятниця, 15/11/2013, 15:23 | Сообщение # 244
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Картопля з мисливськими ковбасками
 (готується в горшечках)

інгредієнти:
- картопля
- Мисливські ковбаски
- морква
- цибуля
- Сіль, перець
- часник

приготування:
1. Почистити картоплю нарізати кубиками, потім нарізати кільцями ковбаску мисливську, обсмажити моркву і трохи томатної пасти з водичкою. Все в картоплю.
2. Додати часник, сіль, перець, гвоздику.
3. Все перемішати і ставити в горщиках в духовку на 45 хвилин, потім витягнути і додати сир і зелень.


 
ЯринкаДата: Субота, 16/11/2013, 21:55 | Сообщение # 245
Яринка
дегустатор
Группа: файна газдиня
Сообщений: 43
Статус: Offline
ЗАПІКАНКА З МИСЛИВСЬКИМИ КОВБАСКАМИ


Картоплю і цибулю порізати кружечками.посолити і виложити в бритванку.
Посипати тертим сиром.
Потім помідори нарізані кружечками і мисливські ковбаски.
2ст.л майонезу
1ст.л томатної пасти
300мл води
все добре вимішати.додвши сіль спеції.
залити запіканку цією сумцшшю.
Зверху знову добре присипати сиром.
Поставити в духовку на середню температуру приблизно на 1 год.
Прикрепления: 8669911.jpg (54.4 Kb)
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 20/12/2013, 11:36 | Сообщение # 246
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Картопля з мясними рулетиками.
інгредієнти:
- М'ясо - 500 гр.
- Яйце - 2 шт.
- Вершки 33 % -3 стол.л. +200 гр. ( Для заливки )
- Зелень - 1 кроп .
- Часник - 2 зубч .

1 . Збити 2 яйця + вершки + зелень + щіпка солі.На змазаним. і розігрійте . сковороді спекти омлет.Остудіть його , змастити трохи майонезом , згорнути трубочкою і нарізати на невеликі шматочки.
2 . М'ясо нарізати порційними . шматочками , відбити , змастити сумішшю ( сіль , перець , часник) . На кожен шматочок м'яса укласти по шматочку омлету , згорнути рулетом.
3 . Форму для запікання змастити , викласти м'ясні рулети , поруч картоплю ( кружечками ) .
4 . Поставити в розігрів . духовку на 20 хвилин.
5 . Потім дістати залити вершками і запікати ще 30 хвилин.
6 . Перед подачею полити ароматним часниково- кроповим маслечком . ( Змішати 2 стол.л. розм. Вершкового масла +2 зубч . Часнику + кріп) .
Фото з нету. але рецепт випробуваний, і скажу вам що дуже смачно.
Прикрепления: 7205500.jpg (72.0 Kb)


 
КсюшаДата: П`ятниця, 20/12/2013, 19:19 | Сообщение # 247
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, смакота,я щось подібне роблю але без омлету і рулетиків а просто мясо пластами кладу і ще різні сезонні овочі,теж смачно

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Четвер, 02/07/2015, 17:34 | Сообщение # 248
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я собі вчора готувала куряче філе,нам дуже сподобалося,правда з моїми поправками,бо немала деяких інгридієнтів
Курка з броколлі і морквою тушкована в вершках

Калорійність на 100 гр готового блюда - 85 ккал
Це смачне і корисне блюдо відмінно підійде на обід або на вечерю
ІНГРЕДІЄНТИ:- Куряче філе - 300 гр
- Морква - 120 гр
- Брокколі (можна взяти заморожену) - 300 гр
- Вершки 10% жирності - 120 гр
- Легкий сирний або вершковий сир - 1 ст.л. (15-20 гр)
- Соєвий соус - 1 ст.л.
- Бальзамічний оцет (білий) - 1 ст.л.
- Часник - 1-2 зубчики
- Приправа "Італійські трави", сіль, перець - за смаком
РЕЦЕПТ:
1) Куряче філе миємо, ріжемо кубиками. Готуємо маринад для курки (щоб філе було м'яким і ніжним): змішуємо соєвий соус, бальзамічний оцет, видавлений або дрібно порізаний часник, сушений трави, перець мелений. У цій суміші маринуємо курку 20-30 хвилин.
2) Поки філе маринується моєму і чистимо морква, натираємо її на крупній тертці. Брокколі (заздалегідь размороженную) поділяємо на невеликі суцвіття, солимо за смаком.
3) Курку викладаємо на розігріту сковороду (без олії) і тушкуємо під кришкою, періодично помішуючи 5 хвилин. Додаємо моркву, тушкуємо на середньому вогні ще 3-4 хвилини, потім додаємо брокколі, перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо ще на 5-7 хвилин.
4) Вершки змішуємо з сирним або вершковим сиром і вливаємо до курки і овочам, доводимо до кипіння й тушкуємо на невеликому вогні 5-7 хвилин.
При подачі можна посипати свіжою зеленню або тертим сиром.

Я робила без броколлі,і не хфоткала нажаль,дуже смачне.курка не суха .




Сообщение отредактировал Леся - Четвер, 02/07/2015, 17:35
 
TalochkaДата: П`ятниця, 03/07/2015, 15:15 | Сообщение # 249
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Леся, дійсно, має бути смачно, та й корисно! Дякую, що поділилася рецептом!

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
komarroman85Дата: П`ятниця, 25/06/2021, 14:05 | Сообщение # 250
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
Полюбляю смажений стейк.
 
podkurpДата: Четвер, 10/08/2023, 11:06 | Сообщение # 251
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
Дуже цікаві рецепти на телеграм каналі https://t.me/cmacota
 
igomak07Дата: Субота, 21/10/2023, 16:14 | Сообщение # 252
igomak07
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 40
Статус: Offline
Зазвичай готуємо м'ясо та рибу. Це ідеальний варінат других страв
 
AnastasiiaKrilovaДата: Неділя, 22/10/2023, 08:48 | Сообщение # 253
AnastasiiaKrilova
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 43
Статус: Offline
Цитата igomak07 ()
Зазвичай готуємо м'ясо та рибу. Це ідеальний варінат других страв

Мені так само здається. А гарнір та салат до м'яса чи рибки вже зовсім легко можна підібрати. Я от вчора мала експеримент на кухні і вперше готувала по рецепту дорадо  https://blog.comfy.ua/ua/dorado-shho-krashhe-smazhiti-chi-zapikati/ . Вийшло нереально смачно! Рецепт наче легкий, але рибка виходить така смачна, немов її у ресторані готували)) Тому раджу спробувати!
 
  • Сторінка 17 з 17
  • «
  • 1
  • 2
  • 15
  • 16
  • 17
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024