В гості до Ірини
 Рецепти пасхи - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 10 з 10
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
Модератор форуму: Зоряна9810  
Рецепти пасхи
ЛесяДата: П`ятниця, 13/04/2012, 19:54 | Сообщение # 136
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша, Ти наче на цілу роту напекла!!!Хоч одна з нас та таки спекла.а у мене не вистачає часу на пасочки,буде купована.а в селі буде домашня.

 
IraДата: Субота, 14/04/2012, 02:27 | Сообщение # 137
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, але пасочок понапікала ,а як класно поприкрашала surprised surprised супер!!!!! Певно приїду попробувати wink

 
kcюшkaДата: Неділя, 15/04/2012, 22:41 | Сообщение # 138
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Як я вже писала - сама пасок не печу але допомагаю мамі їх виробляти, бо тісто то росте тому швиденько треба їх розтачува та плести. На Фото лише дві пасочки але спекли ми всього 9, і ще пекли "бабку"


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 16/04/2012, 00:33 | Сообщение # 139
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Оксанко яка ж це краса!!!!!!!!!!!!!! я тільки любуюся такими пасочками!!!!!!!!!!!!!!!!

 
НатамусяДата: Субота, 21/04/2012, 15:35 | Сообщение # 140
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Ксюша, kcюшka, молодці,які смачні пасочки !!!
А я не встигла,передала свекруха,і я украсила - залила глазур'ю,посипала,ціпляточок начепила...Та й те було потіхою для діточок...


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 07/05/2013, 15:30 | Сообщение # 141
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
"Заварна паска з мигдалем"
борошно - 5склянок,·
молоко - 1,5склянки,·
родзинки - 0,5склянки,·
мигдаль - 0,25склянки,·
цукор - 1склянка,·
дріжджі - 50 г,·
вершкове масло - 100 г,·
яйця - 8 шт.,·         коньяк - 1 ст.ложка,·
мигдальна стружка - дляприкраси,·
рослинна олія - длязмащування форми
1 Молоко (1 склянку) доведіть до кипіння. Всипте 0,5 склянки борошна. Варіть1-2 хвилини, постійно помішуючи. Зніміть масу з вогню і трохи охолодіть.
2. У дріжджі насипте 1-2 ч. ложки цукру. Вилийте 0,5 склянки теплого молока,перемішайте і дайте підійти.
3.
   У молочно-борошняну суміш додайте дріжджі. Перемішайте і поставте тісто втепле місце, щоб воно піднялося.
4.   Яєчні білки акуратно відокремте від жовтків. Жовтки розітріть з цукром.Білки збийте в круту піну.
5.   Жовтки і білки з’єднайте з тістом, перемішайте і дайте тісту піднятисязнову
6.  Вилийте розтоплене масло і додайте решту борошна.
7.   Всипте родзинки, подрібнений мигдаль, коньяк і замісіть тісто
8. Викладіть тісто в змащену олією форму і дайте йому піднятися. Поверхнюзмастіть збитим яйцем.
9.   Випікайте при температурі 180-200 °С протягом 60-70 хвилин.
10. Приготуйте глазур. Білок збийте з цукровою пудрою.
11.Готову паску вийміть з форми, остудіть і прикрасьте мигдальною стружкою.


 
LudoДата: Понеділок, 25/03/2019, 09:47 | Сообщение # 142
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 2
Статус: Offline
Очень простой и вкусный  рецепт пасха.
Заварная творожная пасха

Существует много рецептов приготовления творожной пасхи. Пасху готовят сырым и заварным способом. Предлагаем вам рецепт заварной творожной пасхи с орехами и изюмом.
Продукты 
Творог - 1 кг
Масло сливочное - 150 г
Сахар - 200 г
Сметана - 250 г
Яйца - 3 шт.
Миндаль - 100 г
Изюм - 150 г
Цукаты - 100 г
Сахар ванильный - 2 ч. ложки
Соль - щепотка
Цедра лимона - по желанию

Подготавливаем продукты для творожной пасхи, приготовленной заварным способом.
Как приготовить заварную творожную пасху с орехами и изюмом:

1 килограмм творога протираем сквозь сито.
Добавляем щепотку соли, 200 граммов сахара. Миксером на небольшой скорости или вручную хорошо растираем. Продолжая растирать, добавляем 150 граммов мягкого сливочного масла и 250 граммов сметаны.
Время от времени снимаем со стенок миски творожную массу. Продолжая растирать, добавляем по одному 3 яйца.
Тщательно растираем массу в течение 3-4 минут. Перекладываем получившуюся творожную массу в кастрюлю с толстыми стенками и, постоянно растирая, нагреваем на среднем огне до появления первых пузырей. Не кипятить!
Снимаем с огня, ставим на лед и продолжаем растирать, пока творожная масса не остынет.
В остывшую творожную массу добавляем 2 чайные ложки ванильного сахара, добавляем 150 граммов изюма.
Всыпаем 100 граммов очищенного и измельченного миндаля, перемешиваем. Можно добавить лимонную цедру.
Пасочницу выстилаем влажной чистой марлей и выкладываем в нее творожную массу. Если нет пасочницы, можно использовать новый пластиковый цветочный горшок.
Творожную массу накрываем марлей и ставим в глубокую посуду под гнет. Отправляем в холодильник на 24 часа. Вытекающую жидкость нужно сливать.
Через 24 часа переворачиваем заварную творожную пасху на тарелку, снимаем марлю.
Украшаем цукатами и подаем творожную пасху к праздничному столу.
 
marinaoskolkofaДата: Субота, 01/08/2020, 12:59 | Сообщение # 143
marinaoskolkofa
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 27
Статус: Offline
Какая красотень!
 
uvapepro20Дата: Неділя, 01/11/2020, 12:53 | Сообщение # 144
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
https://uvape.pro/
Бешеные скидки, акции в одном сайте
Продажа е-сигарет, жидкостей, аксессуаров за реальную дешевую стоимость
 
townsend-98Дата: Неділя, 15/11/2020, 18:59 | Сообщение # 145
townsend-98
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
круто, спасибо!
 
ververav80Дата: Середа, 25/11/2020, 20:34 | Сообщение # 146
ververav80
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 2
Статус: Offline
Зайшла на цю тему, почитала і аж захотілося Великодня та смачненької пасочки :)
 
  • Сторінка 10 з 10
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024