Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
|
|
оксанка | Дата: Понеділок, 15/04/2013, 21:37 | Сообщение # 151 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (Marta-18) Як варити рис. ніби не раз варила...але дякую за чудову пораду!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 15/04/2013, 21:39 | Сообщение # 152 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Marta-18, я і не знала що то так складно.Дякую Буду тепер знати як варити правильно рис.
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Субота, 20/04/2013, 10:48 | Сообщение # 153 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| РИС З ОВОЧАМИ 1 ст. рису, 1 цибуля, 1 велика морква, сіль, перець, приправи. Цибулю порізати кубіками, моркву потерти. В глибоку пательню влити оливи. Дати моркву і трохи потушити, всипати цибулю і потушити. Всипати рис і трохи його обжарити...поки зернятка не стануть прозорими.Посолити, поперчити, приправу дати.Влити 3 ст. кипятку.Накрити кришкою і довести до кипіння. Збавити вогонь і під кришкою готуємо до готовності.Зняти з плити і нехай постоїть ще під кришкою 15 хв. Добре готувати цей рис у гусятниці або в глибокій пательні.
|
|
| |
Танюша | Дата: Середа, 29/05/2013, 22:35 | Сообщение # 154 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Кукурудзяна запіканка 1 відціджена банка консервованої кукурудзи 1 ст. молока 3 злегка збитих яйця 3 ст. л. олії 3 ст. л. муки з розпушувачем сіль, перець 200 г натертого сиру Духовка - 180 С. Форма 26 см., змащена маслом. Змішати в мисці всі продукти (сиру даємо 150 г) Викласти все в форму і посипати зверху сиром, що залишився. Ставимо в духовку та випікаємо 30 хвилин. Запіканка виходить смачна цей раз брала заморожену кукурудзу і проварила її перед використанням.. рецепт з дрімфуду.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 29/05/2013, 22:44 | Сообщение # 155 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Танюша, дякую за рецептик
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Танюша | Дата: П`ятниця, 31/05/2013, 17:07 | Сообщение # 156 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Запіканка з молодої капусти 3 яйця 250 г сметани 1 ст. муки + 1 ч. л. розпушувача сіль 1 головка капусти 200 г грибів 1 цибулина сіль, чорний перець зелена цибуля, петрушка Яйця збити з сіллю і, продовжуючи збивати, добавити сметану. Потім добавити муку, і перемішати (тісто повинно бути такої густини, як кляр) Начинка: капусту нарізати, трохи пом'яти з сіллю, порізати зелену цибулю, петрушку, посолити, поперчити і перемішати. Окремо посмажити порізану цибулину та гриби. Остудити і додати до капусти. Форму змастити маслом і викласти половину тіста, потім всю капусту і зверху полити знову тістом. Пекти до готовності при середній температурі. Печу цю запіканку вже 4 роки мені вона дуже подобається. рецепт з дрімфуду.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Неділя, 11/08/2013, 22:05 | Сообщение # 157 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Запіканка з кабачків
500 гр кабачків 350 гр помідорів зелена цибуля 50 гр тертого трердого сиру 4 яйця 120 гр муки 3/4 ст молока 3/4 ч. л. соди 1/4 ч. л. меленого перцю сіль.
Кабачки та помідори порізати кружечками, потерти сир. Форму змастити олією. В форму для запікання розкласти шарами: кабачки, помідори, цибулю, сир. До однорідної маси змішати яйця, молоко, соду, сіль, перець та муку. Залити овочеву суміш. Запікати при температурі 200 С 30 хв. Смачного!
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 12/08/2013, 23:40 | Сообщение # 158 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Лілю, дякую за такий гарний рецепт! Зараз, в сезон кабачків, саме те, що треба!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
kfarris | Дата: Понеділок, 30/11/2020, 22:14 | Сообщение # 159 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
| Крутейшее казино, которое я когда-либо встречала в интернете. Обожаю этот сервис --> Вулкан Платинум официальный сайт. Крутая атмосфера, качественный сервис и возможность постоянного заработка. Всем советую!!!
|
|
| |
dim4ksab | Дата: Понеділок, 29/03/2021, 04:51 | Сообщение # 160 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 9
Статус: Offline
| Очень понятный и дружественный к новичкам сайт, все работает без ошибок и глюков. Игры наверное на любой вкус и возраст - хотя я еще и в треть не попробовал поиграть. У меня https://cosmoloto.in.ua/ тянет даже на стареньком телефоне с минимумом памяти, и грузится быстро - нормально играть когда едешь на маршрутке с работы и на работу. Успехи пока отличные , думаю скоро купить телефон поновее. Так что рекомендую и вам не боятся и зарабатывать вместе со мной. Всем успехов а я пошел играть дальше, уже не терпится заработать на телефон.
|
|
| |
podkurp | Дата: Четвер, 10/08/2023, 11:06 | Сообщение # 161 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
| Дуже цікаві рецепти на телеграм каналі https://t.me/cmacota
|
|
| |
LisaV | Дата: Четвер, 23/05/2024, 18:29 | Сообщение # 162 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 8
Статус: Offline
| багато цыкавих страв
|
|
| |
alfamir700 | Дата: П`ятниця, 24/05/2024, 12:44 | Сообщение # 163 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
| Мені такі до вподоби
|
|
| |
LisaV | Дата: П`ятниця, 24/05/2024, 12:45 | Сообщение # 164 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 8
Статус: Offline
| і мені)
|
|
| |
AnastasiiaKrilova | Дата: Субота, 25/05/2024, 11:47 | Сообщение # 165 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 43
Статус: Offline
| я так само каші варю
|
|
| |