В гості до Ірини
 Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
оксанкаДата: Понеділок, 10/09/2012, 22:20 | Сообщение # 121
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (ir71)
до Талочки мені далеко

ага далеко biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin ти що теж вирішила щоб ми слюною вдавилися wink biggrin biggrin biggrin дякую за рецептик!!!


 
IraДата: Понеділок, 10/09/2012, 22:56 | Сообщение # 122
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ir71, Іруся то така смакотаааа........ tongue tongue happy happy

 
ТаньчикДата: Вівторок, 11/09/2012, 19:18 | Сообщение # 123
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Дійсно така смакота для мене.Тільки чоловік перця не їсть,старшенька помідорів в ротик небере. а я таке просто обожнюю biggrin

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 11/09/2012, 22:25 | Сообщение # 124
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Лисички із солодким перцем

інгредієнти:

- Лисичок - 500 гр.
- Цибулини - 3 шт.
- Солодкого червоного перцю - 1 шт.
- Сметани - 150 гр.
- Неповна ложка борошна
- Сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:

Лисички миєму. Великі розрізаємо навпіл або на 3 частини, маленькі залишаємо як є. Кладемо гриби в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо 5-7 хвилин. Воду зливаємо, гриби, разом з нарізаним півкільцями цибулею обсмажуємо на рослинному маслі протягом 5 хвилин.
Додаємо нарізаний соломкою перець, доливаємо 100 г води, солимо-перчимо, накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні 25-30 хвилин.
Потім додаємо в сковороду сметану і борошно, добре розмішуємо, знову накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 7.

Прикрепления: 6745134.jpg (47.1 Kb)


 
оксанкаДата: Вівторок, 11/09/2012, 23:42 | Сообщение # 125
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Лисички із солодким перцем

Я б навіть і без перцю з’їла твоїх лисичок tongue дякую за рецептик!


 
masikДата: Середа, 12/09/2012, 10:25 | Сообщение # 126
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Супер!!!!Як я люблю лисички.......вже б їх зїла.
 
PocяДата: Середа, 12/09/2012, 12:33 | Сообщение # 127
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Зоряна9810, дуже смачно виглядають Твої лисички! Різдвом запахло tongue Дякую за рецепт!

 
PavlukДата: Вівторок, 18/09/2012, 21:48 | Сообщение # 128
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Як і обіцяла пишу рецепт фаршированої цвітної капусти. Рецепт найшла на Поварьонку.
Цвітна капуста "Осінь".
Склад:
цвітна капуста - 1середня головка
картопля - 5шт,
Бринза - 300гр,
твердий тертий сир - 200гр,
масло - 50гр,
майонез - 150гр,
сіль - до смаку,
зелень для прикрашання.
Приготування:
Капусту повністтю занурити в киплячу воду і проварити 5-6хв. Потім витягти і охолодити під краном. Щоб припинився процес варки.
Бринзу нарізати кубиками невеликими, і обережно між суцвіттями напихати в капусту, скільки влізе.
Потім щедро обмастити капусту майонезом та викласти на деко з пергаментом.
Разом з тим відварити картоплю в мундирах до готовності. Охолодити бульби, почистити та розрізати на двоє. Викласти навколо капусти розрізом доверху. На кожну половинку бульби покласти шматочок масла. Зверху все засипати потертим твердим сиром.
Запікати в розігрітій духовці(200гр) приблизно 25-30хв.
Смачного!!!!

П.С. Фото не моє, а автора рецепту. Я не встигла сфоткати, бо мої скоро змолотили її biggrin biggrin biggrin


 
ЛесяДата: Вівторок, 18/09/2012, 21:59 | Сообщение # 129
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
А на вигляд справді можна з монітором змолотити.

 
оксанкаДата: Вівторок, 18/09/2012, 22:24 | Сообщение # 130
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Цвітна капуста "Осінь".

опаньки, яка смакота!!!!клас!!!


 
PoetkaДата: Середа, 19/09/2012, 14:32 | Сообщение # 131
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Танюшка супер!!!!!!Дякую велике,то моя страва, я таке люблю....

Я ОЛЯ!
 
Зоряна9810Дата: Середа, 19/09/2012, 14:51 | Сообщение # 132
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Цвітна капуста "Осінь".

ну дуже вже апетитно виглядає!!!!!!!!!!!!


 
Оленка14Дата: Середа, 19/09/2012, 23:19 | Сообщение # 133
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Танюшка! Яка ж ти молодчина- все встигаєш! Дякую за рецепт! Смакота!
 
PavlukДата: Четвер, 20/09/2012, 00:42 | Сообщение # 134
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дівчата, на здоров'я!!! Моїм сподобалося, думаю що вам також повинно.

 
TalochkaДата: Субота, 22/09/2012, 03:04 | Сообщение # 135
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Quote
ну до Талочки мені далеко

Ірусю, оце ти видала!!! wacko Та ти сама - скарбниця стількох рецептів! Але мені дуже приємно, що моє захоплення різними кухнями так добре сприймається тут на форумі (а тим паче такою досвідченою і вмілою господинею як ти).

А італійський рецепт пеперонати я уже скопіювала, і поки сезон, дуже хочу приготувати.

Pavluk, дякую за такі гарні рецепти! Цвітна капуста така золотава на твоєму фото - дійсно справжня осінь!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - Субота, 22/09/2012, 03:04
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024