Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
|
|
|
Ira | Дата: Понеділок, 10/09/2012, 22:56 | Сообщение # 122 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| ir71, Іруся то така смакотаааа........
|
|
| |
Таньчик | Дата: Вівторок, 11/09/2012, 19:18 | Сообщение # 123 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Дійсно така смакота для мене.Тільки чоловік перця не їсть,старшенька помідорів в ротик небере. а я таке просто обожнюю
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 11/09/2012, 22:25 | Сообщение # 124 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Лисички із солодким перцем
інгредієнти:
- Лисичок - 500 гр. - Цибулини - 3 шт. - Солодкого червоного перцю - 1 шт. - Сметани - 150 гр. - Неповна ложка борошна - Сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
Лисички миєму. Великі розрізаємо навпіл або на 3 частини, маленькі залишаємо як є. Кладемо гриби в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо 5-7 хвилин. Воду зливаємо, гриби, разом з нарізаним півкільцями цибулею обсмажуємо на рослинному маслі протягом 5 хвилин. Додаємо нарізаний соломкою перець, доливаємо 100 г води, солимо-перчимо, накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні 25-30 хвилин. Потім додаємо в сковороду сметану і борошно, добре розмішуємо, знову накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 7.
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 11/09/2012, 23:42 | Сообщение # 125 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Лисички із солодким перцем Я б навіть і без перцю з’їла твоїх лисичок дякую за рецептик!
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 12/09/2012, 10:25 | Сообщение # 126 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Супер!!!!Як я люблю лисички.......вже б їх зїла.
|
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 12/09/2012, 12:33 | Сообщение # 127 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Зоряна9810, дуже смачно виглядають Твої лисички! Різдвом запахло Дякую за рецепт!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 18/09/2012, 21:48 | Сообщение # 128 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Як і обіцяла пишу рецепт фаршированої цвітної капусти. Рецепт найшла на Поварьонку. Цвітна капуста "Осінь". Склад: цвітна капуста - 1середня головка картопля - 5шт, Бринза - 300гр, твердий тертий сир - 200гр, масло - 50гр, майонез - 150гр, сіль - до смаку, зелень для прикрашання. Приготування: Капусту повністтю занурити в киплячу воду і проварити 5-6хв. Потім витягти і охолодити під краном. Щоб припинився процес варки. Бринзу нарізати кубиками невеликими, і обережно між суцвіттями напихати в капусту, скільки влізе. Потім щедро обмастити капусту майонезом та викласти на деко з пергаментом. Разом з тим відварити картоплю в мундирах до готовності. Охолодити бульби, почистити та розрізати на двоє. Викласти навколо капусти розрізом доверху. На кожну половинку бульби покласти шматочок масла. Зверху все засипати потертим твердим сиром. Запікати в розігрітій духовці(200гр) приблизно 25-30хв. Смачного!!!! П.С. Фото не моє, а автора рецепту. Я не встигла сфоткати, бо мої скоро змолотили її
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 18/09/2012, 21:59 | Сообщение # 129 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| А на вигляд справді можна з монітором змолотити.
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 18/09/2012, 22:24 | Сообщение # 130 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Цвітна капуста "Осінь". опаньки, яка смакота!!!!клас!!!
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 19/09/2012, 14:32 | Сообщение # 131 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Танюшка супер!!!!!!Дякую велике,то моя страва, я таке люблю....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 19/09/2012, 14:51 | Сообщение # 132 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Цвітна капуста "Осінь". ну дуже вже апетитно виглядає!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Середа, 19/09/2012, 23:19 | Сообщение # 133 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Танюшка! Яка ж ти молодчина- все встигаєш! Дякую за рецепт! Смакота!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 20/09/2012, 00:42 | Сообщение # 134 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дівчата, на здоров'я!!! Моїм сподобалося, думаю що вам також повинно.
|
|
| |
Talochka | Дата: Субота, 22/09/2012, 03:04 | Сообщение # 135 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Quote ну до Талочки мені далеко Ірусю, оце ти видала!!! Та ти сама - скарбниця стількох рецептів! Але мені дуже приємно, що моє захоплення різними кухнями так добре сприймається тут на форумі (а тим паче такою досвідченою і вмілою господинею як ти).
А італійський рецепт пеперонати я уже скопіювала, і поки сезон, дуже хочу приготувати.
Pavluk, дякую за такі гарні рецепти! Цвітна капуста така золотава на твоєму фото - дійсно справжня осінь!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Субота, 22/09/2012, 03:04 |
|
| |