В гості до Ірини
 Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
ir71Дата: Вівторок, 30/03/2010, 21:37 | Сообщение # 16
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Котлети з печериць

Один кілограм свіжих печериць дрібно порубати і скласти в сотейник або сковороду з рослинним маслом. Томити під закритою кришкою до тих пір, поки виділився сік не випарується до половини. Потім посолити і поперчити і всипати тонким струменем чотири столові ложки сухої манки. Помішуючи, варити хвилин десять.

Дві великі цибулини пошинкувати і обсмажити в рослинній олії. З'єднати з манно-грибною кашею. Сформувати котлети і обваляти їх у сухарях. Викласти на деко і випікати протягом 10-15 хвилин.

До всіх цих котлетками добре підходять пісні соуси.


 
ir71Дата: П`ятниця, 02/04/2010, 20:29 | Сообщение # 17
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Капустяні КОТЛЕТИ З СИРОМ

500 г капусти, 100 г сиру, 1 яйце, борошно, сіль, олія для смаження.

Капусту дрібно нашаткувати і згасити на сковороді в рослинному маслі. Охолодити, додати яйце, тертий на крупній тертці сир, сіль і добре вимішати. Сформувати котлети, обваляти в борошні й обсмажити в рослинному маслі.


 
ЗеенфельдерДата: Неділя, 09/05/2010, 19:35 | Сообщение # 18
Зеенфельдер
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 24
Статус: Offline
Гречана каша
Порізати кубиками дрібненькими велику цибулину, промити 2 скл гречки сухої. В казанок з товстим дном налити трішки олії та підсмажити на маленькому вогні цибульку. Коли вона буде вже майже готова додати 1 ложечку паприки солодкої та шматочок вершкового масла. Перемішати, додати крупу промиту, вимішати все разом в маслі та залити водою киплячою (4 скл). Як закипить, додати бульонний кубік (зі смаком який вам подобається) та трішки солі. Скрутити газ до найменшого та плотно накрити кришкою казанок. Через 25 хвилин відкрити і насолоджуватись чудовою кашею.


Мене звати Яна
 
AntaliaДата: Неділя, 09/05/2010, 19:50 | Сообщение # 19
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дякую, Яна. Каша має бути смачна. Запишу, пригодиться.
 
ir71Дата: Неділя, 09/05/2010, 20:13 | Сообщение # 20
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зеенфельдер)
і насолоджуватись чудовою кашею.

Я поки читала рецепт,уявила собі ось цю росипчасту гречану кашу.Цей аромат долетів до мене biggrin .Дякую,Яно за рецепт.СУПЕР!


 
мамцяДата: Понеділок, 07/06/2010, 10:35 | Сообщение # 21
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Хочу поділитись рецептом моєї улюбленої запіканки.
Отже нам потрібно:
картопля м'ясо,
майонез,
часник,
сир твердий
,сіль перець.

В форму для запікання викладаємо шарами картоплю(різана кружечками 3-5 мм),м'ясо (кубиками великими), сіль перець,картопля, м'ясо. і т. д.Потім роздавлюєте часник(4 зубці) в 0.5 л.майонезу перемішуєте і поливаєте зверху по картоплі і в духовку на 1 год.Перевіряти готовність виделкою.В мене форма для запікання велика, тому майонезу і м'яса більше, м'яса беремо в залежності від густоти викладки шару.Коли буде готове, посипаємо тертим сиром і в духовку на пару хвилин.Смачного!


Оксана Я.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 08/06/2010, 10:07 | Сообщение # 22
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (мамця)
Хочу поділитись рецептом моєї улюбленої запіканки.

Дуже смачна запіканка,дякую
 
anilahДата: Вівторок, 08/06/2010, 20:19 | Сообщение # 23
anilah
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
Хочу похвалитись своїм сніданком.Ввечері залити 2ст.л.сухої гречки 2стаканами кефіру.Рано на вас чекає смачний(не жартую) і головне здоровий сніданок.

Я Галина!
 
ir71Дата: Вівторок, 08/06/2010, 22:08 | Сообщение # 24
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (anilah)
Хочу похвалитись своїм сніданком

О це так,я підтвержую що це смачний та корисний сніданок.Колись собі таке готувала,як сиділа на дієті,на ровантажувальних днях.Головне що ситно!!!


 
нeмаєтакоїДата: Середа, 09/06/2010, 10:09 | Сообщение # 25
Группа: Видалені





Дякую Галя за корисну страву.
 
оксанкаДата: Середа, 09/06/2010, 18:50 | Сообщение # 26
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (anilah)
головне здоровий сніданок

І це так Галю!!! Особливо корисно тим в кого збільшений вміст цукру в крові.Дякуємо!!!




Сообщение отредактировал оксанка - Середа, 09/06/2010, 18:51
 
comkoДата: Середа, 16/06/2010, 15:40 | Сообщение # 27
comko
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 37
Статус: Offline
Хочу поділитися своїм улюбленим рагу (смачне і швидке у приготуванні). Смажу цибулю і моркву (півкільцями), далі ріжу картоплю на четверо, кабачок великими кубиками, болгарський перець теж великими кубиками і пачериці.

Мене звати Наталя!
 
Яринка-1Дата: Середа, 16/06/2010, 18:04 | Сообщение # 28
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (comko)
Хочу поділитися своїм улюбленим рагу

Ото смачне рагу.
 
romlidaДата: П`ятниця, 25/06/2010, 13:25 | Сообщение # 29
romlida
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 22
Статус: Offline
Різотто


200 гр. рису (довгого, як для плову)
150 гр. курячої грудинки
200 мл. бульйону
зелений горошок
консервована кукурудза
морква
болгарський перець
селера і цибуля
зелена спаржева квасоля
сіль, перець.

Курячу грудку порізати на шматочки і пожарити до готовності. Додати всі овочі порізані кубиками і запарений рис, влити бульйон і дати протушитися (на малому вогні) до готовності рису. Приправити за смаком.
Ще також можна додати шампіньйони. А якщо у вас взагалі мало часу для приготування і нерізання овочів, то можна взяти заморожену суміш овочі "Мексикана".

Страва готується дуже швидко і неймовірно смачна.


Я Ліда!
 
AntaliaДата: П`ятниця, 25/06/2010, 13:53 | Сообщение # 30
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Ліда, таку назву чула і читала, але не готувала. Буду пробувати.Дякую за рецепт.
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024