В гості до Ірини
 Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
КсюшаДата: Четвер, 01/11/2012, 01:15 | Сообщение # 136
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ГНІЗДА
Лапша або макарон кількість штук самі вибираємо
помідор пластинками
сосіска або колбаса варена,що є
сир тертий ,можна яйця перепелині кращий вигляд
зелень.
Беремо макарон або лапшу у мене була італійська лапша зеленого кольору,але ту яка продається скручена клубочками.
На закипівшу підсолену воду дати чуть олії і легко положити наші клубочки ,зменшити вогонь,і накрити кришкою,буквально хвилин 5 і я відключила воду,щоб не розварились.
тоді акуратно шумовкою вийняти на підготовлену бритванку,де вже порізані помідори на кружок помідора,сіль ,кружок колбаси,і клубок макарону,зверху присипати сиром і зеленню.Я робила сосіску ,то впихала зверху,давала дольку печерички і все смачного.,думаю по фото видно
Прикрепления: 1246437.jpg (34.1 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 01/11/2012, 01:17
 
AlenkaДата: Четвер, 01/11/2012, 11:42 | Сообщение # 137
Alenka
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 96
Статус: Offline
Ксюша, виглядає дуже апетитно. Сьогодні на вечерю і спробую. Дякую за рецептик.

Додано (01/11/2012, 11:42)
---------------------------------------------

Quote (Зоряна9810)
Стручкова зелена квасоля в сухарях

Я теж подібну робила (зі свіжої), так це і справді дуже смачно, мої вмить зїли.


Пам'ятайте, дівчата: ваги - просто брешуть, люди - просто заздрять, а дзеркало криве просто... Ні на секунду не сумнівайтеся у своїй привабливості.
 
оксанкаДата: Четвер, 01/11/2012, 13:31 | Сообщение # 138
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
ГНІЗДА

дякую за рецепт!!! da-38 da-38 da-38


 
TalochkaДата: Неділя, 04/11/2012, 01:52 | Сообщение # 139
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ксюшo, які гнізда класні!!! da-38 da-38 da-38 Дуже гарно і смачно! emocii-950 (Ще й так гарно дивляться на фіолетовому килимку podmigivaniya-118 )

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: Неділя, 04/11/2012, 19:22 | Сообщение # 140
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Talochka, дякую,я все на цьому килимку печу ,запікаю,я щось не придала уваги. emocii-160 emocii-160 emocii-160

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
TalochkaДата: Понеділок, 03/12/2012, 21:20 | Сообщение # 141
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Дівчатонька, як обіцяла кілька днів назад, ділюся рецептом запіканки з гарбуза.

Запiканка з гарбузом і цвітною капустою




1 гарбуз (горіховий), почистити і порізати кубиками
сіль, перець
3 ст. л. оливкової олії
1 цвітнаа капуста
, розібрати на суцвіття
2 ст. л. панірувальних сухарів
2 ст. л. тертого пармезану

Соус:
30 г вершкового масла
30 г борошна
дрібка кайєнського перцю
1 склянка молока
1 ч. л. гірчиці
100 г тертого твердого сиру


Розігріти духовку до 200°С.
Викласти гарбуз у вогнетривку форму, посолити, поперчити, збризнути половиною олії. Запекти 25 хв, один раз перемішати.
Відварити цвітну капусту у киплячій воді протягом 5 хв. Зберегти 200 мл рідини від варки капусти, решту вилити.
Приготувати соус.
Розтопити в кастрюлі масло, додати борошно і кайєнський перець, помішуючи, готувати 2 хв, додати відвар з капусти, готувати ще 2-3 хв, додати молоко. Готувати 10 хв. Зняти соус з вогню, додати гірчицю і сир, перемішати поки сир не розплавиться, посолити і поперчити за смаком.
Зменшити температуру в духовці до 180°С. Викласти цвітну капусту і гарбуз у вогнетривку форму, полити соусом.
Змішати сухарі з тертим пармезаном, посипати сумішшю запіканку.
Поставити в духовку на 30-35 хв.


Як бачите, нічого складного, але на мій смак дуже смачно і до того ж корисно.
До речі, за бажанням до гарбуза і капусти можна ще додати попередньо підсмажені печериці.
Смачного!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
PoetkaДата: Понеділок, 03/12/2012, 21:44 | Сообщение # 142
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Смакота Талочко,то шось!!!!! da-38

Я ОЛЯ!
 
TalochkaДата: Понеділок, 03/12/2012, 23:57 | Сообщение # 143
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Дякую, Олю! При нагоді спробуй. Досить просто, але мені дуже сподобалось. Насправді це по суті той самий крамбл, тільки несолодкий. podmigivaniya-118

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
IraДата: Вівторок, 04/12/2012, 21:15 | Сообщение # 144
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, які апетитні гніздечка da-38 da-38 da-38
Talochka, цікава запіканочка podmigivaniya-118 дуже мені цього року гарбуз довподоби podmigivaniya-118 дякую за рецептик obyatiya-87


 
IraДата: Вівторок, 04/12/2012, 21:33 | Сообщение # 145
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
А я готувала ось таку кашу. Скажу вам всім моїм сподобалась podmigivaniya-118
Пшенична каша з гарбузом та куркою
Інгредієнти
крупа пшенична 1 склянка
вода 2,5 склянки
куряча грудка 2 шт.
гарбуз 500 г
сіль
лавровий лист 2 шт.
цибуля 2 шт.
олія рослинна 3 ст. ложки

Інгредієнти
Чудова повсякденна і корисна страва з гарбузом — завжди розходиться «на ура» скільки б разів її не готував.
Гарбуз порізати невеликими кубиками. Воду закип«ятити з половиною кількості гарбуза і сіллю 5 хвилин:

Грудку порізати великими кубиками. Підсмажити на олії 3-4 хвилини.Додати порізану кубиками цибулю і протушкувати ще 2-3 хвилини:
Додати другу половину порізаного кубиками гарбуза і протушкувати ще 2 хвилини:

Варений гарбуз розтовкти прямо в банячку і всипати пшеничну крупу. Проварити 10 хвилин
:
Додати в банячок гарбузово-курячу суміш і проварити до готовності. В кінці вкинути лавровий листок, який вийняти через 1 хвилину:

Смачного!
Прикрепления: 1154071.jpg (21.5 Kb)




Сообщение отредактировал Ira - Вівторок, 04/12/2012, 21:35
 
ромашкаДата: П`ятниця, 07/12/2012, 11:49 | Сообщение # 146
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Ira, впевнена, що смачно da-38
 
Marta-18Дата: Понеділок, 15/04/2013, 18:46 | Сообщение # 147
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Як варити рис.
На 200 гр. рису=300 гр. води.
Воду посолити. Дати 50 гр.оливи.Закипятити. Кинути промитий до прозорості води рис.Засікаємо час!!! ПЕРШІ 3 ХВ, варимо під кришкою( кришку тримати щоб не виходило повітря) на САМОМУ БІЛЬШОМУ ВОГНІ.
Потім 7 ХВ. - НА СЕРЕДНЬОМУ ВОГНІ
Потім 2 ХВ.-  НА МАЛОМУ ВОГНІ.
Кришку НЕ ВІДКРИВАТИ  12 ХВ,
 
КсюшаДата: Понеділок, 15/04/2013, 18:54 | Сообщение # 148
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Marta-18, дякую за хороший рецепт

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Понеділок, 15/04/2013, 18:57 | Сообщение # 149
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Marta-18, дякую за гарну пораду!!!

 
ТанюшаДата: Понеділок, 15/04/2013, 20:55 | Сообщение # 150
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Marta-18,чудова порада дякую
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024