Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 01/11/2012, 01:15 | Сообщение # 136 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ГНІЗДА Лапша або макарон кількість штук самі вибираємо помідор пластинками сосіска або колбаса варена,що є сир тертий ,можна яйця перепелині кращий вигляд зелень. Беремо макарон або лапшу у мене була італійська лапша зеленого кольору,але ту яка продається скручена клубочками. На закипівшу підсолену воду дати чуть олії і легко положити наші клубочки ,зменшити вогонь,і накрити кришкою,буквально хвилин 5 і я відключила воду,щоб не розварились. тоді акуратно шумовкою вийняти на підготовлену бритванку,де вже порізані помідори на кружок помідора,сіль ,кружок колбаси,і клубок макарону,зверху присипати сиром і зеленню.Я робила сосіску ,то впихала зверху,давала дольку печерички і все смачного.,думаю по фото видно
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 01/11/2012, 01:17 |
|
| |
Alenka | Дата: Четвер, 01/11/2012, 11:42 | Сообщение # 137 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 96
Статус: Offline
| Ксюша, виглядає дуже апетитно. Сьогодні на вечерю і спробую. Дякую за рецептик. Додано (01/11/2012, 11:42) ---------------------------------------------
Quote (Зоряна9810) Стручкова зелена квасоля в сухарях Я теж подібну робила (зі свіжої), так це і справді дуже смачно, мої вмить зїли.
Пам'ятайте, дівчата: ваги - просто брешуть, люди - просто заздрять, а дзеркало криве просто... Ні на секунду не сумнівайтеся у своїй привабливості.
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 01/11/2012, 13:31 | Сообщение # 138 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| дякую за рецепт!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Неділя, 04/11/2012, 01:52 | Сообщение # 139 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ксюшo, які гнізда класні!!! Дуже гарно і смачно! (Ще й так гарно дивляться на фіолетовому килимку )
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 04/11/2012, 19:22 | Сообщение # 140 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Talochka, дякую,я все на цьому килимку печу ,запікаю,я щось не придала уваги.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 03/12/2012, 21:20 | Сообщение # 141 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Дівчатонька, як обіцяла кілька днів назад, ділюся рецептом запіканки з гарбуза. Запiканка з гарбузом і цвітною капустою
1 гарбуз (горіховий), почистити і порізати кубиками сіль, перець 3 ст. л. оливкової олії 1 цвітнаа капуста, розібрати на суцвіття 2 ст. л. панірувальних сухарів 2 ст. л. тертого пармезану Соус: 30 г вершкового масла 30 г борошна дрібка кайєнського перцю 1 склянка молока 1 ч. л. гірчиці 100 г тертого твердого сиру
Розігріти духовку до 200°С. Викласти гарбуз у вогнетривку форму, посолити, поперчити, збризнути половиною олії. Запекти 25 хв, один раз перемішати. Відварити цвітну капусту у киплячій воді протягом 5 хв. Зберегти 200 мл рідини від варки капусти, решту вилити. Приготувати соус. Розтопити в кастрюлі масло, додати борошно і кайєнський перець, помішуючи, готувати 2 хв, додати відвар з капусти, готувати ще 2-3 хв, додати молоко. Готувати 10 хв. Зняти соус з вогню, додати гірчицю і сир, перемішати поки сир не розплавиться, посолити і поперчити за смаком. Зменшити температуру в духовці до 180°С. Викласти цвітну капусту і гарбуз у вогнетривку форму, полити соусом. Змішати сухарі з тертим пармезаном, посипати сумішшю запіканку. Поставити в духовку на 30-35 хв.
Як бачите, нічого складного, але на мій смак дуже смачно і до того ж корисно. До речі, за бажанням до гарбуза і капусти можна ще додати попередньо підсмажені печериці. Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 03/12/2012, 21:44 | Сообщение # 142 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Смакота Талочко,то шось!!!!!
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 03/12/2012, 23:57 | Сообщение # 143 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Дякую, Олю! При нагоді спробуй. Досить просто, але мені дуже сподобалось. Насправді це по суті той самий крамбл, тільки несолодкий.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| | |
Ira | Дата: Вівторок, 04/12/2012, 21:33 | Сообщение # 145 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| А я готувала ось таку кашу. Скажу вам всім моїм сподобалась Пшенична каша з гарбузом та куркою Інгредієнти крупа пшенична 1 склянка вода 2,5 склянки куряча грудка 2 шт. гарбуз 500 г сіль лавровий лист 2 шт. цибуля 2 шт. олія рослинна 3 ст. ложки
Інгредієнти Чудова повсякденна і корисна страва з гарбузом — завжди розходиться «на ура» скільки б разів її не готував. Гарбуз порізати невеликими кубиками. Воду закип«ятити з половиною кількості гарбуза і сіллю 5 хвилин:
Грудку порізати великими кубиками. Підсмажити на олії 3-4 хвилини.Додати порізану кубиками цибулю і протушкувати ще 2-3 хвилини: Додати другу половину порізаного кубиками гарбуза і протушкувати ще 2 хвилини:
Варений гарбуз розтовкти прямо в банячку і всипати пшеничну крупу. Проварити 10 хвилин : Додати в банячок гарбузово-курячу суміш і проварити до готовності. В кінці вкинути лавровий листок, який вийняти через 1 хвилину:
Смачного!
Сообщение отредактировал Ira - Вівторок, 04/12/2012, 21:35 |
|
| |
ромашка | Дата: П`ятниця, 07/12/2012, 11:49 | Сообщение # 146 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Ira, впевнена, що смачно
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Понеділок, 15/04/2013, 18:46 | Сообщение # 147 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| Як варити рис. На 200 гр. рису=300 гр. води. Воду посолити. Дати 50 гр.оливи.Закипятити. Кинути промитий до прозорості води рис.Засікаємо час!!! ПЕРШІ 3 ХВ, варимо під кришкою( кришку тримати щоб не виходило повітря) на САМОМУ БІЛЬШОМУ ВОГНІ. Потім 7 ХВ. - НА СЕРЕДНЬОМУ ВОГНІ Потім 2 ХВ.- НА МАЛОМУ ВОГНІ. Кришку НЕ ВІДКРИВАТИ 12 ХВ,
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 15/04/2013, 18:54 | Сообщение # 148 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Marta-18, дякую за хороший рецепт
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 15/04/2013, 18:57 | Сообщение # 149 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Marta-18, дякую за гарну пораду!!!
|
|
| |
Танюша | Дата: Понеділок, 15/04/2013, 20:55 | Сообщение # 150 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Marta-18,чудова порада дякую
|
|
| |
|