В гості до Ірини
 Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
Зоряна9810Дата: Середа, 25/01/2012, 22:22 | Сообщение # 106
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Poetka)

не зовсім,бо кляр не назвеш дієтичним

я ж тому так і кажу..... biggrin biggrin


 
PoetkaДата: Середа, 25/01/2012, 22:25 | Сообщение # 107
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
я ж тому так і кажу.....

Приколюєшся з мене biggrin

насправді я б і рада готувати щось дієтичне,бо ми з чоловіком такі кабанчики,чоловік взагалі 120 кг....а от що?????Голова пуста.........


Я ОЛЯ!
 
Зоряна9810Дата: Середа, 25/01/2012, 22:30 | Сообщение # 108
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Poetka)
бо ми з чоловіком такі кабанчики

по тобі не скажеш.....


 
PoetkaДата: Середа, 25/01/2012, 22:34 | Сообщение # 109
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Poetka)
по тобі не скажеш.....

побачиш....


Я ОЛЯ!
 
PavlukДата: П`ятниця, 08/06/2012, 18:53 | Сообщение # 110
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Запіканка з кабачків
Необхідні продукти:
кабачки - 1кг,
яйця - 5шт,
сметана - 200гр,
майонез - 200гр,
борошно - 5ст.л.,
порошок до печива - 0,5 пачки,
сіль - 1ч.л.,
мелений перець - 0,5 ч.л.
Приготування:
Кабачки помити та очистити від шкірки, та від зернят (якщо кабачки молоденькі то тільки добре помити). Натерти на грубій терці, яу буряк в борщ.
Додати яйця, сметану, майонез та сіль з перцем і добре вимішати.
Тепер додати муку вимішану з розпушувачем, та добре розмішати, щоб не було грудочок. Тісто не густе а як рідка сметана. Більше схоже на бісквітне тісто.
Вилити тісто в підготовану форму. Я пекла в скляній формі, то не мастила і нічим не посипала. Думаю можна застелити пергаментом або помастити олією форму для випічки.
Пекти в розігрітій духовці при 150градусах 1годину. Провіряти готовність дерев'яною шпажкою.
Смакує і гарячою і холодною. Подавати як самостійну страву зі свіжими овочвми, зеленню, сметаною. Або як гарнір до м'яса.
Смачного!!!!


Рецепт взяла з сайту відеокулінарія.рф


 
Зоряна9810Дата: Неділя, 08/07/2012, 21:42 | Сообщение # 111
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Стручкова зелена квасоля в сухарях
400 г замороженої зеленої стручкової квасолі (я брала жовту відварену шпарагівку)
3 ст.л. панірувальних сухарів
100 г вершкового масла
сіль, перець

Приготування

Заморожену квасолю відваріть у підсоленому кип’ятку до м’якості близько 20 хвилин. Відцідіть квасолю від води. Масло розтопіть у сковорідці і насипте туди сухарі. Посмажте до легкого позолотіння і додайте туди квасолю. Посоліть, поперчіть, можете вдавити туди зубець часничку. Посмажте ще близько 5 хвилин і подавайте до столу.
Дівчата вийшла суперова закуска. Розійшлося вмить навіть сфоткати не встигла.0


 
КсюшаДата: Неділя, 08/07/2012, 21:46 | Сообщение # 112
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, Я в темку шукаю рецепти тобі відписала,а ти тут такий же самий рецепт,мені ця фасоля саме більше до вподоби,я так і з цвітною капустою роблю

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 02/09/2012, 22:29 | Сообщение # 113
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Рисовий пудинг з яблуками
Продукти:
1 скл. рису
1 скл. води
1 скл. молока
1,5 ст.л. пудингу з вершковим смаком
30 г масла
сіль
2 жовтки
3 ст.л. цукру
Яблучна маса:
5 середніх яблук натертих на бурячній терці*
кориця
На верх:
2 білки
1 ст.л. цукру
2 ст.л. малинового варення

Рис промити в кількох водах, зварити у воді, додати молоко, розмішане з пудингом і решта складників, коли трохи застигне, домішати жовтки.
З тертих яблук злегка віджати сік, змішати з корицею.
У форму, змащену маслом, поскладати шарами рис, перекладаючи яблуками.
Білки збити в піну, додати цукор і варення, залити верх.
Пекти 20-25 хв при помірній температурі.
* можна яблука порізати на 6 частин, поварити недовго в солодкому сиропі, відцідити. Тоді смачно зробити 2 шари:рис-яблука-рис.


 
ЛесяДата: Неділя, 02/09/2012, 22:35 | Сообщение # 114
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Зоряна9810, Мені таке подобається,треба беде собі таке забацати.Дякую за рецептик

 
IraДата: Неділя, 02/09/2012, 22:53 | Сообщение # 115
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
. Тоді смачно

я читаю рецепт слинка тече....мені уже смачно happy


 
PoetkaДата: Неділя, 02/09/2012, 23:35 | Сообщение # 116
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Зорянцю ото рецепт!!!!!Велике-привелике дякую!!!!!!!!!!!!!Для сніданку то суперський рецепт!

Я ОЛЯ!
 
оксанкаДата: Понеділок, 03/09/2012, 00:15 | Сообщение # 117
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Рисовий пудинг з яблуками

тепер точно куплю пудинг, вже в резерві пляцок з яблуками,тепер ще й твій рецептик!!!! дякую


 
PocяДата: Понеділок, 10/09/2012, 10:47 | Сообщение # 118
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Зоряна9810, яка смакота Твій Рисовий пудинг! Попробую і я а то все випікаю просто рис з яблуками! Дякую за рецептик! tongue

 
ir71Дата: Понеділок, 10/09/2012, 13:18 | Сообщение # 119
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
ну до Талочки мені далеко,але вже теж придивляюся до новий рецептів,особливо цікавих назв.Ось що надибала і звісно зробила-італьянський салат

Пікантна пепероната



2 цибулини
2-3 перчини(мясистих)
4 помідора
1 ст л томатної пасти
сіль.перець,оливкова олія

Цибулину нарізати кубіками і обжарити до прозорості на олії.Туди ж додати перець нарізаний соломкою 3хвилини.З помідорів зняти шкірку і теж нарізати соломкою.Додати сіль,перець.томатну пасту.Все разом протушити кілька хвилин(20хв).За необхідністю влити трохи води.В кіньці додати пертушку.смакує як холодне так і гаряче.
Прикрепления: 0492383.jpg (71.5 Kb)


 
КсюшаДата: Понеділок, 10/09/2012, 20:11 | Сообщение # 120
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, але воно смачно виглядає

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024