Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
|
|
Зоряна9810 | Дата: Середа, 25/01/2012, 22:22 | Сообщение # 106 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Poetka) не зовсім,бо кляр не назвеш дієтичним я ж тому так і кажу.....
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 25/01/2012, 22:25 | Сообщение # 107 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) я ж тому так і кажу..... Приколюєшся з мене
насправді я б і рада готувати щось дієтичне,бо ми з чоловіком такі кабанчики,чоловік взагалі 120 кг....а от що?????Голова пуста.........
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 25/01/2012, 22:30 | Сообщение # 108 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Poetka) бо ми з чоловіком такі кабанчики по тобі не скажеш.....
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 25/01/2012, 22:34 | Сообщение # 109 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Poetka) по тобі не скажеш..... побачиш....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 08/06/2012, 18:53 | Сообщение # 110 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Запіканка з кабачків Необхідні продукти: кабачки - 1кг, яйця - 5шт, сметана - 200гр, майонез - 200гр, борошно - 5ст.л., порошок до печива - 0,5 пачки, сіль - 1ч.л., мелений перець - 0,5 ч.л. Приготування: Кабачки помити та очистити від шкірки, та від зернят (якщо кабачки молоденькі то тільки добре помити). Натерти на грубій терці, яу буряк в борщ. Додати яйця, сметану, майонез та сіль з перцем і добре вимішати. Тепер додати муку вимішану з розпушувачем, та добре розмішати, щоб не було грудочок. Тісто не густе а як рідка сметана. Більше схоже на бісквітне тісто. Вилити тісто в підготовану форму. Я пекла в скляній формі, то не мастила і нічим не посипала. Думаю можна застелити пергаментом або помастити олією форму для випічки. Пекти в розігрітій духовці при 150градусах 1годину. Провіряти готовність дерев'яною шпажкою. Смакує і гарячою і холодною. Подавати як самостійну страву зі свіжими овочвми, зеленню, сметаною. Або як гарнір до м'яса. Смачного!!!!
Рецепт взяла з сайту відеокулінарія.рф
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 08/07/2012, 21:42 | Сообщение # 111 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Стручкова зелена квасоля в сухарях 400 г замороженої зеленої стручкової квасолі (я брала жовту відварену шпарагівку) 3 ст.л. панірувальних сухарів 100 г вершкового масла сіль, перець
Приготування
Заморожену квасолю відваріть у підсоленому кип’ятку до м’якості близько 20 хвилин. Відцідіть квасолю від води. Масло розтопіть у сковорідці і насипте туди сухарі. Посмажте до легкого позолотіння і додайте туди квасолю. Посоліть, поперчіть, можете вдавити туди зубець часничку. Посмажте ще близько 5 хвилин і подавайте до столу. Дівчата вийшла суперова закуска. Розійшлося вмить навіть сфоткати не встигла.0
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 08/07/2012, 21:46 | Сообщение # 112 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, Я в темку шукаю рецепти тобі відписала,а ти тут такий же самий рецепт,мені ця фасоля саме більше до вподоби,я так і з цвітною капустою роблю
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 02/09/2012, 22:29 | Сообщение # 113 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Рисовий пудинг з яблуками Продукти: 1 скл. рису 1 скл. води 1 скл. молока 1,5 ст.л. пудингу з вершковим смаком 30 г масла сіль 2 жовтки 3 ст.л. цукру Яблучна маса: 5 середніх яблук натертих на бурячній терці* кориця На верх: 2 білки 1 ст.л. цукру 2 ст.л. малинового варення
Рис промити в кількох водах, зварити у воді, додати молоко, розмішане з пудингом і решта складників, коли трохи застигне, домішати жовтки. З тертих яблук злегка віджати сік, змішати з корицею. У форму, змащену маслом, поскладати шарами рис, перекладаючи яблуками. Білки збити в піну, додати цукор і варення, залити верх. Пекти 20-25 хв при помірній температурі. * можна яблука порізати на 6 частин, поварити недовго в солодкому сиропі, відцідити. Тоді смачно зробити 2 шари:рис-яблука-рис.
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 02/09/2012, 22:35 | Сообщение # 114 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Зоряна9810, Мені таке подобається,треба беде собі таке забацати.Дякую за рецептик
|
|
| |
Ira | Дата: Неділя, 02/09/2012, 22:53 | Сообщение # 115 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) . Тоді смачно я читаю рецепт слинка тече....мені уже смачно
|
|
| |
Poetka | Дата: Неділя, 02/09/2012, 23:35 | Сообщение # 116 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Зорянцю ото рецепт!!!!!Велике-привелике дякую!!!!!!!!!!!!!Для сніданку то суперський рецепт!
Я ОЛЯ!
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 03/09/2012, 00:15 | Сообщение # 117 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Рисовий пудинг з яблуками тепер точно куплю пудинг, вже в резерві пляцок з яблуками,тепер ще й твій рецептик!!!! дякую
|
|
| |
Pocя | Дата: Понеділок, 10/09/2012, 10:47 | Сообщение # 118 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Зоряна9810, яка смакота Твій Рисовий пудинг! Попробую і я а то все випікаю просто рис з яблуками! Дякую за рецептик!
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 10/09/2012, 13:18 | Сообщение # 119 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ну до Талочки мені далеко,але вже теж придивляюся до новий рецептів,особливо цікавих назв.Ось що надибала і звісно зробила-італьянський салат
Пікантна пепероната
2 цибулини 2-3 перчини(мясистих) 4 помідора 1 ст л томатної пасти сіль.перець,оливкова олія
Цибулину нарізати кубіками і обжарити до прозорості на олії.Туди ж додати перець нарізаний соломкою 3хвилини.З помідорів зняти шкірку і теж нарізати соломкою.Додати сіль,перець.томатну пасту.Все разом протушити кілька хвилин(20хв).За необхідністю влити трохи води.В кіньці додати пертушку.смакує як холодне так і гаряче.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 10/09/2012, 20:11 | Сообщение # 120 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, але воно смачно виглядає
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |