В гості до Ірини
 Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
zooДата: Середа, 27/07/2011, 17:24 | Сообщение # 76
zoo
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
Улянка, СМАКОТАААААА!!!! КЛАС ТРЕБА СПРОБУВАТИ!!!! wacko smile smile smile

Мене звати Тетяна
 
AntaliaДата: Середа, 27/07/2011, 20:39 | Сообщение # 77
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Улянка)
Голубці"Марусин поясок"
І я ще такого не їла...Але думаю що смачне!!! surprised
 
ir71Дата: Середа, 27/07/2011, 22:09 | Сообщение # 78
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Улянка)
Голубці"Марусин поясок"

я вже того захотіла.Цікаво!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дякую за рецепт!!!!!!!!!!!


 
stinaДата: Четвер, 28/07/2011, 17:49 | Сообщение # 79
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (Улянка)
Голубці"Марусин поясок"

Цікавий рецепт ніколи таких не пробувала. Дякую!


Мене звати Людмила!
 
УлянкаДата: Четвер, 28/07/2011, 20:00 | Сообщение # 80
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Ще хочу сказати, що начинку можна закрутити в листя з винограда, теж дуже смачно!!!

s
 
оксанкаДата: Четвер, 28/07/2011, 20:22 | Сообщение # 81
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Улянка, Дякую за рецепт, дуже цікавий! biggrin biggrin biggrin Як зроблю то сама з’їм happy happy happy ну ніяк мої каші такої не люблять! sad

 
PocяДата: Четвер, 28/07/2011, 20:43 | Сообщение # 82
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Улянка)
Голубці"Марусин поясок"


Цікавий рецепт! З виноградним листям їла-смачно, а от з буряковим ні. Треба буде спробувати але в начинку додам мясо а то мої хлопці мене не зрозуміють!
suspect suspect suspect Дякую Улянко за рецепт! flower flower flower


 
ЛесяДата: Субота, 30/07/2011, 17:37 | Сообщение # 83
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Уляночко!!!І я ще не їла такого але чула.Думаю що спробую.Крупа є ,шкварки теж.Лишень треба скочити на город нарвати зелені і листя з буряка

 
МарянаДата: Четвер, 27/10/2011, 09:16 | Сообщение # 84
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Поділюсь з Вами таким рецептом голубців (наразі без фото), робила перший раз не знала чи будуть смачні, а вийшли - пальчики оближеш.
Голубці-трикутники
1 ст рису
0,4-0,5 кг фаршу
3 цибулини середнього розміру
2 моркви
2 качани капусти (у мене була савойська)
3-4 яйця
олія
сіль, перець. приправи до смаку
Рис запарити у 2 ст. води, накрити кришклою. Капусту ошпарити у воді з невеликою кількість оцту і солі, але так, щоб вона була мякша, ніж завжди робите. Зрізати з ней товстіші частини. 1 цибулину порізати кубиками і обжарити на олії, додати 1 натерту моркву.
Змішати рис, форш і цибулю піджарену, додати приправи. Все добре вимішати.
Окремо 2 цибулини порізати на смужки і обжарити, додоти натерту моркву.
Тепер гобимо голубці - беремо листочок кладемо на нього фарш і загортаємо наш голубець у формі трукутника. Це досить легко.
Легко збиваємо яйця, додоємо сіль, перець, трошки мінеральної води. Обмочуємо з двох сторін голубець і злегка обжарюємо.
На дно кастрюлки викладаємо верхнє листя з капусти, яке не використали, порізаний качан - робимо таку собі подушку для голубців, я ще клала пергамент. Викладаємо так- шар обжарених голубців - зверху трохи жареної цибулі з моркваю, знову голубці і т.д. Потім залити гарячою водою, трохи підсолити і поставити тушкуватись до готовності.
Смачного!!!! Спробуйте - не пошкодуєте:)))))


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 27/10/2011, 09:58 | Сообщение # 85
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Маряна)
Голубці-трикутники

досить цікавий рецепт


 
МарянаДата: Четвер, 27/10/2011, 13:31 | Сообщение # 86
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Моя мама також не вірила, що можуть бути такі голубці - а як спробувала, то не змогла відірватись!!!

 
LILEJAДата: Четвер, 27/10/2011, 20:36 | Сообщение # 87
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Маряна, прочитала рецепт і аж голубців захотіла. Вірю, що дуже смачно! smile

 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 11:05 | Сообщение # 88
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дівчата хто готує шпинат???? Діліться рецептами!!!!

 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 15:29 | Сообщение # 89
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Готувала сьогодні вперше і тепер реккомендую!!! (сам рецепт взятий з форуму "малеча", а прописними буквами будуть зазначені мої зміни)
Пиріг зі шпинатом і сиром
Для тіста: 0,5 кг борошна
1 скл води
2 ст.л. оливкової олії
дрібка солі
Для начинки: 1 кг свіжого або замороженого шпинату ( в мене було 4 пучки, скільки то точн є незнаю, але точно не 1 кг)
0,5 кг кисломолочного сиру ( в мене було десь грам 800)
1 черства булочка ( я дала 2)
0,5 скл. молока
7 яєць
сіль, перець, майоран, оливкова олія
З борошна, солі, води і олії замісити тісто. Розділити його на 12 однакових кульок і, загорнувши у харчову плівку, залишити на годину. Шпинат дрібко посікти і тушкувати в оливковій олії (2ст.л.) до готовності (заморожений шпинат попередньо не розморожувати). 5 яєць круто відварити, вистудити і почистити. Булочку розмочити в молоці, додати 2 яйця і все разом змішати з сиром і шпинатом. Розкачати кожну кульку в тонкий пласт відповідно до діаметру форми. Вкласти 6 пластів тіста, кожен пласт слід змастити оливковою олією. Покрити пласти тіста начинкою. В начинці зробити 5 заглибин і покласти в них відварені яйця. Зверху викласти решту пластин (кожну знову змастити олією). Краї пирога скріптти і випікати близько години при 180 градусах.
Мої зміни: я робила не 12 кульок а тільки 4, в мене квадратна склана форма ) відповідн не по 6 пластів тіста а тільки по 2. І яйця я порізала кубиками і додала до начинки.Зверху змастила сирим яйцем
фото тут


 
PocяДата: П`ятниця, 28/10/2011, 19:46 | Сообщение # 90
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Пиріг зі шпинатом і сиром


Дуже апетитно виглядає пиріг. треба собі попробувати таке витворити а то мої хлопці не дуже уважають шпинат а він же такий корисний!!! Дякую,Зоряночко за рецепт!!!





Сообщение отредактировал Pocя - П`ятниця, 28/10/2011, 19:47
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024