Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
|
|
zoo | Дата: Середа, 27/07/2011, 17:24 | Сообщение # 76 |
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
| Улянка, СМАКОТАААААА!!!! КЛАС ТРЕБА СПРОБУВАТИ!!!!
Мене звати Тетяна
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 27/07/2011, 20:39 | Сообщение # 77 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Улянка) Голубці"Марусин поясок" І я ще такого не їла...Але думаю що смачне!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 27/07/2011, 22:09 | Сообщение # 78 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Улянка) Голубці"Марусин поясок" я вже того захотіла.Цікаво!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дякую за рецепт!!!!!!!!!!!
|
|
| |
stina | Дата: Четвер, 28/07/2011, 17:49 | Сообщение # 79 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (Улянка) Голубці"Марусин поясок" Цікавий рецепт ніколи таких не пробувала. Дякую!
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Улянка | Дата: Четвер, 28/07/2011, 20:00 | Сообщение # 80 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Ще хочу сказати, що начинку можна закрутити в листя з винограда, теж дуже смачно!!!
s
|
|
| |
|
Pocя | Дата: Четвер, 28/07/2011, 20:43 | Сообщение # 82 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Улянка) Голубці"Марусин поясок"
Цікавий рецепт! З виноградним листям їла-смачно, а от з буряковим ні. Треба буде спробувати але в начинку додам мясо а то мої хлопці мене не зрозуміють! Дякую Улянко за рецепт!
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 30/07/2011, 17:37 | Сообщение # 83 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Уляночко!!!І я ще не їла такого але чула.Думаю що спробую.Крупа є ,шкварки теж.Лишень треба скочити на город нарвати зелені і листя з буряка
|
|
| |
Маряна | Дата: Четвер, 27/10/2011, 09:16 | Сообщение # 84 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| Поділюсь з Вами таким рецептом голубців (наразі без фото), робила перший раз не знала чи будуть смачні, а вийшли - пальчики оближеш. Голубці-трикутники 1 ст рису 0,4-0,5 кг фаршу 3 цибулини середнього розміру 2 моркви 2 качани капусти (у мене була савойська) 3-4 яйця олія сіль, перець. приправи до смаку Рис запарити у 2 ст. води, накрити кришклою. Капусту ошпарити у воді з невеликою кількість оцту і солі, але так, щоб вона була мякша, ніж завжди робите. Зрізати з ней товстіші частини. 1 цибулину порізати кубиками і обжарити на олії, додати 1 натерту моркву. Змішати рис, форш і цибулю піджарену, додати приправи. Все добре вимішати. Окремо 2 цибулини порізати на смужки і обжарити, додоти натерту моркву. Тепер гобимо голубці - беремо листочок кладемо на нього фарш і загортаємо наш голубець у формі трукутника. Це досить легко. Легко збиваємо яйця, додоємо сіль, перець, трошки мінеральної води. Обмочуємо з двох сторін голубець і злегка обжарюємо. На дно кастрюлки викладаємо верхнє листя з капусти, яке не використали, порізаний качан - робимо таку собі подушку для голубців, я ще клала пергамент. Викладаємо так- шар обжарених голубців - зверху трохи жареної цибулі з моркваю, знову голубці і т.д. Потім залити гарячою водою, трохи підсолити і поставити тушкуватись до готовності. Смачного!!!! Спробуйте - не пошкодуєте:)))))
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 27/10/2011, 09:58 | Сообщение # 85 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Маряна) Голубці-трикутники досить цікавий рецепт
|
|
| |
Маряна | Дата: Четвер, 27/10/2011, 13:31 | Сообщение # 86 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| Моя мама також не вірила, що можуть бути такі голубці - а як спробувала, то не змогла відірватись!!!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Четвер, 27/10/2011, 20:36 | Сообщение # 87 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Маряна, прочитала рецепт і аж голубців захотіла. Вірю, що дуже смачно!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 11:05 | Сообщение # 88 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Дівчата хто готує шпинат???? Діліться рецептами!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 15:29 | Сообщение # 89 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Готувала сьогодні вперше і тепер реккомендую!!! (сам рецепт взятий з форуму "малеча", а прописними буквами будуть зазначені мої зміни) Пиріг зі шпинатом і сиром Для тіста: 0,5 кг борошна 1 скл води 2 ст.л. оливкової олії дрібка солі Для начинки: 1 кг свіжого або замороженого шпинату ( в мене було 4 пучки, скільки то точн є незнаю, але точно не 1 кг) 0,5 кг кисломолочного сиру ( в мене було десь грам 800) 1 черства булочка ( я дала 2) 0,5 скл. молока 7 яєць сіль, перець, майоран, оливкова олія З борошна, солі, води і олії замісити тісто. Розділити його на 12 однакових кульок і, загорнувши у харчову плівку, залишити на годину. Шпинат дрібко посікти і тушкувати в оливковій олії (2ст.л.) до готовності (заморожений шпинат попередньо не розморожувати). 5 яєць круто відварити, вистудити і почистити. Булочку розмочити в молоці, додати 2 яйця і все разом змішати з сиром і шпинатом. Розкачати кожну кульку в тонкий пласт відповідно до діаметру форми. Вкласти 6 пластів тіста, кожен пласт слід змастити оливковою олією. Покрити пласти тіста начинкою. В начинці зробити 5 заглибин і покласти в них відварені яйця. Зверху викласти решту пластин (кожну знову змастити олією). Краї пирога скріптти і випікати близько години при 180 градусах. Мої зміни: я робила не 12 кульок а тільки 4, в мене квадратна склана форма ) відповідн не по 6 пластів тіста а тільки по 2. І яйця я порізала кубиками і додала до начинки.Зверху змастила сирим яйцем фото тут
|
|
| |
Pocя | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 19:46 | Сообщение # 90 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Пиріг зі шпинатом і сиром
Дуже апетитно виглядає пиріг. треба собі попробувати таке витворити а то мої хлопці не дуже уважають шпинат а він же такий корисний!!! Дякую,Зоряночко за рецепт!!!
Сообщение отредактировал Pocя - П`ятниця, 28/10/2011, 19:47 |
|
| |