Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
|
|
Pavluk | Дата: Субота, 07/05/2011, 23:41 | Сообщение # 61 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| LILEJA, то не те слово. Напевно наступного тижня буду готувати. Мій чоловік не любить овочеві страви, а від цих кабачків, за вуха не відтягну
|
|
| |
LILEJA | Дата: Субота, 07/05/2011, 23:44 | Сообщение # 62 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Дуже люблю кабачки. Ще тушу їх з овочами. Треба купити і випробувати новий рецепт.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 11/07/2011, 23:33 | Сообщение # 63 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Баклажани запечені з сиром Фета (рецепт з просторів інтернету випробуваний мною особисто) Розігріти духовку до 200 градусів. Розрізати баклажани навпіл уздовж (не відрізаючи зелену частину). У кожній половинці ножем зробити по діагоналі кілька паралельних надрізів в один бік, а потім – в інший, так, щоб утворився малюнок з ромбів. Шкірку не протикати. Щедро полити половинки оливковою олією. Посолити, поперчити, посипати сумішшю італійських спецій викласти баклажани м’якоттю догори на деко поставити в духовку приблизно на 25-30 хв. Фету (на 1 великий баклажан – десь 150 г) розім’яти виделкою, додати сироватку, щоб консистенція стала як у густої сметани. Покласти зубчик подрібненого часнику, додати ті ж спеції. Вийняти баклажани, намастити фетою і поставити в духовку ще на 10 хв. Вийняти, посипати петрушкою чи іншою зеленню до смаку
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Понеділок, 11/07/2011, 23:33 |
|
| |
Оленка14 | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 09:44 | Сообщение # 64 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Як смачно!!!! Люблю баклажани!
|
|
| |
Улянка | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 10:54 | Сообщение # 65 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Зоряна9810, я теж обожнюю баклажани! Дякую Зорянко!!!
s
|
|
| |
Pocя | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 11:41 | Сообщение # 66 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Баклажани-це супер!!! Дякую Зорянко за рецепт! А як подано смачно!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 12:05 | Сообщение # 67 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Улянка, Pocя, Оленка14, готуйте на здоров"я! Навіть мій чоловік який спокійно ставиться до баклажанів, сказав що дійсно СМАЧНО!!!! а це для мене накйкраща похвала, коли домашнім подобається.
|
|
| |
zoo | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 13:00 | Сообщение # 68 |
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
| Зоряна9810, СУПЕР-ЇДА!
Мене звати Тетяна
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 15:34 | Сообщение # 69 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Зоряно, що ти робиш зі мною,я вже облизала монітор.Балдю від баклажанів.
|
|
| |
stina | Дата: Середа, 13/07/2011, 13:31 | Сообщение # 70 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Гарний рецепт баклажанів .
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 14/07/2011, 12:52 | Сообщение # 71 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Зоряна9810, рецепт скопіювала, бо вже бачу, що для любителів баклажанів це - смакота неймовірна. (А у тебе на фото вони взагалі так апетитно виглядають) Ось ще трохи почекаю сезону баклажанів і обов'язково приготую.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 14/07/2011, 12:58 | Сообщение # 72 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Talochka) для любителів баклажанів це - смакота неймовірна. це точно, бо я одна із них...
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 27/07/2011, 16:32 | Сообщение # 73 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Голубці"Марусин поясок"
листя з червоного буряка, кукурудзяна крупа грубого помолу, шкварки, петрушка, кріп,цибуля, сіль, перець.
Окунути на 1хв. листя з буряка в окріп, остудити. Зварити кукурудзяну крупу(я даю дрібного помолу-швидше вариться), додати шкварки,багато зелені, спеції. Закрутити голубці. Варити на слабкому вогні 15хв. Смачного!!!
s
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 27/07/2011, 16:50 | Сообщение # 74 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Улянка, оце так пояски Марусині...не їла ще такого, і що смачне бурякове листя???? але що я таке питаю раз господиня виставила рецепт з фото значить не смачні а смачнющі!!!!
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 27/07/2011, 16:51 | Сообщение # 75 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Зоряна9810, ДУЖЕ СМАЧНЕ!!!!!!!!!!!!!!!
s
|
|
| |