В гості до Ірини
 Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
PavlukДата: Субота, 07/05/2011, 23:41 | Сообщение # 61
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
LILEJA, то не те слово. Напевно наступного тижня буду готувати. Мій чоловік не любить овочеві страви, а від цих кабачків, за вуха не відтягну happy happy happy

 
LILEJAДата: Субота, 07/05/2011, 23:44 | Сообщение # 62
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Дуже люблю кабачки. Ще тушу їх з овочами. Треба купити і випробувати новий рецепт. happy

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 11/07/2011, 23:33 | Сообщение # 63
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Баклажани запечені з сиром Фета (рецепт з просторів інтернету випробуваний мною особисто)
Розігріти духовку до 200 градусів.
Розрізати баклажани навпіл уздовж (не відрізаючи зелену частину). У кожній половинці ножем зробити по діагоналі кілька паралельних надрізів в один бік, а потім – в інший, так, щоб утворився малюнок з ромбів. Шкірку не протикати.
Щедро полити половинки оливковою олією. Посолити, поперчити, посипати сумішшю італійських спецій
викласти баклажани м’якоттю догори на деко поставити в духовку приблизно на 25-30 хв.
Фету (на 1 великий баклажан – десь 150 г) розім’яти виделкою, додати сироватку, щоб консистенція стала як у густої сметани. Покласти зубчик подрібненого часнику, додати ті ж спеції.
Вийняти баклажани, намастити фетою і поставити в духовку ще на 10 хв. Вийняти, посипати петрушкою чи іншою зеленню до смаку




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Понеділок, 11/07/2011, 23:33
 
Оленка14Дата: Вівторок, 12/07/2011, 09:44 | Сообщение # 64
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Як смачно!!!! Люблю баклажани!
 
УлянкаДата: Вівторок, 12/07/2011, 10:54 | Сообщение # 65
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Зоряна9810, я теж обожнюю баклажани! happy Дякую Зорянко!!! applause

s
 
PocяДата: Вівторок, 12/07/2011, 11:41 | Сообщение # 66
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Баклажани-це супер!!! Дякую Зорянко за рецепт! А як подано смачно!!!

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 12/07/2011, 12:05 | Сообщение # 67
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Улянка, Pocя, Оленка14, готуйте на здоров"я! Навіть мій чоловік який спокійно ставиться до баклажанів, сказав що дійсно СМАЧНО!!!! а це для мене накйкраща похвала, коли домашнім подобається.

 
zooДата: Вівторок, 12/07/2011, 13:00 | Сообщение # 68
zoo
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
Зоряна9810, СУПЕР-ЇДА! smile

Мене звати Тетяна
 
ЛесяДата: Вівторок, 12/07/2011, 15:34 | Сообщение # 69
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Зоряно, що ти робиш зі мною,я вже облизала монітор.Балдю від баклажанів.

 
stinaДата: Середа, 13/07/2011, 13:31 | Сообщение # 70
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Гарний рецепт баклажанів .

Мене звати Людмила!
 
TalochkaДата: Четвер, 14/07/2011, 12:52 | Сообщение # 71
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Зоряна9810, рецепт скопіювала, бо вже бачу, що для любителів баклажанів це - смакота неймовірна. (А у тебе на фото вони взагалі так апетитно виглядають) Ось ще трохи почекаю сезону баклажанів і обов'язково приготую. biggrin

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 14/07/2011, 12:58 | Сообщение # 72
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Talochka)
для любителів баклажанів це - смакота неймовірна.

це точно, бо я одна із них... happy happy happy


 
УлянкаДата: Середа, 27/07/2011, 16:32 | Сообщение # 73
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Голубці"Марусин поясок"

листя з червоного буряка,
кукурудзяна крупа грубого помолу,
шкварки,
петрушка, кріп,цибуля,
сіль, перець.

Окунути на 1хв. листя з буряка в окріп, остудити. Зварити кукурудзяну крупу(я даю дрібного помолу-швидше вариться), додати шкварки,багато зелені, спеції. Закрутити голубці. Варити на слабкому вогні 15хв. Смачного!!!



s
 
Зоряна9810Дата: Середа, 27/07/2011, 16:50 | Сообщение # 74
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Улянка, оце так пояски Марусині...не їла ще такого, і що смачне бурякове листя???? але що я таке питаю раз господиня виставила рецепт з фото значить не смачні а смачнющі!!!! smile smile smile

 
УлянкаДата: Середа, 27/07/2011, 16:51 | Сообщение # 75
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Зоряна9810, ДУЖЕ СМАЧНЕ!!!!!!!!!!!!!!!

s
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024