Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
|
|
stina | Дата: П`ятниця, 28/10/2011, 20:32 | Сообщение # 91 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Пиріг зі шпинатом і сиром Ще не готовила зі шпинатом нічого треба буде при нагоді спробувати.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 17:22 | Сообщение # 92 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| У моєї сім"ї є також улюблена страва Голубці з сюрпризом,я думала я вже писала цей рецепт,але проглянула все і не знайшла,може десь тицьнула не в тему,я таке можу.І так Голубці. капусту запарити як звичайно,розібрати листки,зрізати прожилки. Готуємо основу для нашої начинки,потерти картоплю як на деруни,посолити,дати перць,яйця2 шт,чуть сметани,і пожарити деруни,але маленького розміру. Тепер робимо начинку до наших голубців:фарш мясний змішати з цибулько дрібно різаною,сіллю,перцем і яйцем(фаршу беремо в залежності від кі-сті капустних листків.Тепер ліпимо наші голубці: на листок даємо один дерун і трохи фаршу і завертаємо як зазвичай голубці і складаємо у каструлю підготовлену і вистелену листям.Коли всі голубці поліпили,заливаємо водою і ставимо варити.Десь за пів години до кінця варки я засипаю тушену моркву з цибулькою і заливаю сметаною розведеною молоком або водою.Сіль приправу до смаку.Смачного.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 08/11/2011, 17:41 |
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 17:31 | Сообщение # 93 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Голубціз сюрпризом, Нє про такі голубці я ще не чула Щось цікавеньке дякую!!!
|
|
| |
канарка | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 18:07 | Сообщение # 94 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) Голубці з сюрпризом
Цікаві у Вас рецепти. Дякую що ділитеся з нами.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 18:09 | Сообщение # 95 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Мені не жалко,хай всі смакують смачну їжу,я як обіцяла ділюсь рецептами потроху,щоб не набриднути.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 18:24 | Сообщение # 96 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) щоб не набриднути. та що це за дурниці, цікавими рецептами ніколи ніхто не набридає...
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 10/12/2011, 23:51 | Сообщение # 97 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Каша гречана запечена з грибами. Продукти: 200 грам гречки 50 грам масла 200 грам грибів ( печериці свіжі) цибулина 350 мл сметани 1 яйце 30 грам твердого сиоу жир для змащування форми. Приготування: Гречку зварити з маслом . ( думаю всі знають як варити гречку) Гриби почистити порізати, додати порізану цибулю, трошки масла, трошки солі, води, перець чорний, і тушкувати до готовності. Половину готової каші викласти у змащену жиром форму, на кашу шар грибів. І тоді накрити кашею що залишилася. Залити збитою підсоленою сметаною з яйцем. Зверху посипати твердим сиром і запекти в духовці.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 11/12/2011, 00:02 | Сообщение # 98 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Каша гречана запечена з грибами. Дякую, все що з гречкою то моє, я її собі окремо готую!!!!!!!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 11/12/2011, 00:25 | Сообщение # 99 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (оксанка) все що з гречкою то моє, я її собі окремо готую!!!!!!!!! Оксанко зготуй, тобі сподобається....
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 11/12/2011, 01:11 | Сообщение # 100 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, Я теж люблю гречку,треба буде спробувати.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Неділя, 11/12/2011, 15:50 | Сообщение # 101 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Зоряна9810, дуже апетитний вигляд має така гречка(хоч я не великий її шанувальник ) але таку спробую
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 25/01/2012, 19:33 | Сообщение # 102 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Гарбузяні чіпси: Порізати гарбуз на скибочки,середні,не дуже грубі, і не дуже тонкі: Присипати сіллю і перцем і дати постояти з 10 хв. Потім в клар з яєць,борошна, менеральної води,куркуми і давленого часничку їх гарно окунути: І смажити на розігрітій олії до золотистого кольору з обох боків А потім то поїдати з сметанкою,або без: Точнісінько так само можна ці скибки запекти але вже без кляру просто виклавши на деко збризнути маслом і посипати приправками... Просто до "не можу", а смачно дуже....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
irusyk | Дата: Середа, 25/01/2012, 19:36 | Сообщение # 103 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Каша гречана запечена з грибами. класна ідейка!!!! треба буде обовязково спробувати))) дякую!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 25/01/2012, 19:50 | Сообщение # 104 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Гарбузяні чіпси: то якраз рецепт до теми про ДІЄТУ ... смачного!!!
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 25/01/2012, 22:20 | Сообщение # 105 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) то якраз рецепт до теми про ДІЄТУ ... не зовсім,бо кляр не назвеш дієтичним. Завтра буду запікати гарбуз з лимоном,шо з того вийде розкажу вже завтра
Я ОЛЯ!
|
|
| |