Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 22/03/2011, 19:23 | Сообщение # 46 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Рецепт в піст!!!!Саме те що треба!Дякую,Улянко!!!
|
|
| |
LILEJA | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 00:08 | Сообщение # 47 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Запечена гречка 400 г вареної гречки розмішати з 2 яйцями, додати 1 ч л майонезу і натерту на терці сардельку. Викласти в змащену форму. Зверху негострим соусом намалювати косі лінії і запекти. Картопляна запіканка з сиром 1 кг картоплі 350 г сиру 2 яйця 2-3 ст л муки петрушка, кріп 1 ст л сметани. Картоплю відварити, почистити, перемолоти, посолити, додати 1 яйце, муку і перемішати. Сир перемолоти, посолити, поперчити, додати яйце і подрібнену зелень. Половину картоплі викласти у змащену форму, потім викласти сир і зверху решту картоплі. Верх запіканки змастити сметаною і запекти.
Сообщение отредактировал LILEJA - П`ятниця, 01/04/2011, 00:20 |
|
| |
LILEJA | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 00:34 | Сообщение # 48 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Запіканка зі спагетті, грибами та куркою 250 г спагетті 100 г майонезу або сметани 300 г курячого філе 250 г грибів 1 яйце 2 цибулі 150 г твердого сиру 8-10 оливок. Спагетті відварити, промити, викласти у змащену форму. Майонез чи сметану збити з яйцями, додати спеції, полити спагетті. Гриби обсмажити з цибулею, окремо обсмажити куряче філе. На спагетті викласти гриби, полити кетчупом і оливковою олією, викласти куряче мясо. Оливки розрізати пополам і викласти опуклою стороною вверх, посипати тертим сиром. Запікати 15 хв. В запіканку можна додати також помідори, моркву, зелений горошок. Смачного!
|
|
| |
Улянка | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 10:10 | Сообщение # 49 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| LILEJA, гарні рецептики! Дякую!
s
|
|
| |
zoo | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:51 | Сообщение # 50 |
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
| Улянка, я їх теж люблю, дякую за рецепт.
Мене звати Тетяна
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 18:26 | Сообщение # 51 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| LILEJA, як багато нових запіканок,дякую за рецепти. А в картопляній запіканці сир домашній чи твердий російський???
|
|
| |
LILEJA | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 20:28 | Сообщение # 52 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (Леся) сир домашній чи твердий російський? домашній сир
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 02/05/2011, 15:44 | Сообщение # 53 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пригощайтесь на моїй сторінці Цуккіні з сиром
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Понеділок, 02/05/2011, 15:44 |
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 03/05/2011, 13:22 | Сообщение # 54 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Загляньте до мене на сторінку,на Вас чекає рецепт Молода капуста тушена зі свининою
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 03/05/2011, 14:12 | Сообщение # 55 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| ну як ти робиш такі апетитні фото???
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 03/05/2011, 14:33 | Сообщение # 56 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Леся) ну як ти робиш такі апетитні фото??? Лесю,скажу по секрету,то мені фотік чоловік на 8 березня подарував
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 04/05/2011, 13:10 | Сообщение # 57 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) то мені фотік чоловік на 8 березня подарував та в мене їх аж дв а,один цифровичок і професійний фотоапарат доньки,але напевно з мене поганий фотограф.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Середа, 04/05/2011, 13:20 | Сообщение # 58 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (Леся) та в мене їх аж дв а Так і я. Є чим фотографувати, але вміння, мабуть, не стає.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Субота, 07/05/2011, 23:37 | Сообщение # 59 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Ходила нині по базарі побачила, що вже продають свіжі кабачки. Маленькі, сочні та ніжні. Пригадала, що милулого року готувала макоту під назвою Фаршировані кабачки. Пропоную вам попробувати і оцінити цю смакоту. Фаршировані кабачки Отже, для страви потрібно: молоденькі кабачки, булочку, курячий або м'ясний фарш, сіль, перець до смаку, вершкове масло. Кабачки добре помити, розрізати навпіл та вийняти серединку. Розігріти сковороду і розтопити трохи масла. На цьому маслі обжарити кабачок, до ледь золотистої скоринки. Підготувати фарш як на котлети. Можна до фаршу додати помелену серединку з кабачка, так буде ще сочніше. Приправити до смаку і начинити половинки кабачків. Поскладати половинки у каструльку стоячи, щоб фарш не випав. Залати будь яким соусом, який вам найкраще вдається і любиться. Все це поставити в духовку десь на 30-40хв. Смакує як гарячим, так і охолодженим. Попробуйте не пошкодуєте. Я заливала соусом Бешамель Хотіла написати рецепт, але побачила, що наша Оля вже раніше виклала. За цим рецептом я його готую завжди.
Сообщение отредактировал Pavluk - Субота, 07/05/2011, 23:40 |
|
| |
LILEJA | Дата: Субота, 07/05/2011, 23:40 | Сообщение # 60 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Фаршировані кабачки я теж таке люблю. смакотааааааааааа!
|
|
| |
|