В гості до Ірини
 Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
ir71Дата: Вівторок, 22/03/2011, 19:23 | Сообщение # 46
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Улянка)
РИСОВИКИ

Рецепт в піст!!!!Саме те що треба!Дякую,Улянко!!!


 
LILEJAДата: П`ятниця, 01/04/2011, 00:08 | Сообщение # 47
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Запечена гречка

400 г вареної гречки розмішати з 2 яйцями, додати 1 ч л майонезу і натерту на терці сардельку. Викласти в змащену форму. Зверху негострим соусом намалювати косі лінії і запекти.

Картопляна запіканка з сиром
1 кг картоплі
350 г сиру
2 яйця
2-3 ст л муки
петрушка, кріп
1 ст л сметани.
Картоплю відварити, почистити, перемолоти, посолити, додати 1 яйце, муку і перемішати.
Сир перемолоти, посолити, поперчити, додати яйце і подрібнену зелень.
Половину картоплі викласти у змащену форму, потім викласти сир і зверху решту картоплі. Верх запіканки змастити сметаною і запекти.




Сообщение отредактировал LILEJA - П`ятниця, 01/04/2011, 00:20
 
LILEJAДата: П`ятниця, 01/04/2011, 00:34 | Сообщение # 48
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Запіканка зі спагетті, грибами та куркою

250 г спагетті
100 г майонезу або сметани
300 г курячого філе
250 г грибів
1 яйце
2 цибулі
150 г твердого сиру
8-10 оливок.

Спагетті відварити, промити, викласти у змащену форму.
Майонез чи сметану збити з яйцями, додати спеції, полити спагетті.
Гриби обсмажити з цибулею, окремо обсмажити куряче філе.
На спагетті викласти гриби, полити кетчупом і оливковою олією, викласти куряче мясо. Оливки розрізати пополам і викласти опуклою стороною вверх, посипати тертим сиром. Запікати 15 хв.
В запіканку можна додати також помідори, моркву, зелений горошок. Смачного!


 
УлянкаДата: П`ятниця, 01/04/2011, 10:10 | Сообщение # 49
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
LILEJA, гарні рецептики! Дякую!



s
 
zooДата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:51 | Сообщение # 50
zoo
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
Улянка, я їх теж люблю, дякую за рецепт.

Мене звати Тетяна
 
ЛесяДата: П`ятниця, 01/04/2011, 18:26 | Сообщение # 51
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
LILEJA, як багато нових запіканок,дякую за рецепти.
А в картопляній запіканці сир домашній чи твердий російський???


 
LILEJAДата: П`ятниця, 01/04/2011, 20:28 | Сообщение # 52
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (Леся)
сир домашній чи твердий російський?

домашній сир


 
Яринка-1Дата: Понеділок, 02/05/2011, 15:44 | Сообщение # 53
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пригощайтесь на моїй сторінці

Цуккіні з сиром

Прикрепления: 5735177.jpg (110.7 Kb)


Сообщение отредактировал Яринка-1 - Понеділок, 02/05/2011, 15:44
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 03/05/2011, 13:22 | Сообщение # 54
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Загляньте до мене на сторінку,на Вас чекає рецепт

Молода капуста тушена зі свининою

 
ЛесяДата: Вівторок, 03/05/2011, 14:12 | Сообщение # 55
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
ну як ти робиш такі апетитні фото???

 
Яринка-1Дата: Вівторок, 03/05/2011, 14:33 | Сообщение # 56
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Леся)
ну як ти робиш такі апетитні фото???

Лесю,скажу по секрету,то мені фотік чоловік на 8 березня подарував
 
ЛесяДата: Середа, 04/05/2011, 13:10 | Сообщение # 57
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
то мені фотік чоловік на 8 березня подарував

та в мене їх аж дв smile а,один цифровичок і професійний фотоапарат доньки,але напевно з мене поганий фотограф. smile smile smile


 
LILEJAДата: Середа, 04/05/2011, 13:20 | Сообщение # 58
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (Леся)
та в мене їх аж дв а

Так і я. Є чим фотографувати, але вміння, мабуть, не стає. happy happy happy


 
PavlukДата: Субота, 07/05/2011, 23:37 | Сообщение # 59
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ходила нині по базарі побачила, що вже продають свіжі кабачки. Маленькі, сочні та ніжні. Пригадала, що милулого року готувала макоту під назвою
Фаршировані кабачки. Пропоную вам попробувати і оцінити цю смакоту.
Фаршировані кабачки
Отже, для страви потрібно:
молоденькі кабачки, булочку, курячий або м'ясний фарш, сіль, перець до смаку, вершкове масло.
Кабачки добре помити, розрізати навпіл та вийняти серединку. Розігріти сковороду і розтопити трохи масла. На цьому маслі обжарити кабачок, до ледь золотистої скоринки. Підготувати фарш як на котлети. Можна до фаршу додати помелену серединку з кабачка, так буде ще сочніше. Приправити до смаку і начинити половинки кабачків. Поскладати половинки у каструльку стоячи, щоб фарш не випав. Залати будь яким соусом, який вам найкраще вдається і любиться. Все це поставити в духовку десь на 30-40хв. Смакує як гарячим, так і охолодженим. Попробуйте не пошкодуєте.
Я заливала соусом Бешамель
Хотіла написати рецепт, але побачила, що наша Оля вже раніше виклала. За цим рецептом я його готую завжди.




Сообщение отредактировал Pavluk - Субота, 07/05/2011, 23:40
 
LILEJAДата: Субота, 07/05/2011, 23:40 | Сообщение # 60
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Фаршировані кабачки

я теж таке люблю. смакотааааааааааа!


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024