Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 14:23 | Сообщение # 31 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Лідо,у тебе шикарне різотто получилось!Таке багате!!!Я теж готую таку страву досить часто,але більше даю овочів а мяса не даю.Якщо з мясом то вже роблю плов.Дякую за рецептик!!!!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 14:28 | Сообщение # 32 |
Группа: Видалені
| romlida, Така апетитна страва!!!!!!
|
|
| |
мамця | Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 19:32 | Сообщение # 33 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Дякую Лідо за рецепт, я таку страву часто готую в піст, но звичайно без мяса.Даю ще помідори, і гриби.Але твій смачніший, бо з мяском.
Оксана Я.
Сообщение отредактировал мамця - П`ятниця, 25/06/2010, 19:33 |
|
| |
Marta | Дата: Середа, 28/07/2010, 22:31 | Сообщение # 34 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
| Лазанья з овочів (ідея з ДФ) 2 лаваша 2 кабачки 1 морквина велика 1 болгарський перець 400 гр шампінйонів 100гр сиру помідори (7-8шт) майонез зелень Кабачки почищені і нарізані кружельцями підтушити трішки на пательні.Грибочки теж підсмажити з цибулькою і морквою.В готову посудину кладемо на дно лаваш (в мене була посудина круглої форми тому лаваш я вирізала під неї),потім кабачки,грибочки,помідорчичи нарізані,перчик нарізаний і так далі слоями викладувати перемащуючи майонезом.В мене вийшло 6 слоїв і на останній слой натерти сиру.Пекти при 200гр 30-40хв. Вибачаюсь за фото,але зразу свіженькою не вдалося сфоткати всі були заняті поїданням її,фоткала аж на наступний день з того що лишилось.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 29/07/2010, 10:20 | Сообщение # 35 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Marta) але зразу свіженькою не вдалося сфоткати всі були заняті поїданням її,фоткала аж на наступний день з того що лишилось. А нам і на другий день смачно.Дякую Марто за рецепт!!!!
|
|
| |
marjna | Дата: П`ятниця, 27/08/2010, 15:35 | Сообщение # 36 |
дегустатор
Группа: Своя людина
Сообщений: 42
Статус: Offline
| Овочеве асорті Всі інгредієнти нарізаються пластинками 0,5 см і обсмажують на рослинній або оливковій олії до готовності . Викладається на тарілку , посипати дрібно нарубаною зеленню і затирається сиром. 1 велика картоплина 1 цукіні 6 великих печериць Шматочок твердого сиру Сіль , перець за смаком. За бажанням можна додати рубаний часник.
Життя прекрасне!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 29/08/2010, 17:57 | Сообщение # 37 |
Группа: Видалені
| marjna, Щось цікаве!!!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 29/08/2010, 19:52 | Сообщение # 38 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| marjna, Актуальне в майже осінню пору! Дякую за ідейку.
|
|
| |
Яринка | Дата: Середа, 16/03/2011, 21:51 | Сообщение # 39 |
дегустатор
Группа: файна газдиня
Сообщений: 43
Статус: Offline
| картопляна запіканка Картоплюсиру нарізати плястерками.форму для запікання змастити олією.виложити шар картоплі.далі цибульку засмажену з морквою.знову шар картоплі посолити.поперчити.далі шинку або копчену ковбаску порізану соломкою.потім порізані печериці.Це все залити сумішшю:яйця збити зі сметаною і небагато майонезу.Поставити в розігріту духовку на 1 год.Потім затерти твердим сиром і поставити ще на 10 хв.щоб сир розплавився.Смачного!
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 16/03/2011, 21:57 | Сообщение # 40 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Яринко, дякую за рецепт!!! То має бути смачне!!!
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 16/03/2011, 22:49 | Сообщение # 41 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Яринка, апетитна запіканочка! Я частенько роблю запіканки, скористаюсь вашим рецептом. Дякую.
s
Сообщение отредактировал Улянка - Четвер, 17/03/2011, 11:05 |
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 17/03/2011, 07:05 | Сообщение # 42 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (Яринка) картопляна запіканка Дівчата, що то ви так всі гарно подякували, а подаруночка господинці пошкодували дати? Ану не просто хвалимо одна одну, а даємо подаруночки, або піднімаємо бали! А то ми щось такі скупі, ніби гроші за то платимо. п.с. Яринко, запіканка справді смачна.:flower: Я таку теж роблю.
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 17/03/2011, 13:07 | Сообщение # 43 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Яринка, я теж подібну запіканку печу.Дуже смачна.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 17/03/2011, 15:21 | Сообщение # 44 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Яринка, чудовий рецепт і гарно написаний рецепт.Дякую!!! Я поредагувала твоє повід,але як надалі будуть такі великі фото то буду видаляти.У нас є темка,де можна повчитися зменшувати фото і тоді завантажувати на форум ТИЦЬ
|
|
| |
Улянка | Дата: Вівторок, 22/03/2011, 17:15 | Сообщение # 45 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| РИСОВИКИ 1 упаковка вафельних листів, 700-800 гр. рису, 2 середні морквини, 1 велика цибуля, 1 б. консерви сардини сіль, перець, зелень. Рис запарити, спасерувати моркву і цибулю. Коли рис трохи остине легенько змішати з морквою і цибулею та сардинами, також додати сіль, перець, зелень. Викласти на вафельний лист рисову масу і зверху накрити другим, легенько притиснувши. Порізати на невеличкі прямокутнички, обжарити в збитому яйці. СМАЧНОГО!!!
s
|
|
| |