В гості до Ірини
 Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Овочеві страви, круп'яні страви, гарніри
ir71Дата: П`ятниця, 25/06/2010, 14:23 | Сообщение # 31
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Лідо,у тебе шикарне різотто получилось!Таке багате!!!Я теж готую таку страву досить часто,але більше даю овочів а мяса не даю.Якщо з мясом то вже роблю плов.Дякую за рецептик!!!!

 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 25/06/2010, 14:28 | Сообщение # 32
Группа: Видалені





romlida, Така апетитна страва!!!!!!
 
мамцяДата: П`ятниця, 25/06/2010, 19:32 | Сообщение # 33
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Дякую Лідо за рецепт, я таку страву часто готую в піст, но звичайно без мяса.Даю ще помідори, і гриби.Але твій смачніший, бо з мяском. biggrin

Оксана Я.

Сообщение отредактировал мамця - П`ятниця, 25/06/2010, 19:33
 
MartaДата: Середа, 28/07/2010, 22:31 | Сообщение # 34
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
Лазанья з овочів (ідея з ДФ)

2 лаваша
2 кабачки
1 морквина велика
1 болгарський перець
400 гр шампінйонів
100гр сиру
помідори (7-8шт)
майонез
зелень

Кабачки почищені і нарізані кружельцями підтушити трішки на пательні.Грибочки теж підсмажити з цибулькою і морквою.В готову посудину кладемо на дно лаваш (в мене була посудина круглої форми тому лаваш я вирізала під неї),потім кабачки,грибочки,помідорчичи нарізані,перчик нарізаний і так далі слоями викладувати перемащуючи майонезом.В мене вийшло 6 слоїв і на останній слой натерти сиру.Пекти при 200гр 30-40хв.


Вибачаюсь за фото,але зразу свіженькою не вдалося сфоткати всі були заняті поїданням її,фоткала аж на наступний день з того що лишилось. ah

 
ir71Дата: Четвер, 29/07/2010, 10:20 | Сообщение # 35
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Marta)
але зразу свіженькою не вдалося сфоткати всі були заняті поїданням її,фоткала аж на наступний день з того що лишилось.

А нам і на другий день смачно.Дякую Марто за рецепт!!!!


 
marjnaДата: П`ятниця, 27/08/2010, 15:35 | Сообщение # 36
дегустатор
Группа: Своя людина
Сообщений: 42
Статус: Offline
Овочеве асорті

Всі інгредієнти нарізаються пластинками 0,5 см і обсмажують на рослинній або оливковій олії до готовності .
Викладається на тарілку , посипати дрібно нарубаною зеленню і затирається сиром.
1 велика картоплина
1 цукіні
6 великих печериць
Шматочок твердого сиру
Сіль , перець за смаком. За бажанням можна додати рубаний часник.

Прикрепления: 3371301.jpg (70.4 Kb)


Життя прекрасне!
 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 29/08/2010, 17:57 | Сообщение # 37
Группа: Видалені





marjna, Щось цікаве!!!!!!!
 
оксанкаДата: Неділя, 29/08/2010, 19:52 | Сообщение # 38
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
marjna, Актуальне в майже осінню пору! Дякую за ідейку.

 
ЯринкаДата: Середа, 16/03/2011, 21:51 | Сообщение # 39
Яринка
дегустатор
Группа: файна газдиня
Сообщений: 43
Статус: Offline
картопляна запіканка

Картоплюсиру нарізати плястерками.форму для запікання змастити олією.виложити шар картоплі.далі цибульку засмажену з морквою.знову шар картоплі посолити.поперчити.далі шинку або копчену ковбаску порізану соломкою.потім порізані печериці.Це все залити сумішшю:яйця збити зі сметаною і небагато майонезу.Поставити в розігріту духовку на 1 год.Потім затерти твердим сиром і поставити ще на 10 хв.щоб сир розплавився.Смачного!

 
AntaliaДата: Середа, 16/03/2011, 21:57 | Сообщение # 40
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Яринко, дякую за рецепт!!! То має бути смачне!!!
 
УлянкаДата: Середа, 16/03/2011, 22:49 | Сообщение # 41
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Яринка, апетитна запіканочка! Я частенько роблю запіканки, скористаюсь вашим рецептом. Дякую.


s

Сообщение отредактировал Улянка - Четвер, 17/03/2011, 11:05
 
ОляДата: Четвер, 17/03/2011, 07:05 | Сообщение # 42
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Яринка)
картопляна запіканка

Дівчата, що то ви так всі гарно подякували, а подаруночка господинці пошкодували дати? wink Ану не просто хвалимо одна одну, а даємо подаруночки, або піднімаємо бали! А то ми щось такі скупі, ніби гроші за то платимо. happy

п.с. Яринко, запіканка справді смачна.:flower: Я таку теж роблю.

 
ЛесяДата: Четвер, 17/03/2011, 13:07 | Сообщение # 43
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Яринка, я теж подібну запіканку печу.Дуже смачна.

 
ir71Дата: Четвер, 17/03/2011, 15:21 | Сообщение # 44
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринка, чудовий рецепт і гарно написаний рецепт.Дякую!!!
Я поредагувала твоє повід,але як надалі будуть такі великі фото то буду видаляти.У нас є темка,де можна повчитися зменшувати фото і тоді завантажувати на форум ТИЦЬ


 
УлянкаДата: Вівторок, 22/03/2011, 17:15 | Сообщение # 45
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
РИСОВИКИ

1 упаковка вафельних листів,
700-800 гр. рису,
2 середні морквини,
1 велика цибуля,
1 б. консерви сардини
сіль, перець, зелень.

Рис запарити, спасерувати моркву і цибулю. Коли рис трохи остине легенько змішати з морквою і цибулею та сардинами, також додати сіль, перець, зелень. Викласти на вафельний лист рисову масу і зверху накрити другим, легенько притиснувши. Порізати на невеличкі прямокутнички, обжарити в збитому яйці. СМАЧНОГО!!!



s
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024