В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Працюємо з мастикою та кремом
оксанкаДата: Понеділок, 16/08/2010, 22:06 | Сообщение # 106
оксанка
найкращі кондитери
Статус: Offline
Quote (мамця)
критику я сприймаю

Яка тут критика одне-НУ ПРОСТО МОЛОДЕЦЬ!!!!!!
А я також ну не наважуся,боюся опозоритися biggrin biggrin biggrin

мамцяДата: Четвер, 19/08/2010, 19:25 | Сообщение # 107
шеф-повар
Дівчата не бійтесь, пробуйте, це так захоплює.Я попробувала, перші були кострубаті, а цей вже кращий.Мені дуже подобається працювати з мастикою, біда лиш в тому, що не так багато родичів, щоб на їхніх тортах потренуватись.Дякую за добрі слова.

Оксана Я.

ir71Дата: Четвер, 19/08/2010, 23:20 | Сообщение # 108
ir71
адмін
Оксанко,тортик рівненький,а це вже супер!Туфлі ти зробила реального розміру?Дивляться гарно,бо акуратно зроблені,але я б зробила їх чуть меншими ніж вони є в реальності.Бо тоді вони апетитніше будуть вигдядати на торті.
Лілія гарна але не дороблена.Ти не зробила тичинок?чому?А як фарбуєш то трохи треба фарбу розмазувати тобто робити легкий перехід від білого до зеленого в серединці квіточки.А ось ці крапочки робити лише біля серединки.Хоча...може є і такі квіти.Я не знавець в цій області.
Оксано,ти не ображайся бо ж сама хотіла критики.Це все те що я побачила на торті,що відразу "впало в око".А від першого враження про торт то напишу тобі що ти молодчинка.Ростеш на очах!!!Кольори підібрала вдало і квіточка гарно вписалася в композицію.Шкода що показуєш нам дуже мало своїх тортиків.Та надіюся що у тебе все попереду!

мамцяДата: П`ятниця, 20/08/2010, 10:24 | Сообщение # 109
шеф-повар
Іра я не ображаюсь, Ти не уявляєш як я чекала на твоє висловлювання щодо мого торта.Тичинок не зробила , бо ще не купила,а щодо покраски, то я і не знала, як вона насправді виглядає, та й фарбувала сухим барвником розчиненим в воді, боялась щоб мастика не розлізлась.Хотіла купити собі фарбу, в "веселий кок", то фарба закінчилась, захотіла вирубки в Лілі з "хлібопічки", то вона пішла в відпустку,от не везе мені. biggrin

Оксана Я.

ir71Дата: П`ятниця, 20/08/2010, 17:12 | Сообщение # 110
ir71
адмін
Оксанко можна і сухими барвниками користуватися але розводити треба в каплі горівки і мастика не поповзе.А вирубок я теж не на все маю,то ж роблю так як ти -шаблони,а потім вирізаю на мастиці.
Дякую що зрозуміла і не образилася за мій коментар стосовно торта.Все у тебе буде виходити бо ти робиш великі успіхи за короткий час.А тичинки можна робити з допомогою рисової лапші або дуже тонких шпагеті.Лише потім трохи підкрасити.

zooДата: Понеділок, 30/08/2010, 17:54 | Сообщение # 111
zoo
повар
П. Іро. В мене питання щодо покриття мастики, чим Ви покриваєте тортики, що вони так гарно у Вас блищать тобто мастика блищить, бо я перший раз змащувала горілкою і було непогано може ще є секрети, бо щось знайти не можу! Вибачте за каламбур, але думаю ви мене зрозуміли про що я?

Мене звати Тетяна

ir71Дата: Понеділок, 30/08/2010, 21:44 | Сообщение # 112
ir71
адмін
Так,Таня зрозуміла питання.Я покриваю спеціальною фарбою з блиском,або кандуріном.Наношу вже на готовий прикращений торт,який добре охолонув в холодильнику.

zooДата: Вівторок, 31/08/2010, 17:10 | Сообщение # 113
zoo
повар
Дякую за відповідь! А в якому саме інтернет-магазині його можна купити?

Мене звати Тетяна

ir71Дата: Вівторок, 31/08/2010, 17:36 | Сообщение # 114
ir71
адмін
http://th-afina.com.ua/catalog/category/297

http://tort-master.com.ua/index.p....oroshok

http://www.vcook.com.ua/index.php?categoryID=53

http://tortdecor.net/category/kraska-pishevaja/

zooДата: Четвер, 02/09/2010, 17:05 | Сообщение # 115
zoo
повар
Дякую за допомогу!!! biggrin

Мене звати Тетяна

zooДата: П`ятниця, 10/09/2010, 17:21 | Сообщение # 116
zoo
повар
Ось моя машинка. Тільки сильно не сваріть це моя друга робота з мастикою, та ще й не було часу....Можна сказати на швидкоруч, бо планували святкувати на вихідних.

Мене звати Тетяна

zooДата: П`ятниця, 10/09/2010, 17:27 | Сообщение # 117
zoo
повар
ось ще фото

Мене звати Тетяна

ir71Дата: П`ятниця, 10/09/2010, 19:12 | Сообщение # 118
ir71
адмін
Quote (zoo)
Тільки сильно не сваріть це моя друга робота з мастикою

Таня,ми сварити точно не будемо.Я теж починала з машини.Моя машина від твоєї майже не відрізнялася,хіба що твоя веселіша.Нічого все приходить з практикою.Я впевнена що слідуюча робота буде краща за кожну попередню.Тобі треба лише навчитися гарно вирівнювати торт під мастику.І все буде ок!

нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 10/09/2010, 20:28 | Сообщение # 119

Таня мені твоя машинка подобається. Гарненька.

ОляДата: Четвер, 23/09/2010, 20:19 | Сообщение # 120
Віват кухар!!!
Дівчата, вітаю! Давно тут не була. "Жизнь моя-жестянка", працюю з ранку до ночі. Ні на що вже часу не вистачає, навіть виспатися... sad Але то таке. Мова не про мене. Іра, потребую поради. Нині печу весільний торт на замовлення. Маю прикрасити мастикою. Боюся не впасти лицем в болото. Іра, скажи, просироплювати коржі під мастику можна?Мастика не буде рватися?

Додано (23.09.2010, 20:19)
---------------------------------------------

Quote (Оля)
Іра, потребую поради. Нині печу весільний торт на замовлення. Маю прикрасити мастикою. Боюся не впасти лицем в болото. Іра, скажи, просироплювати коржі під мастику можна?Мастика не буде рватися?

Відповіді не отримала, але побачила, що мастика не порвалася. smile

Пошук:

Copyright MyCorp © 2026