|
Працюємо з мастикою та кремом
| |
| Оля | Дата: Четвер, 23/09/2010, 20:26 | Сообщение # 121 |
|
Віват кухар!!!
Статус: Offline
| А зараз, як завантажиться, то покажу, який в мене торт вийшов. Додано (23.09.2010, 20:26) --------------------------------------------- Щось не показує! 
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Четвер, 23/09/2010, 21:16 | Сообщение # 122 |
адмін
| Оля,чесно не побачила твого запитання...сама незнаю як це воно пройшло мимо,а я й не зауважила...вибач Але ти справдв попрацювала,таку красу сотворила...гарний,ніжний.Думаю наречені залишилися задоволеними. Я завтра теж свій весільний покажу,сьогодні цілий день біля нього танцюю.А на суботу ще один маю і теж весільний. Олюня,не пропадай на довго!!!!Тебе бракує!!!!
|
| |
| |
| нeмаєтакої | Дата: Четвер, 23/09/2010, 22:31 | Сообщение # 123 |
|
| Оля, Дуже гарний торт, шикарний. А з чого в тебе мастика що така білосніжна.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Четвер, 23/09/2010, 23:19 | Сообщение # 124 |
найкращі кондитери
| Оля, Оце шедевр!!! Ви молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| Оля | Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 20:49 | Сообщение # 125 |
|
Віват кухар!!!
| Quote (ir71) Оля,чесно не побачила твого запитання...сама незнаю як це воно пройшло мимо,а я й не зауважила...вибач sad Та нічого, Іра. Я сама винна. Треба було скоріше запитатися, я ж знаю, що ніхто не сидить цілодобово на форумі. Quote (ir71) Але ти справді попрацювала,таку красу сотворила...гарний,ніжний.Думаю наречені залишилися задоволеними. Ой, що попрацювала, то попрацювала! Вони за два дні наперед тільки замовили торта. А то ж весільний торт. Коло нього роботи багато. А ще коли я й так працюю по 14 годин... Горіло в мене і в руках, і в п"ятах , але таки встигла. Правда коліжанку, що з нею на курси ходили, попросила рожечки зробити. Тепер такі гальопові замовлення не буду брати. Quote (ir71) Я завтра теж свій весільний покажу,сьогодні цілий день біля нього танцюю.А на суботу ще один маю і теж весільний. Вірю, що то буде шедевр, бо в тебе художній смак, а я так, хіба змавпувати вмію. Quote (ir71) Олюня,не пропадай на довго!!!!Тебе бракує!!!! Іра, та я би рада щодня бути, але що поробиш, коли така зайнята роботою. Додано (24.09.2010, 20:49) --------------------------------------------- Quote (котяра) Оля, surprised Дуже гарний торт, шикарний. А з чого в тебе мастика що така білосніжна. Дякую, котярко, я старалася... А мастику я використала готову. Почала сама робити, а вона мені чогось так зле цього разу замішувалася, що я вирішила поїхати і купити магазинну. Тим більше, що вона виходить дешево, як є 40% знижки. Майже те саме, що маршмело купувати. Quote (оксанка) Оля, Оце шедевр!!! Ви молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin Дякую, Оксанко. Стараюся. 
Сообщение отредактировал Оля - П`ятниця, 24/09/2010, 20:54 |
| |
| |
| Pavluk | Дата: Субота, 25/09/2010, 01:29 | Сообщение # 126 |
|
шеф-повар
| Ледве дочитала цю тему. Якщо був би день, то побігла б на кухню готувати мастику. Хочу показати свій перший досвід роботи з мастикою. Тільки тепер зрозуміла всі помилки і недоліки. Робила мастику зі згущеного молока, пудру не просіяла, торт покривала сметанним кремом. А мастика постійно рвалася. Мастику яка залишилася ми з'їли як цукерки. Отже, торт "Стріха"
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Субота, 25/09/2010, 10:25 | Сообщение # 127 |
адмін
| Таня,якщо чесно то назва відповідає тортику.Він досить оригінально вписався у назву.У тебе все получиться,тільки треба мати бажання.Що буде цікаво питай,я попробую відповісти на твої питання.
|
| |
| |
| Оля | Дата: Субота, 25/09/2010, 10:43 | Сообщение # 128 |
|
Віват кухар!!!
| Quote (Pavluk) торт покривала сметанним кремом. То не ви така одна. Я перший раз також дала сметанний крем під мастику і ше й в холодильник поставила де добре дує. То торт потік, як сніговик. 
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Субота, 25/09/2010, 11:25 | Сообщение # 129 |
|
шеф-повар
| Дякую дівчата. Та бажання в мене вагон і ще трошки. Буду сьогодні пекти торт з буряка від Ірини, то попробую знову щось з мастики зробити. Малого відправлю з татом і бабою ті буряки збирати з городу а сама на кухні творитиму. Результат обов'язково виставлю на ваш суд
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Субота, 25/09/2010, 11:38 | Сообщение # 130 |
найкращі кондитери
| ir71, Оля, Pavluk, Ви молодці,трохи мене розсмішили і духу піддали. Ну ніяк не можу відважитися,щось з мастикою витворити. А так все від вас нове ,щось дізнаюся. За те як спробую,ото буде,,,,,,,,, сміху!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| Оля | Дата: Неділя, 26/09/2010, 10:19 | Сообщение # 131 |
|
Віват кухар!!!
| Quote (оксанка) За те як спробую,ото буде,,,,,,,,, Оксаночко, буде все класно. Бо ти добра господиня, а в добрих господинь все виходить. Навіть нове. Quote (Pavluk) а сама на кухні творитиму Таню, твори, поки загорілася бажанням. Бо як з нехотя робиш, то не те. А працювати з мастикою - одне задоволення. 
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Неділя, 26/09/2010, 13:39 | Сообщение # 132 |
|
шеф-повар
| Моя друга спроба роботи з мастикою. І тепер вже точно не остання Вибачте за якість фото з мобільного
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Неділя, 26/09/2010, 14:50 | Сообщение # 133 |
адмін
| Таню,вже краще.Вирівняла торт під мастику непогано.Але ти додаєш до мастики забагато пудри коли замішуєш і тому вона у тебе рветься та кришиться.І коли покриваєш торт то не варто тонко її розкатувати,от набєш руку то тоді собі тоненько розкачаєш.А поки що розкатуй товстіше.
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Неділя, 26/09/2010, 17:43 | Сообщение # 134 |
|
шеф-повар
| Дякую за пораду. Не хотіла так тонко качати, а якось та получилося. Та і чоловік трохи зефіру з'їв поки я встигла відібрати. Але нічого, я вже думаю, що ще пекти. Задоволення отримала від роботи МОРЕ!!!!
|
| |
| |
| ксенія | Дата: Вівторок, 05/10/2010, 12:31 | Сообщение # 135 |
|
кулінар
| Я також маю кілька тортиків вам показати. Критика приймається. Додано (05.10.2010, 12:27) --------------------------------------------- Додано (05.10.2010, 12:31) --------------------------------------------- 
Сообщение отредактировал ксенія - Вівторок, 05/10/2010, 12:33 |
| |
| |
|