В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Працюємо з мастикою та кремом
ОляДата: Четвер, 23/09/2010, 20:26 | Сообщение # 121
Віват кухар!!!
Статус: Offline
А зараз, як завантажиться, то покажу, який в мене торт вийшов. smile

Додано (23.09.2010, 20:26)
---------------------------------------------
Щось не показує! cry

ir71Дата: Четвер, 23/09/2010, 21:16 | Сообщение # 122
ir71
адмін
Оля,чесно не побачила твого запитання...сама незнаю як це воно пройшло мимо,а я й не зауважила...вибач sad

Але ти справдв попрацювала,таку красу сотворила...гарний,ніжний.Думаю наречені залишилися задоволеними.
Я завтра теж свій весільний покажу,сьогодні цілий день біля нього танцюю.А на суботу ще один маю і теж весільний.
Олюня,не пропадай на довго!!!!Тебе бракує!!!!

нeмаєтакоїДата: Четвер, 23/09/2010, 22:31 | Сообщение # 123

Оля, surprised Дуже гарний торт, шикарний. А з чого в тебе мастика що така білосніжна.

оксанкаДата: Четвер, 23/09/2010, 23:19 | Сообщение # 124
оксанка
найкращі кондитери
Оля, Оце шедевр!!! Ви молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin

ОляДата: П`ятниця, 24/09/2010, 20:49 | Сообщение # 125
Віват кухар!!!
Quote (ir71)
Оля,чесно не побачила твого запитання...сама незнаю як це воно пройшло мимо,а я й не зауважила...вибач sad

Та нічого, Іра. Я сама винна. Треба було скоріше запитатися, я ж знаю, що ніхто не сидить цілодобово на форумі.

Quote (ir71)
Але ти справді попрацювала,таку красу сотворила...гарний,ніжний.Думаю наречені залишилися задоволеними.

Ой, що попрацювала, то попрацювала! Вони за два дні наперед тільки замовили торта. surprised А то ж весільний торт. Коло нього роботи багато. А ще коли я й так працюю по 14 годин... wacko Горіло в мене і в руках, і в п"ятах biggrin , але таки встигла. Правда коліжанку, що з нею на курси ходили, попросила рожечки зробити. Тепер такі гальопові замовлення не буду брати.

Quote (ir71)
Я завтра теж свій весільний покажу,сьогодні цілий день біля нього танцюю.А на суботу ще один маю і теж весільний.

Вірю, що то буде шедевр, бо в тебе художній смак, а я так, хіба змавпувати вмію. smile

Quote (ir71)
Олюня,не пропадай на довго!!!!Тебе бракує!!!!

Іра, та я би рада щодня бути, але що поробиш, коли така зайнята роботою. sad

Додано (24.09.2010, 20:49)

Quote (котяра)
Оля, surprised Дуже гарний торт, шикарний. А з чого в тебе мастика що така білосніжна.

Дякую, котярко, я старалася... А мастику я використала готову. Почала сама робити, а вона мені чогось так зле цього разу замішувалася, що я вирішила поїхати і купити магазинну. Тим більше, що вона виходить дешево, як є 40% знижки. Майже те саме, що маршмело купувати.

Quote (оксанка)
Оля, Оце шедевр!!! Ви молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin

Дякую, Оксанко. Стараюся. smile

Сообщение отредактировал Оля - П`ятниця, 24/09/2010, 20:54

PavlukДата: Субота, 25/09/2010, 01:29 | Сообщение # 126
шеф-повар
Ледве дочитала цю тему. Якщо був би день, то побігла б на кухню готувати мастику. Хочу показати свій перший досвід роботи з мастикою. Тільки тепер зрозуміла всі помилки і недоліки. Робила мастику зі згущеного молока, пудру не просіяла, торт покривала сметанним кремом. А мастика постійно рвалася. Мастику яка залишилася ми з'їли як цукерки. Отже, торт "Стріха"
Прикрепления: 4893696.jpg (109.5 Kb)

ir71Дата: Субота, 25/09/2010, 10:25 | Сообщение # 127
ir71
адмін
Таня,якщо чесно то назва відповідає тортику.Він досить оригінально вписався у назву.У тебе все получиться,тільки треба мати бажання.Що буде цікаво питай,я попробую відповісти на твої питання.

ОляДата: Субота, 25/09/2010, 10:43 | Сообщение # 128
Віват кухар!!!
Quote (Pavluk)
торт покривала сметанним кремом.

То не ви така одна. smile Я перший раз також дала сметанний крем під мастику і ше й в холодильник поставила де добре дує. То торт потік, як сніговик. biggrin

PavlukДата: Субота, 25/09/2010, 11:25 | Сообщение # 129
шеф-повар
Дякую дівчата. Та бажання в мене вагон і ще трошки. Буду сьогодні пекти торт з буряка від Ірини, то попробую знову щось з мастики зробити. Малого відправлю з татом і бабою ті буряки збирати з городу а сама на кухні творитиму. Результат обов'язково виставлю на ваш суд apple

оксанкаДата: Субота, 25/09/2010, 11:38 | Сообщение # 130
оксанка
найкращі кондитери
ir71, Оля, Pavluk, Ви молодці,трохи мене розсмішили і духу піддали. Ну ніяк не можу відважитися,щось з мастикою витворити.
А так все від вас нове ,щось дізнаюся. За те як спробую,ото буде,,,,,,,,, biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin сміху!!!!!!!!!!!!!!

ОляДата: Неділя, 26/09/2010, 10:19 | Сообщение # 131
Віват кухар!!!
Quote (оксанка)
За те як спробую,ото буде,,,,,,,,,

Оксаночко, буде все класно. Бо ти добра господиня, а в добрих господинь все виходить. Навіть нове.
artist

Quote (Pavluk)
а сама на кухні творитиму

Таню, твори, поки загорілася бажанням. smile Бо як з нехотя робиш, то не те. А працювати з мастикою - одне задоволення.
cake

PavlukДата: Неділя, 26/09/2010, 13:39 | Сообщение # 132
шеф-повар
Моя друга спроба роботи з мастикою. І тепер вже точно не остання biggrin Вибачте за якість фото з мобільного

Прикрепления: 9679188.jpg (83.7 Kb) · 9817322.jpg (51.1 Kb)

ir71Дата: Неділя, 26/09/2010, 14:50 | Сообщение # 133
ir71
адмін
Таню,вже краще.Вирівняла торт під мастику непогано.Але ти додаєш до мастики забагато пудри коли замішуєш і тому вона у тебе рветься та кришиться.І коли покриваєш торт то не варто тонко її розкатувати,от набєш руку то тоді собі тоненько розкачаєш.А поки що розкатуй товстіше.

PavlukДата: Неділя, 26/09/2010, 17:43 | Сообщение # 134
шеф-повар
Дякую за пораду. Не хотіла так тонко качати, а якось та получилося. Та і чоловік трохи зефіру з'їв поки я встигла відібрати. Але нічого, я вже думаю, що ще пекти. Задоволення отримала від роботи МОРЕ!!!!

ксеніяДата: Вівторок, 05/10/2010, 12:31 | Сообщение # 135
кулінар
Я також маю кілька тортиків вам показати. Критика приймається.

Додано (05.10.2010, 12:27)

Додано (05.10.2010, 12:31)

Сообщение отредактировал ксенія - Вівторок, 05/10/2010, 12:33

Пошук:

Copyright MyCorp © 2026