А що у вас сьогодні на столі?
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 19:26 | Сообщение # 76 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Спекла я сьогодні бісквіт . Розрізала його наполовину. Всередині начинка: 500 гр. румбамбару порізати в каструльку дати 1 ст. цукру і 0, 5 ст. води.Варити , поки румбамбар не розвариться. Забрати з вогню , і всипати 1,5 пачки польської галяретки ( агрус). Я дала 1 пачку, бо більше не мала, і то вишневий Перекласти бісквіт. Зверху посипати пудрою.
Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 11/05/2010, 19:35 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 19:30 | Сообщение # 77 |
Группа: Видалені
| Такий високий бісквіт. Клас. З ревенем--смакота. Люблю випічку з ним.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 19:33 | Сообщение # 78 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Мені теж подобається така випічка з кислинкою.Я ось так глянула на твій бисквіт,Аня і відразу відчула цю кислинку.Дякую що нам показала і апетиту нагнала
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 19:33 | Сообщение # 79 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Таня, я його поставила в холодильник, може та начинка застине. Більше я не хочу пляцків з румбамбаром. А бісквіт я робила перший раз по такому рецепту. Він десь в Іри має бути. Називається "Бисквіт з приколом"
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:19 | Сообщение # 80 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| В мене сьогодні Суп Харчо Налисники с сиром Сирники Картопля печена в спеціях Каша молочна рисова Частую всіх
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:25 | Сообщение # 81 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Яринко!!! Ти що наготувала на тиждень?! Харчо я ще ніколи не варила, але любила ,як колись продавали в пакетах.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:37 | Сообщение # 82 |
Группа: Видалені
| Яринка-1, Оце розумію наготувала такої смакоти.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:43 | Сообщение # 83 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Харчо я ще ніколи не варила, але любила ,як колись продавали в пакетах. Аню,то сьогодні виставлю на сторінці,приготуй,дуже смачно Quote (котяра) Оце розумію наготувала такої смакоти Таню,то ми на одному сайті граємо в гру,дається продукти і з них треба приготувати.Ото я й приготувала,що точно неділю будемо їсти
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 12/05/2010, 15:06 | Сообщение # 84 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (котяра) молода капуста тушена з реберцями додала ідеї,дякую.Як раз маю капусту і мясо,буде вечеря.
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 12/05/2010, 17:00 | Сообщение # 85 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Я також , Таня, маю в планах приготувати капу$IMAGE1$сту.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Середа, 12/05/2010, 18:04 | Сообщение # 86 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| котяра, я теж таке хочу Додано (12.05.2010, 18:04) --------------------------------------------- ir71, А в тебе яке тісто на піці?
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 12/05/2010, 19:58 | Сообщение # 87 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (цукеро4ка) А в тебе яке тісто на піці? Рецепт ось тут
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 12/05/2010, 20:29 | Сообщение # 88 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (котяра) В мене сьогодні молода капуста тушена з реберцями. Таню,апетит на капусту мені нагнала.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 13/05/2010, 17:05 | Сообщение # 89 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Уявляєте напекла котлет з цвітної капусти і пішла в магазин.Прихожу а це все що мені залишили мої синулі з мами досить а тато обійдеться
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 13/05/2010, 17:22 | Сообщение # 90 |
Группа: Видалені
| Напевне смакота що така кількість залишилася. А татові мяса подавай....
|
|
| |