В гості до Ірини
 Поради господиням по кулінарії - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Поради господиням по кулінарії
НаталонькаДата: Вівторок, 06/12/2011, 23:23 | Сообщение # 61
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
irusyk, я маю пропорцію такого бізе. Цей рецепт від весільної господині і тільки він у мене завжди виходить.
Три білки збиваємо до стійких піків а потім малими порціями додаємо 140 гр.цукру та 70 гр. цукру пудри. Ставимо в розігріту духовку, зразу зменшуємо газ і випікаємо 1- 1,5 год. Спробуй, може цей рецепт підійде.
 
irusykДата: Середа, 07/12/2011, 01:30 | Сообщение # 62
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Наталонька, Pavluk, дякую вам мої дорогенькі за допомогу...я обов'язково скористаюсь вашими порадами!!!!

 
Зоряна9810Дата: Субота, 10/12/2011, 19:00 | Сообщение # 63
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Хто мені скаже чим можна замінити сухе молоко?

 
PocяДата: Субота, 10/12/2011, 19:58 | Сообщение # 64
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Сухе молоко можна замінити дитячою сумішшю "Малютка"(від народження).Принаймі я так роблю як потрібно. Там же і є саме молоко.

 
оксанкаДата: Субота, 10/12/2011, 21:56 | Сообщение # 65
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pocя, Нелю, я дякую за підказку, я цього не знала... wink Думаю Зорянка буде задоволена підказкою...

 
kcюшkaДата: Субота, 10/12/2011, 22:02 | Сообщение # 66
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Pocя)
Сухе молоко можна замінити дитячою сумішшю "Малютка"(від народження).Принаймі я так роблю як потрібно. Там же і є саме молоко

корисна інформація - дякую biggrin


 
ir71Дата: Субота, 10/12/2011, 22:49 | Сообщение # 67
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Хто мені скаже чим можна замінити сухе молоко?

А для чого тобі молоко?По моєму його зараз в кожному супермаркеті є повно


 
kcюшkaДата: Субота, 10/12/2011, 23:10 | Сообщение # 68
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (ir71)
По моєму його зараз в кожному супермаркеті є повно

Так, але в селі супермаркетів немає sad , зате є аптеки а в них дитяче харчування smile




Сообщение отредактировал kcюшka - Субота, 10/12/2011, 23:11
 
Зоряна9810Дата: Субота, 10/12/2011, 23:44 | Сообщение # 69
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
А для чого тобі молоко?По моєму його зараз в кожному супермаркеті є повно

я й не сумніваюся, але ввечері вдома коли його треба , а його немає...
то я прийшла додому і вирішила зробити вафельного тортика...але вже зробила і дала крохмалю замість сухого молока, і теж вийшло смачно....


 
НатамусяДата: Вівторок, 03/01/2012, 01:54 | Сообщение # 70
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
ДІВЧАТА ПОМОЖІТЬ! Дуже подобається мені шифоновий бисквіт,але маю таку проблемку-коли печеться - все добре,духовку 20 хв не відкриваю,виростає супер,а ось коли виймаю з духовки то він помало-помало сідає на половину своєї висоти. З іншими бисквітами в мене такого не буває.

 
ir71Дата: Вівторок, 03/01/2012, 10:46 | Сообщение # 71
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Натамуся)
З іншими бисквітами в мене такого не буває.

Як витягуєш з духовки то відразу перевертай догори низом і хай так повністю охолоне.Точно не просяде,це провірено 150раз!!!


 
PoetkaДата: Вівторок, 03/01/2012, 13:40 | Сообщение # 72
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Натамуся)
Точно не просяде,це провірено 150раз!!!


І я так роблю,але я перегортаю на решітку,шоб не прів......і дійсно класно виходить.


Я ОЛЯ!
 
НатамусяДата: Вівторок, 03/01/2012, 15:32 | Сообщение # 73
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Але він такий ніжний - враження коли я так зроблю то з нього взагалі пляцок зробиться... Дякую дівчатка за швидку відповідь,скоро відзвітую...



Сообщение отредактировал Натамуся - Вівторок, 03/01/2012, 15:37
 
НатамусяДата: Вівторок, 03/01/2012, 16:47 | Сообщение # 74
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Я знов до вас за порадою. Передали нам із села шинку перепечену,суху,може хтось знає чи можна щось зробити з нею. Я її в морозильній камері зберігаю,то вона зробиться чуть-чуть мокрішою,може в когось було щось подібне,відгукніться...
P.S. Чоловік каже знов в маринад,але я нехочу зробити гірше...


 
КсюшаДата: Вівторок, 03/01/2012, 20:23 | Сообщение # 75
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Натамуся, у нас так було ,то ми ложили в кипячену воду на хвилин 15,але не кипятили

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024