Поради господиням по кулінарії
|
|
Наталонька | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 23:23 | Сообщение # 61 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| irusyk, я маю пропорцію такого бізе. Цей рецепт від весільної господині і тільки він у мене завжди виходить. Три білки збиваємо до стійких піків а потім малими порціями додаємо 140 гр.цукру та 70 гр. цукру пудри. Ставимо в розігріту духовку, зразу зменшуємо газ і випікаємо 1- 1,5 год. Спробуй, може цей рецепт підійде.
|
|
| |
irusyk | Дата: Середа, 07/12/2011, 01:30 | Сообщение # 62 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| Наталонька, Pavluk, дякую вам мої дорогенькі за допомогу...я обов'язково скористаюсь вашими порадами!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 10/12/2011, 19:00 | Сообщение # 63 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Хто мені скаже чим можна замінити сухе молоко?
|
|
| |
Pocя | Дата: Субота, 10/12/2011, 19:58 | Сообщение # 64 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Сухе молоко можна замінити дитячою сумішшю "Малютка"(від народження).Принаймі я так роблю як потрібно. Там же і є саме молоко.
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 10/12/2011, 21:56 | Сообщение # 65 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Pocя, Нелю, я дякую за підказку, я цього не знала... Думаю Зорянка буде задоволена підказкою...
|
|
| |
kcюшka | Дата: Субота, 10/12/2011, 22:02 | Сообщение # 66 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Pocя) Сухе молоко можна замінити дитячою сумішшю "Малютка"(від народження).Принаймі я так роблю як потрібно. Там же і є саме молоко корисна інформація - дякую
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 10/12/2011, 22:49 | Сообщение # 67 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Хто мені скаже чим можна замінити сухе молоко? А для чого тобі молоко?По моєму його зараз в кожному супермаркеті є повно
|
|
| |
kcюшka | Дата: Субота, 10/12/2011, 23:10 | Сообщение # 68 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (ir71) По моєму його зараз в кожному супермаркеті є повно Так, але в селі супермаркетів немає , зате є аптеки а в них дитяче харчування
Сообщение отредактировал kcюшka - Субота, 10/12/2011, 23:11 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 10/12/2011, 23:44 | Сообщение # 69 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) А для чого тобі молоко?По моєму його зараз в кожному супермаркеті є повно я й не сумніваюся, але ввечері вдома коли його треба , а його немає... то я прийшла додому і вирішила зробити вафельного тортика...але вже зробила і дала крохмалю замість сухого молока, і теж вийшло смачно....
|
|
| |
Натамуся | Дата: Вівторок, 03/01/2012, 01:54 | Сообщение # 70 |
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
| ДІВЧАТА ПОМОЖІТЬ! Дуже подобається мені шифоновий бисквіт,але маю таку проблемку-коли печеться - все добре,духовку 20 хв не відкриваю,виростає супер,а ось коли виймаю з духовки то він помало-помало сідає на половину своєї висоти. З іншими бисквітами в мене такого не буває.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 03/01/2012, 10:46 | Сообщение # 71 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Натамуся) З іншими бисквітами в мене такого не буває. Як витягуєш з духовки то відразу перевертай догори низом і хай так повністю охолоне.Точно не просяде,це провірено 150раз!!!
|
|
| |
Poetka | Дата: Вівторок, 03/01/2012, 13:40 | Сообщение # 72 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Натамуся) Точно не просяде,це провірено 150раз!!!
І я так роблю,але я перегортаю на решітку,шоб не прів......і дійсно класно виходить.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Натамуся | Дата: Вівторок, 03/01/2012, 15:32 | Сообщение # 73 |
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
| Але він такий ніжний - враження коли я так зроблю то з нього взагалі пляцок зробиться... Дякую дівчатка за швидку відповідь,скоро відзвітую...
Сообщение отредактировал Натамуся - Вівторок, 03/01/2012, 15:37 |
|
| |
Натамуся | Дата: Вівторок, 03/01/2012, 16:47 | Сообщение # 74 |
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
| Я знов до вас за порадою. Передали нам із села шинку перепечену,суху,може хтось знає чи можна щось зробити з нею. Я її в морозильній камері зберігаю,то вона зробиться чуть-чуть мокрішою,може в когось було щось подібне,відгукніться... P.S. Чоловік каже знов в маринад,але я нехочу зробити гірше...
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 03/01/2012, 20:23 | Сообщение # 75 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Натамуся, у нас так було ,то ми ложили в кипячену воду на хвилин 15,але не кипятили
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |