Поради господиням по кулінарії
|
|
Натамуся | Дата: Вівторок, 03/01/2012, 20:31 | Сообщение # 76 |
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
| Ксюша, в кип'ячену воду холодну?
|
|
| |
Наталонька | Дата: Вівторок, 03/01/2012, 21:05 | Сообщение # 77 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Дівчата,хто пік Лесі пляцок медовий з горіхами, там горіхи треба і у тісто додавати і у крем, чи я щось незрозуміла.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 03/01/2012, 21:47 | Сообщение # 78 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) ,то ми ложили в кипячену воду на хвилин 15,але не кипятили Ми теж так робили,положити у гарячу кипячену воду,посолену і відразу виключити газ.Так тримати 15-20хв
|
|
| |
Натамуся | Дата: Вівторок, 03/01/2012, 22:16 | Сообщение # 79 |
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
| Дякую дівчатонька,попробую,бо треба якось виходити з положення...
|
|
| |
Натамуся | Дата: Субота, 14/01/2012, 01:54 | Сообщение # 80 |
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
| Дякую дівчата,робила шинку як ви казали - вже не така суха(правда смак вже трохи не такий).А якщо воду зробити як маринад?Чи не варто?
|
|
| |
Натамуся | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 14:00 | Сообщение # 81 |
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
| Пекла бісквіт,робила все як ви казали,та він всеодно сідає...може в рецепті справа... збиваю жовтки з цукром до білої піни,додаю олію,тепле молоко, ваніль,цедру лимона,просіяну муку і розпушувач.Потім легенько ввожу 3-ьома частинами збиті білки...
|
|
| |
irusyk | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 14:05 | Сообщение # 82 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| дівчата, скажіть мені таке; весільний торт на 45-50 чол. на скільки кг треба робити????
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 14:17 | Сообщение # 83 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (irusyk) весільний торт на 45-50 чол. на скільки кг треба робити???? На 5-5.5кг
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 14:17 | Сообщение # 84 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (irusyk) 45-50 чол. на скільки кг треба робити???? з розрахунку 100-150 грам на людину.
|
|
| |
irusyk | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 18:13 | Сообщение # 85 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| дуже дякую за допомогу)))
|
|
| |
Poetka | Дата: Субота, 08/09/2012, 22:40 | Сообщение # 86 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Як легко відділити жовток від білка,просто супер ідея...
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 09/09/2012, 00:44 | Сообщение # 87 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Оля,а ти пробувала вже так робити???
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 02/10/2012, 22:54 | Сообщение # 88 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Леся) Оля,а ти пробувала вже так робити??? я сьогодні пробувала, і мені не дуже получалося, але ідейка чудова просто треба приловчитися, ну натренуватися
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 09/11/2012, 16:19 | Сообщение # 89 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ось знайшла так класно можна вареники наліпити
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 09/11/2012, 16:27 | Сообщение # 90 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) Ось знайшла так класно можна вареники наліпити цікаво але як на мене треба побавитись, а коли робиш 100 вареників...
|
|
| |