300гр кавового крекеру
1 жовток
50гр масла
На сирну масу:
600гр сиру
2 пакети заварного крему(сухий ванільний)
0.5 ст цукру
2 яйця+білок
50гр масла
2ст л згущеного малока
цедра з одного лимону
кілька жмень шоколадних чіпсів(або можна дрібно поламаний шоколад)
Корж.
Перемолоти печиво у процесорі або на мясорубці на дрібну крихту,додати розтоплене масло і жовток і замісити "тісто".Розкласти по дну роз"ємної форми.
Сирна маса.
Сир пропустити через мясорубку.Додати молоко,розтоплене масло,сухий крем та цедру.Окремо збити яйця з цукром і ввести у сирну масу.Все добре розмішати.В самому кінці всипати шоколадні кульки.Ще раз легко вимішати і викласти поверх коржа.Зверху сиру теж посипати шоколадом.
Пекти близько години або до готовності сирника.Охолодити і нарізати до чаю.Смачного!!!!