Одна хороша людина,а саме моя сестричка підкинула мені трохи свіжини тобто свіжої свинини і екологічно чистих грибочків.І ось якось хотілося об"єднати обидва продукта і приготувати щось смачненьке.І я вийшла зі ситуації так...
Готуємо фарш.Перемолоти на мясорубці 0.5кг хорошого мяса,додати одну сиру цибулину,2-3 зубці часнику,намочену попередньо у молоці і віджату суху булочку,1 жовток яйка і трохи приправи та зелені.Все це гарно вимішати і "відбити" руками до однорідного стану.
Начинка.Свіжі грибочки (можна і печериці,у мене суміш лісових грибів) спочатку трохи відварити у підсоленому окропі,далі перемолоти або дрібно нарізати.Окремо піджарити одну цибулину і до неї додати гриби.Все це протушити на олії або вершковому маслі до гарного золотистого відтінку.
Отже з фаршу формуємо биточку ,у серединку начинку,робимо котлету.Обкатуляти котлетку у борошні або у сухарях і жаримо на розігрітій олії до готовності.А як правильно готувати котлети,щоб вони були сочні та смачні,скористайтеся порадами на нашому форумі Якими з радістю поділилася наша Таня(котяра)
Приготуйте і ви собі таке,впевнена вам сподобається!Смачного!!!!!