150г гіркого(60-70%) шоколаду 200 г сливочного масла 4 великих яйця 1ст цукру 3/4 ст(105 г) муки 3 ст.ложки(без верха) какао 1/2 ст.(120 мл) пива Розтопити шоколад з маслом В миску міксера покласти яйця і цукор.Збивати 5 хвилин. Понизити швидкість роботи міксера і додати шоколадну суміш.Перемішати. Змішати муку і какао і добавляєм цю суміш до яїчно- шоколадної, перемішуємо до однорідного стану Додаємо пиво і перемішуємо. Виливаємо масу у форму і ставимо випікатися в заздалегідь нагріту духовку.Час випічки може бути від 25 до 35 хвилин...Все залежить від вашої духовки(у мене 30 хв),паличка повинна вийти з середини не мокра,а з налиплими вологими крихтами. Вийняти з духовки, дати повністю остинути, нарізувати на шматочки..Можна зверху присипати пудрою, але я прикрасила растопленим шоколадом, горішками і цукатами.
На корж:150г маргарини,0.5ст цукру,1 яйце,2 стак муки,1 пачка порошку до печива Сирна маса:800гр хорошого сиру,1 скл цукру.4 яйця,0.5 ст сметани,2 ст л муки,1 ст л розпушувача,2 ст л какао,1 пачка шоколадного пудингу,0.5 л вишень без косточок на помадку:1 плитка чорного шоколаду,2 ст л сметани
Маргарин посікти ножем з мукою і порошком,додати цукор,яйце і замісити тісто.Розкласти його по формі,зверху потерти трохи шоколаду і все поставити в холодильник. Готуємо сирну масу:сир вимішати з цукром,яйцями і сметаною до однорідної маси.Всипати муку з розпушувачем,какао,і пудинг.Це все добре розбити з допомогою міксера. У охолоджену форму з тістом, виливаємо сирну масу,а зверху розкладаємо вишні.Печемо при 180 г близько 1,10хв.Охолоджуємо в духовці.На охолоджений сирник поливаємо помадку(сметана вимішена з розтопленим шоколадом).Вживати бажано охолодженим
На тісто 3яйця,150гр цукру,150мл олії,150 мл кефіру,2 ст муки,3чл порошку до печива,2 ст л какао,2 ст л кефіру,0.5л б вишень без кісточок Маса сирна на крем:300гр хорошого сиру,150гр сметани,0.5 ст цукру,1 галаретка(у мене була з ківі,але краще вишневу) На помадку:100гр сметани,50гр вершкового масла,1 плитка чорного шоколаду Білки збивати до міцної піни,добавити цукор,збивати,далі жовтки і продовжувати збивати.Влити олію,кефірі взбивати.Муку розмішати з порошком і всипати в яїчну суміш.На малих оборотах міксера гарно все вимішати. Тісто розділити на дві частини.В одну добавити 2 ст л какао і 2 ст л кефіру і розмішати до однорідної маси. У застелену форму спочатку вилити біле тісто,поверх чорне тісто і зверху посипати вишні.Пекти у духовці при 180 гр,близько 30 хв. Готуємо сирну масу:всі продукти(крім галаретки) добре збити до однорідної маси і влити розведену у малій кількості вишневого соку галаретку.Ще раз добре вімішати. Коли корж повністю охолоне влити зверху сирну масу і поставити в холодильник для застигання(2-3год) Помадка:сметану і масло розігріти.Кинути туди поломаний шоколад і мішати до повного розтоплення шоколаду.Коли помадка вистине,полити нею поверх сирної маси і ще охолоджувати поки не застине шоколад.
Баклажани нарізуємо кружечками,солимо і залишаємо на 30хв,для того щоб вийшла гореч.Далі смажимо на олії. Начинка.сиру моркву натерти на дрібній терці,додоти натертий твердий сир і видавлений часник.Все заправити майонезом. На кружечок баклажана кладемо начинку,далі помідор,знову начинку-баклажан і знову помідор.Більше смакує охолодженою.
На корж:з даних продуктів замісити тісто і викласти його у форму. Сирна маса:всі продукти добре змішати і збити міксером до однорідної маси. На корж у формі викладаємо сирну масу,зверху вишні без косточок і печемо 20хв.Далі витягуємо і поверх вишень додаємо Бізе.Печемо ще 30хв.