Цей рецепт приглянувся мені давно.Одного разу в гостях таке їла,але якось попросити рецепт не сміла,бо не такі вже близько знайомі ми були з господинею,люди.І ось зараз на Кулінарі я знайшла щось таке подібне і спробувала зробити.А смакувати буду взимку.
Отже дякую administra за рецепт(слова автора,фото -моє!)
2 кг баклажан
1 кг болгарського перцю
0,5 кг моркви
1,5 кг томатів
100 гр 9%уксуса
200гр часнику
400 гр рослинної олії
150 гр цукру
50 гр соли
зелень петрушки
пекучий перець за смаком, у мене 1 стручок
баклажани нарізати кружечками 1 см завтовшки, моркву натерти на крупній терці, перець нарізти півкільцями, помідори подрібнити в пюре.Все викласти в миску, додати цукор, сіль, масло.Варити з моменту закипання 45 хв.За 10 хв до кінця додати подрібнений часник, перець, зелень петрушки і оцет.Гарячими розкласти в стерильні банки.Вихід 8 банок по 0,5 л
Отже дякую administra за рецепт(слова автора,фото -моє!)
2 кг баклажан
1 кг болгарського перцю
0,5 кг моркви
1,5 кг томатів
100 гр 9%уксуса
200гр часнику
400 гр рослинної олії
150 гр цукру
50 гр соли
зелень петрушки
пекучий перець за смаком, у мене 1 стручок
баклажани нарізати кружечками 1 см завтовшки, моркву натерти на крупній терці, перець нарізти півкільцями, помідори подрібнити в пюре.Все викласти в миску, додати цукор, сіль, масло.Варити з моменту закипання 45 хв.За 10 хв до кінця додати подрібнений часник, перець, зелень петрушки і оцет.Гарячими розкласти в стерильні банки.Вихід 8 банок по 0,5 л