•1,5 кг яблук
•ваніль, кориця за смаком
•1 стакан муки
•1 стакан манки
•1 стакан цукру
•0,5 ч.л розпушувача
•150г масла вершкового
Спосіб приготування
Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на терці. Приправити корицею і ваніліном.
Змішати всі сухі продукти.
Дно форми викласти папером.
Першим шаром розкласти 1/3частину яблук, зверху 1/3 частини сухої суміші. Всього по 3 шари яблук і борошняної суміші.
Зверху натерти на терці масло.
Випікати при 200 град. 60 хвилин. Остудити у формі.
•ваніль, кориця за смаком
•1 стакан муки
•1 стакан манки
•1 стакан цукру
•0,5 ч.л розпушувача
•150г масла вершкового
Спосіб приготування
Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на терці. Приправити корицею і ваніліном.
Змішати всі сухі продукти.
Дно форми викласти папером.
Першим шаром розкласти 1/3частину яблук, зверху 1/3 частини сухої суміші. Всього по 3 шари яблук і борошняної суміші.
Зверху натерти на терці масло.
Випікати при 200 град. 60 хвилин. Остудити у формі.
Мої коментарії.В рецепті немає яєць!!!я дуже ввагалася коли робила цей пиріг,але мої сподівання себе виправдали.Дуже смачний і вологий получився пиріг.До рецепту я додала 1 пачку яблучного кіселю.Яблука брала кислі а кількість цукру зменшила.Ну це по бажанню-хто яке більше любить.Швидко і смачно!Я задоволена такою випічкою!
Рецепт взятий зі сайту Кулінар
Рецепт взятий зі сайту Кулінар