2600кг свинної шиї 1 пачка приправи до свинини 1кг цибулі колечками,1 великий пучок кропу 500-600мл кефіру або кислого молока бажанно добре прокислого
М'ясо нарізаємо кубіками 3*3см.І викладаємо у миску щільно кусок до куска одним рядом.І добре посипаємо приправою і порізаним кропом. Слідуючий ряд шар цибулі,а далі знову м'ясо з приправою.Верхній шар –шар з цибулі.Залишаємо все на 5-6 годин маринуватися.Далі заливаємо все м'ясо кефіром і добре вимішуємо руками при чому старатися добре втерти всі приправи в м'ясо.Залишити маринуватись м'ясо на 5-6 год(краще на ніч) Перед тим як смажити шашлик,рідину яка утворилась від соку мяса ,злити. Смажити на гарячих вуглях,час від часу перевертаючи шашлик. Мягкий,сочний з ароматом димка,спробуйте!!!
|