В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 18 » Яблучний лінивий пиріг
13:02
Яблучний лінивий пиріг
•1,5 кг яблук
•ваніль, кориця за смаком
•1 стакан муки
•1 стакан манки
•1 стакан цукру
•0,5 ч.л розпушувача
•150г масла вершкового

Спосіб приготування
Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на терці. Приправити корицею і ваніліном.
Змішати всі сухі продукти.
Дно форми викласти папером.
Першим шаром розкласти 1/3частину яблук, зверху 1/3 частини сухої суміші. Всього по 3 шари яблук і борошняної суміші.
Зверху натерти на терці масло.
Випікати при 200 град. 60 хвилин. Остудити у формі.
 
Мої коментарії.В рецепті немає яєць!!!я дуже ввагалася коли робила цей пиріг,але мої сподівання себе виправдали.Дуже смачний і вологий получився пиріг.До рецепту я додала 1 пачку яблучного кіселю.Яблука брала кислі а кількість цукру зменшила.Ну це по бажанню-хто яке більше любить.Швидко і смачно!Я задоволена такою випічкою! 
Рецепт взятий зі сайту Кулінар
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 2353 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Понеділок, 30/12/2024, 20:30
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024