•1,5 кг яблук •ваніль, кориця за смаком •1 стакан муки •1 стакан манки •1 стакан цукру •0,5 ч.л розпушувача •150г масла вершкового
Спосіб приготування Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на терці. Приправити корицею і ваніліном. Змішати всі сухі продукти. Дно форми викласти папером. Першим шаром розкласти 1/3частину яблук, зверху 1/3 частини сухої суміші. Всього по 3 шари яблук і борошняної суміші. Зверху натерти на терці масло. Випікати при 200 град. 60 хвилин. Остудити у формі.
Мої коментарії.В рецепті немає яєць!!!я дуже ввагалася коли робила цей пиріг,але мої сподівання себе виправдали.Дуже смачний і вологий получився пиріг.До рецепту я додала 1 пачку яблучного кіселю.Яблука брала кислі а кількість цукру зменшила.Ну це по бажанню-хто яке більше любить.Швидко і смачно!Я задоволена такою випічкою! Рецепт взятий зі сайту Кулінар
|