В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 18 » Баклажани в аджиці
12:49
Баклажани в аджиці
 
Цей рецепт приглянувся мені давно.Одного разу в гостях таке їла,але якось попросити рецепт не сміла,бо не такі вже близько знайомі ми були з господинею,люди.І ось зараз на Кулінарі я знайшла щось таке подібне і спробувала зробити.А смакувати буду взимку.
Отже дякую administra за рецепт(слова автора,фото -моє!)

2 кг баклажан
1 кг болгарського перцю
0,5 кг моркви
1,5 кг томатів
100 гр 9%уксуса
200гр часнику
400 гр рослинної олії
150 гр цукру
50 гр соли
зелень петрушки
пекучий перець за смаком, у мене 1 стручок

баклажани нарізати кружечками 1 см завтовшки, моркву натерти на крупній терці, перець нарізти півкільцями, помідори подрібнити в пюре.Все викласти в миску, додати цукор, сіль, масло.Варити з моменту закипання 45 хв.За 10 хв до кінця додати подрібнений часник, перець, зелень петрушки і оцет.Гарячими розкласти в стерильні банки.Вихід 8 банок по 0,5 л

 
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1953 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 21/12/2024, 19:02
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 5
Користувачів: 1
oivanova74
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024