Цей рецепт приглянувся мені давно.Одного разу в гостях таке їла,але якось попросити рецепт не сміла,бо не такі вже близько знайомі ми були з господинею,люди.І ось зараз на Кулінарі я знайшла щось таке подібне і спробувала зробити.А смакувати буду взимку. Отже дякую administra за рецепт(слова автора,фото -моє!)
2 кг баклажан 1 кг болгарського перцю 0,5 кг моркви 1,5 кг томатів 100 гр 9%уксуса 200гр часнику 400 гр рослинної олії 150 гр цукру 50 гр соли зелень петрушки пекучий перець за смаком, у мене 1 стручок
баклажани нарізати кружечками 1 см завтовшки, моркву натерти на крупній терці, перець нарізти півкільцями, помідори подрібнити в пюре.Все викласти в миску, додати цукор, сіль, масло.Варити з моменту закипання 45 хв.За 10 хв до кінця додати подрібнений часник, перець, зелень петрушки і оцет.Гарячими розкласти в стерильні банки.Вихід 8 банок по 0,5 л
|