На корж:1 стак+3ст л борошна 1ст л порошка до печива 1 яйце,2 ст л розчиної кави Пів пачки масла(близько 100гр) 3ст л цукру На сирну масу: 800гр сиру(протертого) 0.5стак цукру 3 яйця 1 порошок шоколадного пудингу 3ст л крохмалю 1плитка чорного шоколаду 0.5 стак сметани Крім того 1 стакан джему або повидла Помадка:1 плитка чорного шоколаду+2ст л сметани(розтопити шоколад у сметані
Замісити з даних продуктів тісто і викласти у форму,зробивши бортики.Поставити у холод. Готуємо сирну масу:Сир збити з цукром,яйцями,сметаною.Ввести розтоплений шоколад і добре вимішати.Додати сухі компоненти:пудинг,крохмаль і ще раз добре збити.
На дно форми з тістом ложимо джем або повидло і рівномірно розприділяємо по поверхні.Поверх повидла викладаємо сирну масу.Печемо сирник 1 год при 170 гр. Охолоджуємо.На охолоджений сирник поливаємо помадку і даємо їй добре застинути в холодильнику. Мої коментарії.Сирник вийшов шоколадно пришоколадний!!!До кави саме те що треба.Одне що я жалію,я дуже лінувалася пропустити сирник через сито.Тому результатом не дуже задоволена через крупинки сира білого кольору.
|