На корж:2стакана муки,150гр холодного масла,3ст л цукру,1 яйце.
На начинку:сливи без кісточок,мигдалева стружка
На заливку:1 яйце,1 пачка ванільного пудингу,0.5стак кефіру,0.5стак цукру
На начинку:сливи без кісточок,мигдалева стружка
На заливку:1 яйце,1 пачка ванільного пудингу,0.5стак кефіру,0.5стак цукру
Приготування коржа:
Кладемо в миску муку, цукор і порізане кубиками холодне масло.Перемішуємо до стану крихти.
Додаємо яйце і перемішуємо до однорідного гладкого тіста.
Розкочуємо тісто на папері для випічки товщиною 5 мм.
За допомогою паперу переносимо у форму,відрізаємо зайве тісто і ставимо в холодильник на 20-30 хвилин .
Нагріваємо духовку до 180 градусів.
Випікаємо 15 хвилин, при температурі 190 градусів.
Дістаємо і кладемо начинку:сливи і добре постпаємо мигдалевою стружкою.Заливаємо всі сливи заливкою.
Для того яйце збити з кефіром і цукром,всипати пудинг добре розмішати щоб не було грудочок і влити на корж.Пекти ще 20хв.Дати повністю остинути.
Кладемо в миску муку, цукор і порізане кубиками холодне масло.Перемішуємо до стану крихти.
Додаємо яйце і перемішуємо до однорідного гладкого тіста.
Розкочуємо тісто на папері для випічки товщиною 5 мм.
За допомогою паперу переносимо у форму,відрізаємо зайве тісто і ставимо в холодильник на 20-30 хвилин .
Нагріваємо духовку до 180 градусів.
Випікаємо 15 хвилин, при температурі 190 градусів.
Дістаємо і кладемо начинку:сливи і добре постпаємо мигдалевою стружкою.Заливаємо всі сливи заливкою.
Для того яйце збити з кефіром і цукром,всипати пудинг добре розмішати щоб не було грудочок і влити на корж.Пекти ще 20хв.Дати повністю остинути.