На корж:100гр масла
1 яйце,2ст л какао
1ст л розпушувача,1ст муки з чубком
На сирну масу:700гр сиру пропушеного через сито,0.5ст цукру,100гр сметани,3яйця,3ст л крохмалю,цедра 1 лимона.,1плитка(100гр)чорного шоколаду+1 ст л какао,1 стакан ягідного желе(тобто ягоди перетерті з цукром)у мене порічкове желе.
До ягідної маси ще окремо треба буде додати 1 яйце і 1 ст л крохмалю.
На помадку-плитка темного шоколаду+3ст л сметани(шоколад розтопити у сметані)
З даних інградієнтів для тіста замісити тісто,викласти по формі і зробити бортити з тіста.Поставити у холодильник.
Готуємо сирну масу.
Для того змішуємо сир з цукром,яйцями,цедрою,сметаною і крохмалем.Все добре збити.
Розділити цю масу на три частини.Одну частину-білу викладаємо у форму на тісто.До другої частини додаємо розтоплену плитку шоколаду і 1 ст л какао.Добре вимішуємо і викладаємо поверх білої маси.
До третьої частини сирної маси додаємо 1 ст ягідного желе,1 яйце і 1 ст л крохмалю.Теж все добре вимішати і вилити зверху шоколадної маси.
Ставимо у розігріту духовку на 1 год при 160град.
Відразу не витягуємо а даємо охолонути в духовці хоча б з 1год.
Остивший корж поливаємо помадкою.Поставити в холодильник для повного охолодження.
Раджу вам собі таке спекти!!!Надзвичайний смак!!!!