Для тіста: 2 стакана муки з розпушувачем 130 г розм'якшеного вершкового масла 1/2 стакана цукру 1 пакетик ванільного цукру 3 яєчних жовтка Для начинки: 1 стакан смородини або порічок 3 білки 2/3 стакана цукру 1 упаковка ягідного пудингу Крем 150гр масла,12банки згущеного молока Посипка:мелені грецькі оріхи,шоколад,крошка з печива
Духовку розігріти до середньої температури (180 градусів) Змішати в мисці муку, вершкове масло або маргарин, цукор і ванільний цукор. При помішуванні додавати жовтки і перемішувати до здобуття однорідного тіста з гладкою поверхнею.
Тісто викласти у форму.На тісто посипати ягоди.(якщо любите дуже солотке то ягоди можна присипати цукром) Білки збити міксером на великій швидкості. Поступово, не припиняючись збивати, всипати цукор. Збити в стійку міцну піну, а потім додати порошок пудингу.Викласти білки поверх ягід і поставити у духовку. Відправити до духовки і пекти 30 хвилин або до зарум'янювання тіста. Готуємо крем.Збити масло зі згущеним молоком.На охолоджений корж викласти крем а зверху посипати посипкою. Посипка:змішані мелені горіхи з крошкою з пісочного печива і тертий шоколад.
|