На корж:100гр масла 1 яйце,2ст л какао 1ст л розпушувача,1ст муки з чубком На сирну масу:700гр сиру пропушеного через сито,0.5ст цукру,100гр сметани,3яйця,3ст л крохмалю,цедра 1 лимона.,1плитка(100гр)чорного шоколаду+1 ст л какао,1 стакан ягідного желе(тобто ягоди перетерті з цукром)у мене порічкове желе. До ягідної маси ще окремо треба буде додати 1 яйце і 1 ст л крохмалю. На помадку-плитка темного шоколаду+3ст л сметани(шоколад розтопити у сметані)
З даних інградієнтів для тіста замісити тісто,викласти по формі і зробити бортити з тіста.Поставити у холодильник. Готуємо сирну масу. Для того змішуємо сир з цукром,яйцями,цедрою,сметаною і крохмалем.Все добре збити. Розділити цю масу на три частини.Одну частину-білу викладаємо у форму на тісто.До другої частини додаємо розтоплену плитку шоколаду і 1 ст л какао.Добре вимішуємо і викладаємо поверх білої маси. До третьої частини сирної маси додаємо 1 ст ягідного желе,1 яйце і 1 ст л крохмалю.Теж все добре вимішати і вилити зверху шоколадної маси. Ставимо у розігріту духовку на 1 год при 160град. Відразу не витягуємо а даємо охолонути в духовці хоча б з 1год. Остивший корж поливаємо помадкою.Поставити в холодильник для повного охолодження. Раджу вам собі таке спекти!!!Надзвичайний смак!!!!
|