Бисквіт:2 яйця 1пачка кіселю з дині(сухий концентрат2ст л муки,1 ст л розпушувача на крем: 3желе(галаретки з дині) 100гр печива зі жовтим желе(у мене з червоним бо не знайшла) 1стак жирних вершків 0.5ст цукр.пудри кусочки дині,шоколад білий,чорний для оздоблення
Білки збити на тугу піну,додати по одному жовтки і продовжувати збивати.Всипати кісіль,муку з розпушувачем і легко вимішати.Вилити у застелену форму і пекти 20 хв до золотистого.Остудити.Розрізати на два коржа. Розвести три галаретки і всі в окремих посудинах.Вершки збити з пудрою до твердих піків.Влити охолоджене одне желе і кусочки дині.Гарно вимішати і половину влити поверх одного коржа бисквіта(у формі!)Далі по формі викладаємо печиво щоб закрити все дно і знову заливаємо другою частиною крему з вершків.Ставимо у морозилку на 15хв щоб добре застило. Друге желе вимішати з нарізаними кусочками дині і поставити застигати в холод. Після охолодження у холодильнику виймаємо форму з бисквітом і вершками і заливаємо третє раніше приготовлене желе та знову на холод.На застивші вже шари желе викладаємо пропитаний другий корж (я пропитувала йогуртом,але можна любим сиропом) Зверху нарізаємо кубіками друге желе з динею що застигало в холодильнику і оздоблюємо все чорним та білим шоколадом.
|