На корж:2стакана муки,150гр холодного масла,3ст л цукру,1 яйце. Сирна начинка. 150гр сиру змеленого з половиною стакана цукру+пів стакана жирних вершків.Додаємо три жовтки,ваніль і гарно все вимішуємо Приготування коржа: Кладемо в миску муку, цукор і порізане кубиками холодне масло.Перемішуємо до стану крихти. Додаємо яйце і перемішуємо до однорідного гладкого тіста. Розкочуємо тісто на папері для випічки товщиною 5 мм. За допомогою паперу переносимо у форму,відрізаємо зайве тісто і ставимо в холодильник на 20-30 хвилин . Нагріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо 15 хвилин, при температурі 190 градусів. Дістаємо і кладемо сирну начинку.Зверху скадаємо довільно малину.Ставимо знову у духовку ще на 15-20хв до золотистого кольору. Охолоджуємо,посипаємо тертим білим шоколадом і смакуємо
|