на тісто:
- 3 стакана пшеничної муки
- 5 жовтків
- 1,5 пачки маргарину
- 1 пачка розпушувача
- 2ст л цукру
- 100 г будь-яких ягід
- 1 ст ложка какао
Маса з сиру
300 г м'якого сиру
1 яйце
1 пачка(90г) малинового киселю
Маса з білків
- 5 білків
- 1,5 стакана цукрової пудри
- 3 ложки крохмалю
- 1 ложка соку з лимона
* 1 стакан у мене 250 мл або 135 г
Муку перетерти з маргарином, потім додати жовтки, порошок- розпушувач і цукор. Замісити тісто (якщо що дуже ліпиться, можна ще підсипати мукою). Готове тісто розділити надвоє. Одну частину замотати продовольчою плівкою і вкласти на годину до морозильника, другу викласти на дно тортівниці в діаметрі 28-30 см, або прямокутну форму 36x23 див.
Ягоди обполоснути, осушити, зняти плодоніжки. Розрізати на половинки(якщо полуниця) і нарізувати на тісто. Припорошити ягоди какао
Маса з сиру.
Все збити в міксері і викласти масу на ягоди
Маса з білків.
Білки збити в тугу піну з щіпкою солі, збиваючи всипати повільно цукор, а під кінець крохмаль і сік з лимона.
Накласти піну на сирну масу і на неї стерти заморожене тісто. Вставити в нагріту духовку і пекти близько години при 180C