В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 59 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
masikДата: Середа, 30/03/2011, 20:41 | Сообщение # 871
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
мамця, дитячий тортик суперський.
ir71, а якими фарбами ви користуєтесь бо я собі замовила гелеві AmeriColor і прості і перламутрові то їх треба дати багато , щоб отримати насичений колір , а мені здається якщо багато барвника то мастика менш пластична.А може краще готовий виріб фарбувати?
 
ir71Дата: Середа, 30/03/2011, 20:56 | Сообщение # 872
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (masik)
гелеві AmeriColor і прості

У мене теж вони є але я ними лише фарбую зверху,а для замішування мастики користуюся Вілтонськими.Мастика і справді міняє структуру коли фарби багато але інколи треба добитися наситченого кольору,а фарбувати зверху не вихід-роти будуть замазані у клієнтів. happy


 
НаталонькаДата: Середа, 30/03/2011, 22:32 | Сообщение # 873
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Я чим більше читаю, про прикрашання тортів тим більше питань у мене виникає. Ось іще питання на засипку. Декоргель, це добре чи погано для тортів покритих мастикою, чи не тече мастика під ним. Чи використовують його тільки для фруктових тортів.
 
masikДата: Середа, 30/03/2011, 22:35 | Сообщение # 874
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Quote (ir71)
а фарбувати зверху не вихід-роти будуть замазані у клієнтів.

ir71, дуже дякую за відповідь, а печу я для своїх то вони це переживуть
 
мамцяДата: Четвер, 31/03/2011, 13:37 | Сообщение # 875
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Quote (ir71)
а для замішування мастики користуюся Вілтонськими
а російські підійдуть?


Оксана Я.
 
ЛесяДата: Четвер, 31/03/2011, 13:54 | Сообщение # 876
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Моє перше футбольне поле.





Сообщение отредактировал Леся - Четвер, 31/03/2011, 13:56
 
ЛесяДата: Четвер, 31/03/2011, 13:58 | Сообщение # 877
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Особисто мені не дуже сподобався мяч.Дівчата,як зробити правильну викройку для мяча???

 
НаталонькаДата: Четвер, 31/03/2011, 14:05 | Сообщение # 878
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Леся, Ти до своїх тортів дуже критично відносишся. Ідеально рівно, пропорції поля збережені, чудова розмітка на полі, ворота акуратні і правдиві, мяч круглий.
 
мамцяДата: Четвер, 31/03/2011, 14:39 | Сообщение # 879
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Леся, гарний торт, нема до чого придертися!Вирівняний ідеально, ворота -клас! А як ти ту траву робила, з часникодавки? Я на останній торт лиш почала тиснути траву, як витиснула дно, ото я силач happy happy happy

Оксана Я.
 
LILEJAДата: Четвер, 31/03/2011, 14:45 | Сообщение # 880
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Леся, дуже гарний тортик і мячик прекрасний, акуратно так. Таке не кожен зробить!!! Тортом можна гордитися! applause Може просто треба ті шестикутники і пятикутники менших розмірів зробити, чи то є якісь стандартні розміри?

 
ЛесяДата: Четвер, 31/03/2011, 14:49 | Сообщение # 881
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Наталонька, мамця, Дякую за приємні відгуки.
Quote (Наталонька)
Ти до своїх тортів дуже критично відносишся.

Та така вже я є,боягузка і сама собі шукаю "ключки".
Quote (мамця)
траву робила, з часникодавки

Саме так і робила,але у мене залізна часникодавка.


 
ЛесяДата: Четвер, 31/03/2011, 14:50 | Сообщение # 882
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
шестикутники і пятикутники менших розмірів зробити

і я так думаю


 
ir71Дата: Четвер, 31/03/2011, 15:00 | Сообщение # 883
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (мамця)
а російські підійдуть?

Так вони теж дуже хороші

Quote (Леся)
Моє перше футбольне поле.

Ідеальне поле!!!Ворота як робила?Чому не зробила Мк?

До речі ,трохи і ви дівчата щось виставляйте а то я все не в силі переробити.

Quote (Леся)
ле у мене залізна часникодавка.

І у мене але нею навіть краще ніж будь чим іншим травичка робиться


 
ЛесяДата: Четвер, 31/03/2011, 15:26 | Сообщение # 884
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
Ворота як робила?Чому не зробила Мк?

Іруся,ворота робила з айсінга.Багато зіпсувала,навіть хотіла робити без воріт.А потім попробувала зклеїти те що поломилося і воно вийшло.На рахунок мк,на другий раз буду фоткати.
ДІВЧАТА ЯКОГО ДІАМЕТРУ НИЗ ТОРТА БАРБІ,ХОЧАБ ПРИБЛИЗНО?


 
ir71Дата: Четвер, 31/03/2011, 16:05 | Сообщение # 885
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Леся)
ДІВЧАТА ЯКОГО ДІАМЕТРУ НИЗ ТОРТА БАРБІ,ХОЧАБ ПРИБЛИЗНО?

У мене 21см


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024