Працюємо з мастикою та кремом
| |
masik | Дата: Середа, 30/03/2011, 20:41 | Сообщение # 871 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| мамця, дитячий тортик суперський. ir71, а якими фарбами ви користуєтесь бо я собі замовила гелеві AmeriColor і прості і перламутрові то їх треба дати багато , щоб отримати насичений колір , а мені здається якщо багато барвника то мастика менш пластична.А може краще готовий виріб фарбувати?
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 30/03/2011, 20:56 | Сообщение # 872 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (masik) гелеві AmeriColor і прості У мене теж вони є але я ними лише фарбую зверху,а для замішування мастики користуюся Вілтонськими.Мастика і справді міняє структуру коли фарби багато але інколи треба добитися наситченого кольору,а фарбувати зверху не вихід-роти будуть замазані у клієнтів.
|
|
| |
Наталонька | Дата: Середа, 30/03/2011, 22:32 | Сообщение # 873 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Я чим більше читаю, про прикрашання тортів тим більше питань у мене виникає. Ось іще питання на засипку. Декоргель, це добре чи погано для тортів покритих мастикою, чи не тече мастика під ним. Чи використовують його тільки для фруктових тортів.
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 30/03/2011, 22:35 | Сообщение # 874 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Quote (ir71) а фарбувати зверху не вихід-роти будуть замазані у клієнтів. ir71, дуже дякую за відповідь, а печу я для своїх то вони це переживуть
|
|
| |
мамця | Дата: Четвер, 31/03/2011, 13:37 | Сообщение # 875 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Quote (ir71) а для замішування мастики користуюся Вілтонськими а російські підійдуть?
Оксана Я.
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 31/03/2011, 13:54 | Сообщение # 876 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Моє перше футбольне поле.
Сообщение отредактировал Леся - Четвер, 31/03/2011, 13:56 |
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 31/03/2011, 13:58 | Сообщение # 877 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Особисто мені не дуже сподобався мяч.Дівчата,як зробити правильну викройку для мяча???
|
|
| |
Наталонька | Дата: Четвер, 31/03/2011, 14:05 | Сообщение # 878 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Леся, Ти до своїх тортів дуже критично відносишся. Ідеально рівно, пропорції поля збережені, чудова розмітка на полі, ворота акуратні і правдиві, мяч круглий.
|
|
| |
мамця | Дата: Четвер, 31/03/2011, 14:39 | Сообщение # 879 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Леся, гарний торт, нема до чого придертися!Вирівняний ідеально, ворота -клас! А як ти ту траву робила, з часникодавки? Я на останній торт лиш почала тиснути траву, як витиснула дно, ото я силач
Оксана Я.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Четвер, 31/03/2011, 14:45 | Сообщение # 880 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Леся, дуже гарний тортик і мячик прекрасний, акуратно так. Таке не кожен зробить!!! Тортом можна гордитися! Може просто треба ті шестикутники і пятикутники менших розмірів зробити, чи то є якісь стандартні розміри?
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 31/03/2011, 14:49 | Сообщение # 881 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Наталонька, мамця, Дякую за приємні відгуки.Quote (Наталонька) Ти до своїх тортів дуже критично відносишся. Та така вже я є,боягузка і сама собі шукаю "ключки".Quote (мамця) траву робила, з часникодавки Саме так і робила,але у мене залізна часникодавка.
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 31/03/2011, 14:50 | Сообщение # 882 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (LILEJA) шестикутники і пятикутники менших розмірів зробити і я так думаю
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 31/03/2011, 15:00 | Сообщение # 883 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (мамця) а російські підійдуть? Так вони теж дуже хороші Quote (Леся) Моє перше футбольне поле. Ідеальне поле!!!Ворота як робила?Чому не зробила Мк? До речі ,трохи і ви дівчата щось виставляйте а то я все не в силі переробити. Quote (Леся) ле у мене залізна часникодавка. І у мене але нею навіть краще ніж будь чим іншим травичка робиться
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 31/03/2011, 15:26 | Сообщение # 884 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (ir71) Ворота як робила?Чому не зробила Мк? Іруся,ворота робила з айсінга.Багато зіпсувала,навіть хотіла робити без воріт.А потім попробувала зклеїти те що поломилося і воно вийшло.На рахунок мк,на другий раз буду фоткати. ДІВЧАТА ЯКОГО ДІАМЕТРУ НИЗ ТОРТА БАРБІ,ХОЧАБ ПРИБЛИЗНО?
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 31/03/2011, 16:05 | Сообщение # 885 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Леся) ДІВЧАТА ЯКОГО ДІАМЕТРУ НИЗ ТОРТА БАРБІ,ХОЧАБ ПРИБЛИЗНО? У мене 21см
|
|
| |
|