Працюємо з мастикою та кремом
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:20 | Сообщение # 901 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Ну і ще один торт "Дитячий". Недоліків неозброєним оком видно купу. Я мала дуже мало часу на нього. Вийшло те шо вийшло. Трохи згодом викладу маленький МК як я його збирала
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:22 | Сообщение # 902 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| А мені сподобався.Недоліки видно лише тобі.Але вже наробилася буля нього. Зоряна9810, Pavluk, Дякую за похвалу.
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:26 | Сообщение # 903 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Леся, дякую. Той торт мені так надоїв, що аж снився.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:31 | Сообщение # 904 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Pavluk, Твої торти дуже гарнюні. Леся, А твоя барбі як жива принцеса одним словом дівчата Ви МОЛОДЦІ-і-і-і!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:55 | Сообщение # 905 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Леся, Вітаю з першою лялькою Барбі, красуня получилась. Сукня ніби від справднього дизайнера - легка та ніжна.
|
|
| |
masik | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:57 | Сообщение # 906 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Леся, дуже класненька барбі, що всередині
|
|
| |
masik | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:59 | Сообщение # 907 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Pavluk, торти ну просто суперові
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 16:08 | Сообщение # 908 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Леся) Моя перша барбі. Лесю,скільки ти ж рюшок накрутила!!!!!Класна вийшла лялечка.У тебе серйозно видно прогрес.Що торт то кращий!!!! Quote (Pavluk) Недоліків неозброєним оком видно купу. Чесно?То трохи Таня видно.Трохи бутилочка з незрозумілим бантом!?!Я відразу як відкрила то не поняла що це.Звірятка гарні,форма торта теж зворушує,бо геть не легка!!!Ти взялася за таку форму то значить відважна дівчина!Кольори поєднала гарно.Ніжність для дитинки в самий раз.А те що трохи погано порівняла то нестрашно,а прощається бо торт ж швидкісний.
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 16:18 | Сообщение # 909 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| ir71, дякую за тверезу критику. Та бутилочка то взагалі капець. Маса погано застигла, я спішила, той бант ліпила вже вночі бо дуже хотіла бантика мама дівчинки. А форма тяженна, особливо коли різати ножем і вікладати круги кружкою Ну нічо, тепер трохи віддихну від тортиків, я так думаю.
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 17:34 | Сообщение # 910 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Pavluk, молодець, що взялася, за роботу над таким непростим тортом. Працюючи набралася досвіду, тепер знаєш, що до чого, і як. І не думаю, що після таких тортів, зможеш довго відпочивати, сарафанне радіо працює добре - скоро від клієнтів не буде відбою.
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 18:41 | Сообщение # 911 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (masik) що всередині В середині Ірин Бісквіт на окропі,сметанковий крем і фрукти.
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 18:43 | Сообщение # 912 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (ir71) .Що торт то кращий!!!! Ну в кого ж я вчуся??? В хорошої вчительки розумні учні.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 19:29 | Сообщение # 913 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Та бутилочка то взагалі капець. Таня,я колись теж робила бутилочку то просто взяла дитяче печиво(таке кругленьке маленьке з начинкою,в пачках продається)добре змазала кремом,одне на одне,знову кремом а тоді просто накрила мастикою.Результат-рівненько,легко та смачно.Бутилочка рівнесенька виходить!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 19:32 | Сообщение # 914 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) епер трохи віддихну від тортиків, Відихнеш то ти відихнеш,але тут чим більше працюєш,тим торти кращі.Красота і бездоганність приходить з практикою!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 19:56 | Сообщение # 915 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Quote (ir71) Відихнеш то ти відихнеш,але тут чим більше працюєш,тим торти кращі.Красота і бездоганність приходить з практикою! То я хіба так говорю, а сама вже думаю що на вихідні спекти А про печенька я навіть не подумала, дуже цікава та корисна ідея. Дякую на майбутнє
|
|
| |
|