В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 61 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
PavlukДата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:20 | Сообщение # 901
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ну і ще один торт "Дитячий". Недоліків неозброєним оком видно купу. Я мала дуже мало часу на нього. Вийшло те шо вийшло. Трохи згодом викладу маленький МК як я його збирала wacko




 
ЛесяДата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:22 | Сообщение # 902
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
А мені сподобався.Недоліки видно лише тобі.Але вже наробилася буля нього. Зоряна9810, Pavluk, Дякую за похвалу.

 
PavlukДата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:26 | Сообщение # 903
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Леся, дякую. Той торт мені так надоїв, що аж снився. happy

 
цукеро4каДата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:31 | Сообщение # 904
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Pavluk, Твої торти дуже гарнюні. Леся, А твоя барбі як жива принцеса одним словом дівчата Ви МОЛОДЦІ-і-і-і! applause good

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
НаталонькаДата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:55 | Сообщение # 905
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Леся, Вітаю з першою лялькою Барбі, красуня получилась. Сукня ніби від справднього дизайнера - легка та ніжна.
 
masikДата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:57 | Сообщение # 906
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Леся, дуже класненька барбі, що всередині applause applause
 
masikДата: П`ятниця, 01/04/2011, 15:59 | Сообщение # 907
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Pavluk, торти ну просто суперові
 
ir71Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 16:08 | Сообщение # 908
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Леся)
Моя перша барбі.

Лесю,скільки ти ж рюшок накрутила!!!!!Класна вийшла лялечка.У тебе серйозно видно прогрес.Що торт то кращий!!!!

Quote (Pavluk)
Недоліків неозброєним оком видно купу.

Чесно?То трохи Таня видно.Трохи бутилочка з незрозумілим бантом!?!Я відразу як відкрила то не поняла що це.Звірятка гарні,форма торта теж зворушує,бо геть не легка!!!Ти взялася за таку форму то значить відважна дівчина!Кольори поєднала гарно.Ніжність для дитинки в самий раз.А те що трохи погано порівняла то нестрашно,а прощається бо торт ж швидкісний.


 
PavlukДата: П`ятниця, 01/04/2011, 16:18 | Сообщение # 909
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
ir71, дякую за тверезу критику. Та бутилочка то взагалі капець. Маса погано застигла, я спішила, той бант ліпила вже вночі бо дуже хотіла бантика мама дівчинки. А форма тяженна, особливо коли різати ножем і вікладати круги кружкою happy happy happy Ну нічо, тепер трохи віддихну від тортиків, я так думаю.

 
НаталонькаДата: П`ятниця, 01/04/2011, 17:34 | Сообщение # 910
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Pavluk, молодець, що взялася, за роботу над таким непростим тортом. Працюючи набралася досвіду, тепер знаєш, що до чого, і як. І не думаю, що після таких тортів, зможеш довго відпочивати, сарафанне радіо працює добре - скоро від клієнтів не буде відбою.
 
ЛесяДата: П`ятниця, 01/04/2011, 18:41 | Сообщение # 911
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (masik)
що всередині

В середині Ірин Бісквіт на окропі,сметанковий крем і фрукти.


 
ЛесяДата: П`ятниця, 01/04/2011, 18:43 | Сообщение # 912
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
.Що торт то кращий!!!!

Ну в кого ж я вчуся??? В хорошої вчительки розумні учні. smile smile smile


 
ir71Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 19:29 | Сообщение # 913
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Та бутилочка то взагалі капець.

Таня,я колись теж робила бутилочку то просто взяла дитяче печиво(таке кругленьке маленьке з начинкою,в пачках продається)добре змазала кремом,одне на одне,знову кремом а тоді просто накрила мастикою.Результат-рівненько,легко та смачно.Бутилочка рівнесенька виходить!!!


 
ir71Дата: П`ятниця, 01/04/2011, 19:32 | Сообщение # 914
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
епер трохи віддихну від тортиків,

Відихнеш то ти відихнеш,але тут чим більше працюєш,тим торти кращі.Красота і бездоганність приходить з практикою!


 
PavlukДата: П`ятниця, 01/04/2011, 19:56 | Сообщение # 915
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (ir71)
Відихнеш то ти відихнеш,але тут чим більше працюєш,тим торти кращі.Красота і бездоганність приходить з практикою!

То я хіба так говорю, а сама вже думаю що на вихідні спекти smile
А про печенька я навіть не подумала, дуже цікава та корисна ідея. Дякую на майбутнє smile


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024